nazım çerkeş mi barış çakır mı? revizyon olmak istiyorum kararsızım

bakamadım yani arkadşlarına mı açık sadece. bir de revizoyn muydu senin? Barış çakır revizyondan anlamaz diyolar. bi de yaşı çok küçük diyolar yardım lütfenn

Canım Barış Bey revizyondan anlamaz diyenler doktordan, başarılarından ne kadar anlıyor acaba bir de bunu sorgulamak gerek.. Bende bu sözü söyleyenlerin doktordan anlamadıklarını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bu arada evet doktorlar arasında yaşı küçük ama başarıları büyük doktor diyorlar. Sana cümleyi düşük söylemişler :))

Bu arada önemli olan senin içine sinen bir doktora ameliyat olman. Bu işler karışlıklı güven gerektiren işler. Kendini emanet edeceğin doktorun ameliyatına güvenle girmen en doğrusu. Kolaylıklar dilerim :)

Canım Barış Bey revizyondan anlamaz diyenler doktordan, başarılarından ne kadar anlıyor acaba bir de bunu sorgulamak gerek.. Bende bu sözü söyleyenlerin doktordan anlamadıklarını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bu arada evet doktorlar arasında yaşı küçük ama başarıları büyük doktor diyorlar. Sana cümleyi düşük söylemişler :))

Bu arada önemli olan senin içine sinen bir doktora ameliyat olman. Bu işler karışlıklı güven gerektiren işler. Kendini emanet edeceğin doktorun ameliyatına güvenle girmen en doğrusu. Kolaylıklar dilerim :)

ben barış cakıra bayıldım ilk olsa ona kesin olcaktım ama revizyon işte korkuyommm

süreyya şeneldir de cok ii bi doktormus revizyonda, ama ona ameliyat olan burada az maalesef foto hiç göremedim ama süreyya beyi çok merak ediyorumm.

barış bey hakkında bişey diyemem ama nazım çerkeşe ameliyat olan birini tanıdığım için rahat konuşabilirim. kendısı her ne kadar doğallıktan yana olsada burun içi dışı olsun sağlam burun yapıyor.yaklaşık 6 sene once kendıısıne ameliyat kişi yakın bı zamanda burun ucu kaldırma(küçültme) işlemi yaptırıcak. sağlık açısından şimdiye kadar bir sorun yaşamadı.

revizyon konusunda resim görmekten cok doktorun tutumu daha onemlı bence.kendınden eminse yaparım iyi olucak merak etme dıyorsa ve butun sorumlulugu üstleniyorsa o doktora guvenıp ameliyatınızı gonul rahatlıgıyla olabılırsınız.hakkınızda hayırlısı olsun:)

Canım ben revizyon oldum Bilge beye kendisi mükemmel bir insan sana ne gerekirse onu uygular ve süper burunlar yapıyor. Ben çok memnunum. Biraz ulaşım ve kalma yeri problem oluyor Malatya Araştırmada kendisi .

arkadaşlar ben de revizyon için doktor araştırma aşamasındaydım çok bakındım site de zühtü bey de karar kıldım görüştüm çok ilgili kısmetse bu yaz düşünüyorum ilk doktorum prof tu lütfen aldanmayın sakın onep i çok beğendim inşallah bu yaz kurtulcam ama aynı şeyleri tekrar yaşamak zor be....

arkadaşlar ben de revizyon için doktor araştırma aşamasındaydım çok bakındım site de zühtü bey de karar kıldım görüştüm çok ilgili kısmetse bu yaz düşünüyorum ilk doktorum prof tu lütfen aldanmayın sakın onep i çok beğendim inşallah bu yaz kurtulcam ama aynı şeyleri tekrar yaşamak zor be....

ben de onep e gittim onur erolla görüştüm ama bana hiç sıcak gelmedi. yani orda revizyon bekleyen hastası vardı güvenemedim onun için. ama zühtü demiri bilmiyodum görüşsemiydim acaba sizinki ne kaburga kıkırdak olayları var mı benimki biraz ağır gibi

canım sen kimlerle görüştün? ben nazımla, emreyle, barışla, onurla, teomanla hepsiyle görüştüm. benim sorunum şu acaba nazımın usta olması, bu alanda çok isim yapması beni şaşırtmalı mı? bi de ilk burunları hakketen barışın çok güzel. ama beniki ikincisi olacağı için kafam karışık. sen ne yapıtn kimlerle görüştün. konuşalım beraber karar verelim bi de seninki ne sorun ne? benim kaburga bile eklenebilir. ayrıca emre ilhan bana çok yaapay geliyo sence?

Konuları okurken dikkatimi çekti.Merhaba bende yakın bir zamanda revizyon olmak istiyorumm..Benim aynı zamanda ilk ameliyatımdan sonra nefes problemim oluştu nefes alırken burnumdan garip bir ses geliyor :(( İlk ameliyatımı adı geçen dr.lardan teoman doğana oldu. ben şahsım adıma hiç memnun değilim.. . Emre beyle görüştüm ama o da evet dr kesinlikle bu kişi olmalı gibi bir izlenim bırakmadı bende.. onur erollada görüştüm fakat revizyon olacağı için uçuk bir rakam çıktı ortaya. nazım bey düşünmüyorum. serhat tuncer ise ilgisiz geldi birde ben orada beklerken diğer ameliyatlı arkadaşların burnu doğallık adına,belki de öyle istenildiği için kocamandi.ama bu tamamen benim görüşümm..

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuları okurken dikkatimi çekti.Merhaba bende yakın bir zamanda revizyon olmak istiyorumm..Benim aynı zamanda ilk ameliyatımdan sonra nefes problemim oluştu nefes alırken burnumdan garip bir ses geliyor :(( İlk ameliyatımı adı geçen dr.lardan teoman doğana oldu. ben şahsım adıma hiç memnun değilim.. Emre beyle görüştüm ama o da evet dr kesinlikle bu kişi olmalı gibi bir izlenim bırakmadı bende.. onur erollada görüştüm fakat revizyon olacağı için uçuk bir rakam çıktı ortaya. nazım bey düşünmüyorum. serhat tuncer ise ilgisiz geldi birde ben orada beklerken diğer ameliyatlı arkadaşların burnu doğallık adına,belki de öyle istenildiği için kocamandi.ama bu tamamen benim görüşümm..

Merak ediyorum neden nazim beyi dusunmuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak ediyorum neden nazim beyi dusunmuyorsunuz?

benim nedenim şu burdan bi kaç kişi memnun kalmamış. ayrıca o kendi istediği tarzda yapıyo benim burnumda kavis var abartı kavis ama ben bunu biraz düzeltsin istiyorum o ise direk düz burun yapıyo kemer yapıyo yani ben ısrarla ifadem değişsin istemiyom dedim ikinci bir ifade değişme sorunu yaşıyamam bıktım ya çok acı çekiyom dedim sen git düşün dedi. yani benim tarzım bu dışına çıkmam diyo yoksa kesinlikle gözüm kapalı ona olurum. ama bi de çok işlem çıkardı, kaburga kıkırdak bi ton şey ekliycem dedi. barış çakır ise sadece kıkırdak ekliycem dedi. ben anlamadım ki biri baştan binayı yıkıp yapcam diyo diğeri düzeltmeler yapcam diyo kafam allak bullak anlıyacağınız ondan burdan ağlıyorum resmen yardım dileniyorum ...

ya arkadaşlar neden kimse yok ya neden kimse yarıdmcı olmuyo buaradki çığılklarımı kimse duymuyo yaaaaaaaa

Back
X