Hala memnunmusunuz? Kendisi tamponsuz operasyon yapıyor dye duydum doğru mu? Ben de tamponsuz operasyon peşindeyim. Lazerle burun estetiğini araştırıyorum ama tam içime sinecek kadar veri elde edemedim. Teşekkürlerimle,
--------------------------------------------------------------------------------
1 sene önce nazım çerkeş'e burun estetiği oldum.Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası kendisinin ne kadar profesyonel olduğunu her açıdan anlıyorsunuz.Yaptığı ameliyatlarda başarılı olduğunu tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum kendisi dünya çapında sözü geçen bir estetik cerrahıdır.Bir çok ilke imza atmıştır.Nazım bey in yaptığı burunları bazı insanların beğenmemesi çok normal çünkü Nazım bey kesinlikle insanın anatomisini değiştirmiyor yani önceden büyük ve kemerli buruna sahip olanlara hokka minicik bir burun yapmıyor bu onun tarzı değil.Doğallıktan yana olanlar,doğal burun isteyenler,kendilerini tanımayan insanların estetik olduklarını anlamamalrından yana olanlar ve tiplerinin aynı kalmasını sadece burunlarındaki orantısızlığı ve rahatsız oldukları görüntüleri yok etmek isteyenler Nazım Bey'e gözleri kapalı güvenebilirler.Ben kendisine güvendiğim ve kendisine ameliyat olduğum için her geçen gün dahada seviniyorum...Nazım bey'e ne kadar teşekkür etsem inanın azdır.