nazım çerkeş

Hala memnunmusunuz? Kendisi tamponsuz operasyon yapıyor dye duydum doğru mu? Ben de tamponsuz operasyon peşindeyim. Lazerle burun estetiğini araştırıyorum ama tam içime sinecek kadar veri elde edemedim. Teşekkürlerimle,
--------------------------------------------------------------------------------

1 sene önce nazım çerkeş'e burun estetiği oldum.Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası kendisinin ne kadar profesyonel olduğunu her açıdan anlıyorsunuz.Yaptığı ameliyatlarda başarılı olduğunu tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum kendisi dünya çapında sözü geçen bir estetik cerrahıdır.Bir çok ilke imza atmıştır.Nazım bey in yaptığı burunları bazı insanların beğenmemesi çok normal çünkü Nazım bey kesinlikle insanın anatomisini değiştirmiyor yani önceden büyük ve kemerli buruna sahip olanlara hokka minicik bir burun yapmıyor bu onun tarzı değil.Doğallıktan yana olanlar,doğal burun isteyenler,kendilerini tanımayan insanların estetik olduklarını anlamamalrından yana olanlar ve tiplerinin aynı kalmasını sadece burunlarındaki orantısızlığı ve rahatsız oldukları görüntüleri yok etmek isteyenler Nazım Bey'e gözleri kapalı güvenebilirler.Ben kendisine güvendiğim ve kendisine ameliyat olduğum için her geçen gün dahada seviniyorum...Nazım bey'e ne kadar teşekkür etsem inanın azdır.

--------------------------------------------------------------------------------

1 sene önce nazım çerkeş'e burun estetiği oldum.Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası kendisinin ne kadar profesyonel olduğunu her açıdan anlıyorsunuz.Yaptığı ameliyatlarda başarılı olduğunu tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum kendisi dünya çapında sözü geçen bir estetik cerrahıdır.Bir çok ilke imza atmıştır.Nazım bey in yaptığı burunları bazı insanların beğenmemesi çok normal çünkü Nazım bey kesinlikle insanın anatomisini değiştirmiyor yani önceden büyük ve kemerli buruna sahip olanlara hokka minicik bir burun yapmıyor bu onun tarzı değil.Doğallıktan yana olanlar,doğal burun isteyenler,kendilerini tanımayan insanların estetik olduklarını anlamamalrından yana olanlar ve tiplerinin aynı kalmasını sadece burunlarındaki orantısızlığı ve rahatsız oldukları görüntüleri yok etmek isteyenler Nazım Bey'e gözleri kapalı güvenebilirler.Ben kendisine güvendiğim ve kendisine ameliyat olduğum için her geçen gün dahada seviniyorum...Nazım bey'e ne kadar teşekkür etsem inanın azdır

fotolardan gördügüm kadarıyla burnun yapısında köklü değişikliğie gitmiyor.ben kendisiyle revizyon için görüştüm.burnum bayağı küçültüldü.altı ayımı doldurup biran önce yaptırmak istiyorum.keşke çok önce tanısaydım kendisini..

bende istiyoruum ya of fiyatlar niye bukadar yüksek arkadaşım olcak bir kaç haftaya bi prof'a 3000-4000 arası demiş bakalım onunkisi güzel olursa bende ona gidicem bu doktorlar sırf medyatik diye bukadar pahalı bence arkadaşımın burnu içime sinerse sizede haber veririm kızlar paranızı atmayın çöpe=)

arkadaşlar nazım çerkeş e ameliyat olanlar özelden bana msj atabilir miii fotolarınızı görmem lazım maille yada faceden iletişime geçelim olur mu ve acil yardım lütfen.. :(

Ben 7 ay önce Nazım Çerkeş' e ameliyat oldum. Çok memnunum.

ya canım bende olmayı düşünüyorum hatta konuştuk fiyat mevzusunu falan ameliyat tarihi alıcam gibi gözüküyor memnunum demişsin çok sevindim senden ayrıntılı bilgi almak isterim bana yardımcı olursan sevinirim :3:

bende istiyoruum ya of fiyatlar niye bukadar yüksek arkadaşım olcak bir kaç haftaya bi prof'a 3000-4000 arası demiş bakalım onunkisi güzel olursa bende ona gidicem bu doktorlar sırf medyatik diye bukadar pahalı bence arkadaşımın burnu içime sinerse sizede haber veririm kızlar paranızı atmayın çöpe=)

canım arkadaşın hangi doktora yaptıracak, bende o fiyat civarlarında doktor arayışındayım, ve malesef içime sineni bulamıyorum :((

Mrb,ben yurtdisinda yaziyorum.burun estetigi dusunuyorum.dr nazim cerkes gorusmeyi dusunuyorum.iyi yorumlar ve kotu yorumlar okudum.nazim beye amilsyst olanlar turcubelerin psylada bilirmi ve resimlerini.tesekurler.

Back
X