- Konu Sahibi bilgililgili
-
anaaaa hayırlı olsun tatlım. çok sevindim. Kız sen diyetteydin en son, aman dedim bi bakıym napıyo kızlar. Bebiş varmış meğersem. Ee şimdi kaç kg ile hamiş oldun sen? Varmıydı önceden bebiş? Yoksa bu ilk mi?
canım günaydın,
bu sabah kilo almamışım bir de 200 gr. ekside çıktım çok sevindim kilo almama :)
sabah yine katmer tereyağ ve peynir yedim ama bu sefer katmerin yarısını yedim. çok mesudum çokkkkk naseminnnnn
canım öğlen yarım ekmek döner yedim yadüşünemedim ya et yemiyorum hiç et yemiş olayım dedim ama ne kadar et var sanki onun içinde neyse hiç yemiyorum ama et met
niye canim sevmiyomusunki et.canim bde diaarda yaplanlr cok sgliklida oomayabilir a eminim sen güvenilir yerleden alyosundur.bir dahaki sefere yarim ekmek döner yerine tabakda alirsin döneri :) klavyem bozuk
ozaman fazla zorlama canim yiyebilecegin zamamnalrda gelicektir ins,etin yerini tutuan baska seyler deneyebilrisin,yo canım burası çok iyi bir yer o yüzden aldım :) tabakta da yiyemiyorum noırmalde yerimde şimdilerde et görmek istemiyorum pek o yüzdeewn ekmeğin arasında sıkışmış olsun dedim :)kalvyene geçmiş olsun belli bozuk olduu
ben de senden iyi yazmamışım hıhıhıhı benim klavyede bozuk sanırsamsen oruca devam ediyor musun canım? nassı gidiyor
*
ozaman fazla zorlama canim yiyebilecegin zamamnalrda gelicektir ins,etin yerini tutuan baska seyler deneyebilrisin,
yok canim bugün hasta olurum belki diye niyetlenmedim vede oluyorumda galiba :)
neeeee geliyor mu sırasımı şimdi canım yaaaa geri gönder geri
neyse kısmet artık bir daha ki sefere artık :) ne gzüel beraber göbeklenecektik şurada
ah hasretim vah hasretim ben napayım yaaaaa çizgifilm karakterleri gibi gözümün önünden yemekler geçip duruyor hepsi de çok zararlı şeyler ne olacak benim halimmmmmm
canim caninin cetigi seylerden azar azar yersen bisey olmaz snairim.
2 gündür yoksun,hersey yolundadir ins canim.
ben dün montiye basladim,yine yukarlara cikmaya basladim cünkü ne bicim bi bünyem var anlamiyorum ..
dünkü menüm.
9.45
2 mandalina
10.00
bir büyük dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin ( saymadim)
saltalik,domates
bir avuc cerez( beyaz leblebi,badem,findik)
ögle
firinda hamsi
lahana salatasi (beyaz)
10 adet findik ( annem köyden yollmasi tadina baktim :)
17.45
2 mandalina
18:00
pazi kavurma
yogurt
lahana salatasi
bir avuc cerez
bugünkü menüm.
sabah
2 mandalina
kahvalti
2 dilim ekmek
beyaz peynir
biraz lor
4 siyah 2 yesil zeytin
salatalik,domates
badem,findik
ögle
pazi kavurma
yogurt
lahana salatasi
ara
1 nar
aksam
3 firin köfte
yogurt
yesil salata
afiyet olsun canım ben montiyi hiç bilmiyorum ama böyle yapılıyorsa senin menü gayet doyurucu gözüküyor. Kaç kilo oldun? verirsin sen hemen çıktıysan bile bir de reglden dolayı fazla çıkıyorsundur zaten. arada baktım 2 gündür de seninle karşılaşmadık yazmadım ben de birşey yoksa herşey yolunda canım :)
bu da çok güzel afiyet olsun canım. bu salatalarda yağ limon var mı?
yasak olan şeyler neler mesela acaba ben de yapabilir miyim canım ya bayaaa bişeyler yiyorsun çünkü ben diyet olarak değilde beslenme biçimi olarak uygulasam olur mu ki
ben olur diye biliyorum canim kitabida var istersen al oku,
yasak olan seyler
un ,pirinc,patates havuc
ekmegi sadece kahvaltida tam bugday olarak yiyosun
ekmegin yaninda yedigin peynir yagsiz olmak zorunda en fazla% 2
meyveyi ya yemekten 15 dk önce veya 3 saat sonra ama et yediysen 4 saat sonra yemelisin
bakliyatla birlikte et yenmiyo
her ögünün yaninda süt ürünü ve salata olmali.süt yagsiz olucak ama yogurt yagli olabilir.
suan aklima gelenler bunlar canim,bide bu montinin 2.asamasi var kilo koruma k icin o sana daha uygun olur sanirim ama ben onu cok bilmiyorum istersen monti topigine gel orda sana aeben abla daha iyi yardimci olur bende kitabini alicam bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?