- Konu Sahibi bilgililgili
-
afiyet olsun canim hamile oldugun icn bisey demiyorum ama kitabi okuduguna göre montiye uymadigini biliyosun zaten :)Günaydın canım, bu sabah 70,00 kg. çıktım yani toplamda 2 günde 900 gr. vermişim Allaha şükürsen de durumlar nasıl. dünkü menüm çok kötüydü ama yine de yazayım:
kalkınca: 2 mandalina+ 1 anjelik erik
kahvaltı: büyük 1 tane zeytin ezmeli, domates ve beyaz peynirli tost.
öğle yemeği: 1/2 türlü
1/2 çorba kremalı mantar çorbası
3 tane mercimek köftesi
1 bardak yoğurt
2 dl. ıspanaklı börek
1/2 boyoz
ara: 2 anjelik erik
akşam: ıspanak yemeği+1 dl.ekmek
gece:1 ayva
nassı öğle yemeği ama hiç bitmicek sandın okurken di mi, böyle çok görülüyor ama hepsi çok az azdı ya, börek yemesem iyiydi ama çok canım istiyordu yedim, suçumu kabul ediyorum
Ya ne kadar beceriklin bir kız olduğunu unutmuşum vesselam kusura bakma herşeyi de kendisi yapmışafiyet olsun nassı yaptın kız marmeladı bi anlat da ben de yapacağım akşam herhalde frambuz çok sulu ya o yüzden elma rendesi ile olur diye düşündüm ben ne dersin?
o nidah kızı da bana 80'i geçer demiş ankette alacağı olsun onun
:)))
67le hamile kalıp 83le doğuma giden biri olarak kendim gibi sanıyom herkesi naapim:))
afiyet olsun canim hamile oldugun icn bisey demiyorum ama kitabi okuduguna göre montiye uymadigini biliyosun zaten :)
bende durumlar iyi gibi dün 63.2 cikmistim ama bu sabah yine 63.5 ciktim ama dün dogru dürüst bisey yiyemedim yolllarda :)
dünkü menüm
sabah
1 tost
ögle
1 elma,bir armut,bir mandalina biyr bardaga yakin süt
aksam
1 firin kanat
lahana salatasi
bir avuctan biraz fazla findik
AFİYET OLSUN CANIM MAŞALLAH SANA büyük olmuş kusura bakma yoksa bağırmıyorum teprik teprik
YASOM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK mutsuzum haberin olsun
buradan bir türlü cevap yazamadım canım faceden yazdım sana
evet okudum canım sağol sana yazınca biraz rahatladım gerçekten eşim de yine şehir dışına gitti, onun da etkisi var sanırım ekstra ekstra duygusal oldum:78:
önümüzdeki hafta diye düşünüyoruz canım ama tam belli değil.
canımmmm napıyorsun nasıl geçti pazar günün? benim bir sürü işim vardı onları yaptım şimdi de otur otur sıkıldım
aksama kadar iyidi canim ama evdekilere yaptigim börek sonum oldu
ya bu çocuk olayının da böyle bir sorunu var sanırım ben diyet yaparken eşime de söylüyorum ona da yapmıyorum öyle şeyler ama çocuk olsa çocuğun canı ister ya mecbur yapacaksın, yarın akşam yemeğinde yoğurt yersin marmelatlı düzeltirsin durumu merak etme sen
bir de senin karnın çatladı mı hamilelikte, çatladıysa hergün krem sürüyor muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?