canım yaptıklarından 1 2 derin dondurucuya da at da aniden bir yere gitmen gerekir üşenirsin yapmaya yeni birşey böyle bir durumda çıkartırsın dondurucudan atarsın mikrodalgaya ohhhh miss gibi yersin, süpersin maşallah yasom hepsini verip beni doğumdan sonra yalnız bırakma ama

bu arada akşam çok midem bulandı ve ağrım vardı eşimde uzakta olduğu için bugün geçmişti ama yine de illaki dr.a git dedi, ben de gittim herşey yolundaymış gitmişken bir daha baktı dr. %100 kız dedi. içim rahatladı, benim huzursuzluğum demek ki kendimi erkek diye alıştırmış olmamdan dolayı dr.da kesin demeyince cinsiyet için ikilemde kalmaktan kaynaklanıyormuş bugün sevindim, rahatladım kesin kız dediğinde dr.

artık alışveriş yapabilirim :) bazı sevdiğim bebiş markalarında çok indirim var şu anda kışlık ürünlerde ekimden itibaren kışlıklar yavaş yavaş giydirilmeyre başlanır herhalde, deneyimlerinden yola çıkarak bedenini nasıl alayım canım ne dersin? ekimde 3 aylık olacak Allah'ın izniyle, martta da 8 aylık yani ekim ayı ile mart ayları arasında kışlıklar giydirilebilir diye düşünerekten bu ayları hesapladım nasıl düşünmüşüm?
bu arada isim olarak Aden istiyorum, eşim de beğendi. Aden cennet bahçesi demek, daha ayrıntılı olarak cennetin en üst katının adı Aden.miş.