Nazlı bebeğim nerelerdesin?

aral

Rabbim kuzum sana emanet
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
1.475
0
116
Diğer
uzun süredir kk yı takip ediyorum sizlerle üzülüp sizlerle seviniyorum.size kendi hikayemi anlatmak ve sizlerle fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.biz eşimle 2002 yılında evlendik ilk yıllar evliliğimizin ve aşkımızın tadını çıkarmaktaydık.evliliğimizin 3. yılında yavaş yavaş bebek istemeye başladık istediğimiz anda bebeğimiz olcaktı nede olsa ama aylar birbirini takip etmekte umduğumuz bebişimiz gelmemekteydi korktuğum başıma gelmişti galiba korktuğum diyorum çünkü ben kendimi bildim bileli evlenince çocuğm olmuyacakmiş gibi gelir ve bu düşünce beni çok korkuturdu hatta hiç untmam arkadaşlarla lisedeyken alyansa ip geçirip onu bileğimize sürtüp elimizdeki ipliğe bağlı alyansı havaya kaldırıp hareket etmesini beklerdik yüzük dairesel hareket ederse kızın olcak düz hareket ederse oğlun olcak demekti bu yüzük olayını arkadaşlarla yaptığızda tek bende yüzük hiç hareket etmemişti yani benim çocuğum olmayacaktı bu beni çok üzmüştü her ne kadar saçma bir şey olsada çocukluk işte yani anlıyacağınız korkularım evliliğimin 3. yılında gün yüzüne çıkmaya başlamıştı tabiki aylık umutlu regl bekleyişlerim daha doğrusu regli olmama yani gebe kalma beklentilerim hep boşa çıkıyor ve her ay aynı stresi aynı üzüntüyü yaşıyordum harekete geçme vakti gelmişti artık bir kadın doğum doktoruna gitmeliydim öncelikle üniversite hastanesine gitmeye karar verdik adetin 3. günü kan tahlilleri spermiyogram vs tetkiklerimiz yapıldı görünüşte herşey normaldi doktorumuz stres yok çalışmalara devam dedi tabi biz umutla evimizin yolunu tutup her ay yine aynı hüsranı yaşayıp neden herşey normalse bizim bebeğimiz olmuyor bunalımına girmeye başlayıp tekrar doktorun yolunu tutduk bu sefer hsg çekilmesine karar verilip hsg günü aldık hsg günü üniversitenin bekleme salonunda beklerken ordaki bayanlarla konuşmalarımdan hsg nin çok acı veren bir işlem olduğunu duyduğum için sıranın bana gelmesini beklemeden dışardaki eşime koşup ağladım çok kortum ben bu kadar acı çekmektense bebeğimi biraz daha beklerim demiştim bilmiyordumki daha ne acılar ne işlemler görecektim o bebişe kavuşmak için ne acilar çekmeye katlanmazdımki şunu belirtmek isterimki yaşadığım tüm işlemlerimde eşim biran olsun beni hiç bir anlamda yalnız bırakmadı her zaman sevgisini ilgisini şefkatini esirgemedi benden neyse bunlara sonra değinicem biz üniversite hastanesinden eşimin kollarına koştuğum zamana dönelim eşim korktuysan kalsın özel de yaptırırz olmazssa dedi ve hemen akabinde gitmiş olduğumuz özel doktor tetkiklerimizi inceleyip hsg korkulacak birşey değil gelin bakın hsg çektiğimiz yeri görün deyip beni punduna getirip hsg mi çekti kanallrımın açık olduğu görüldü tabi doktora o zamanın parasıyla 350 milyon bayilmiştik doktorlara para yedirme sezonunu açmış olduk hikayem çooook uzun sizi fazla sıkmak istemediğimen özetle biz hiç aşılama yapmadan baktık bebeğimiz olmuyor e birazda aceleciyiz vakit kaybetmiyelim diye direk tüp bebek işlemine başladık biz acemi acemi muayenelere gidip geliyor bebeğimiz şu ay dogacak ismi şu olacak diye düşünürken herşey çok güzel ve 3 embiryo transfer edilmesine rağmen negatif sonucu almıştık ve tabiki daha çok benim açımdan dünyanın sonu gelmişti herşey anlamsızdı ama canım aşkım kendi üzüntüsünü unutup var gücüyle beni teselli etmeye mutlu etmeye çalışıyordu ben öğretmen olduğum için bu işlemleri yazları yapmaya başlamıştım bu bebek özlemi öyle bir duygu ki her neğatif daha çok kamçılar insanı bir daha ne zaman yapacam diye düşünüp onun hayaliyle yaşarsın Allahım hayallerimzi hedefine ulaştırır aşkımızın meyvesi bebeğimizi en kısa zamanda emanetimizi bize verir inşallah hikayeme dönüyorum ilk negetiften sonra tetkiklerimizi yeniledik ve bende haşimato tiroid olduğu ve pcos varlıgı ortaya çıktı eutrox ve gulukofen 850mg kullanmaya başladım eşimin spermlerini %6 sının morfolojisi düzgün hareket ve hızı iyiydi bunlara rağmen gittiğimiz tüm doktorlar bize sebebi bilinmeyen infertilite teşhisi koydular sizin doğal yoldan bile çocuğunuz olabilir dediler ama olmadı tabiki daha sonra 2 aşılama 3 tüp bebek ve bir ofis histeroskobi oldum son tüp bebek tedavimde gebekik oluştu ama dış gebelik dedi doktorum allahtan bhcg değerim çok yükselmeden kendiliğinden düştü çok şükür tüplerime zarar vermeden bitti yani ben umudumu kaybetmedim her düştüğümde daha sağlam kakltım ayağa pes etmedim etmiyecem beni öldürmeyen dert daha da güçlendirir biliyorum eninde sonunda vakti saati gelince hepimiz mucizelerimize kavuşacağız hep hayal ediyorum eşime ve bana benziyen bu mucize ne kadar güzel olur diye bu yolda tedavilerine yeni başlamış arkadaşlara bol şans diliyorum BEBEĞİM GEL ARTIK......:gitme:

canım rabbim en yakın zamnda bebişini sana bağışlar inşallah bitanem sakın pes etme herşeyin bir zamnı ve vakti var elbet rabbim seninde mucizeni en yakında sana yaşatır benimde sebebsiz infertileydi canım bak şimdi hamişim 5 yıl bekledim canım demekki zamanı varmış rabbim inşallah snada yaşatır amin

aral canım çok güzel yazmışsın sorununu inşallah aşkınızın meyvesini en kısa zamanda alırsınız hayatım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq:

Canım Rabbim bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine inşallah hayırlısıyla en hayırlı zamanda bizlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...

zeyracım rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah azra2 ve daglarr sizlerede iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim umarım rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür kucaklarını doldurur.

zeyracım rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah azra2 ve daglarr sizlerede iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim umarım rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür kucaklarını doldurur.

amin canım benim hepimizin canım inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

nazlı bebeğimyazısını görünce hemen bakayım dedim bende 12 sene sonra 2. tüp bbkten 5 aysonra doğalyolla hamilekaldım evt tam 12 sene sonra düşün yanine kadar acılar çektiğimi söylememe gerek yok yaşayan bilir çünki nazlı bebeğim naz bebeğim diye sevdim 9 ay boyunca vede adınıda naz koydum çok naz etti diye canım inşallah seninde olur ümidini kaybetme ben kaybetmiştim artık dedim benim çocuğumolmaz ama allah yüceallahım oldedi en sonunda allah bütün isteyen herkeze versin bu acı başka bişey kelimelerle anlatılmıyor ancak yaşanılması gerekiyor

nazlı bebeğimyazısını görünce hemen bakayım dedim bende 12 sene sonra 2. tüp bbkten 5 aysonra doğalyolla hamilekaldım evt tam 12 sene sonra düşün yanine kadar acılar çektiğimi söylememe gerek yok yaşayan bilir çünki nazlı bebeğim naz bebeğim diye sevdim 9 ay boyunca vede adınıda naz koydum çok naz etti diye canım inşallah seninde olur ümidini kaybetme ben kaybetmiştim artık dedim benim çocuğumolmaz ama allah yüceallahım oldedi en sonunda allah bütün isteyen herkeze versin bu acı başka bişey kelimelerle anlatılmıyor ancak yaşanılması gerekiyor

Meraba Derin bebeğin çok tatlı,güzel adıda çok güzel ismiyle yaşasın. İnşallah Allahta bizlere seninki gibi bir mucize verir.

derincim allahım güzel kızını sana bağışlasın ben bu uğurda o kadar uğraşlar verdimki yazdıklarım çok kısa bir özetti nazlı bebeğime ulaşmak için çok üzüntüler yaşadım ama bebeğim için değer biliyorum bir gün bu çektiğim acılar son bulacak iyi dileklerin için çok sağol

Cnm en yakın zamanda sende bebeğine kavuşursun inşallah. Sabret burda ne sorunlarla ne problemlerle insanlar hiç ummadıkları anda bebeklerine kavuştular. Biliyorum sabretmek pek kolay olmuyor bizler için ama zamanı gelince bizimde olucaktır ben buna inanıyorum.

derincim allahım güzel kızını sana bağışlasın ben bu uğurda o kadar uğraşlar verdimki yazdıklarım çok kısa bir özetti nazlı bebeğime ulaşmak için çok üzüntüler yaşadım ama bebeğim için değer biliyorum bir gün bu çektiğim acılar son bulacak iyi dileklerin için çok sağol
çok sağol canım allah sana ve bütün herkezede nasip etsin bu mucizeyi canım canım bende anlatmaya kalksam sayfalar yetmez gece yarısı kalkıp ağlıyordum niye çocuğum olmuyor diye çevreyle uğraşmak başlarda maddi sorunlrımız olduğu halde tüp bbk denemeleri yaptık ve benim bütün takılarım birikintilerimiz bitmi,şti tüp bbke geen tedavilere kadar tüp bbkte kredi çektik 3 sene önce 5 milyar ve tutmadı ve 2 sene boyunca her ay krediyi ödemek öle koyuyorduki olmayan çocuğun parası diyordum ve ben tüp bbk yapmak için kaynanamın yanına taşındım ve sürekli kavgalıyız 5 senedir ona katlandım çocuk sahibi olabilmek için inş bahara taşınacağım çünki yine aramız açık yani özetle geçtim yinede ve ben ayvalıkta oturuyorum her tedavide ben izmire geliyordum sabah ezanları okunurken 3 saat yol hergün ama yine izmirden eli bş dönüyordum ve ben yemiyor içmiyor sürekli tedavi görüyordum allahtan eşim çok anlayışlı bir insanda benimle oda mücadele etti ahhhhhhhhhhhh ahhh ama insan sahip o lunca hepsine değer diyorsun ben bu uğurda 40 50 milyar para harcadım ama meleğim doğal yolla geldi
Meraba Derin bebeğin çok tatlı,güzel adıda çok güzel ismiyle yaşasın. İnşallah Allahta bizlere seninki gibi bir mucize verir.

canım çok sağol bütün bebekler çok tatlı allah hepinize nasip etsin inşallah bu güzel mucizeyi

derincim sende çok çile çekmişsin bu uğurda ama bak sonunda tüm çektiğn sıkıntılara değmiş ve anne olmuşsun allahın sevgili kuluymuşsunki bebeğin sonunda gelmiş hemde doğal yoldan allahım bebeğini ve seni nazarlardan korusun :nazar:canım bizde bu uğurda 40 milyar harcama yaptık ama elde var sıfır en çokta insanı üzen negatif sonuçtan sonra bebiş kredisini ödemek her ay o parayı boş yere ödemek çok üzücü umarım nazını sağlıklı mutlu bir şekilde büyütürsün hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah

canım çok sağol güzel dileklerin için umarım bizlerinde sabrının sonu selamet olur hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur allahım en yakın zamanda bizlerinde yüzünü güldürür inşallah en kısa zamanda burda birbirimize güzel haberlerimizi verir ve nazlı bebişlerimize kavuşuruz bu topik inşallah bizlere uğur getirir:lepi: Plumcum bu cevabı sana yazdım

Son düzenleme:
derincim sende çok çile çekmişsin bu uğurda ama bak sonunda tüm çektiğn sıkıntılara değmiş ve anne olmuşsun allahın sevgili kuluymuşsunki bebeğin sonunda gelmiş hemde doğal yoldan allahım bebeğini ve seni nazarlardan korusun :nazar:canım bizde bu uğurda 40 milyar harcama yaptık ama elde var sıfır en çokta insanı üzen negatif sonuçtan sonra bebiş kredisini ödemek her ay o parayı boş yere ödemek çok üzücü umarım nazını sağlıklı mutlu bir şekilde büyütürsün hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah

evet canım yazsam roman olur düşün 12 sene hep tedavi ve ayvalıkta yok mecbur hep yollarda izmirde balıkesirde görüyordum birde 4 sene ve 8 sene olmak üzere iki kez kndiliğinden hamiş kaldıom ama hep bebeğimin kalp atışları duyulmadı kürtaj oldum onlar beni hepten öldürüyordu ikisindede kanidiliğinden hamile kalmıştım bana senin çocuğun olur uğraşma diyorlardı ama bn pes etmiyordum hep tedavideydim çok sağol canım allah birgün seninde yüzünü güldürür inş canım bol bol dua et ben namaz kılıyordum çok dua ettim ve spora başlamıştım çok psikolojik tedavi gördüm artık benim çocuğum olmaz çocuk diyerek hayatımı mahvettim dedim kafadan çıkardım günüm 10 gün geçti hala spora devam ediyordum herzamanki gibi günüm gecikti dedim izmirde nerede tedavi görüyorsun canım ben erol tavmergende 2 sene boyunca sürekli tedavi gördüm ama olmadıki çok başarılı bir hoca zaten orada paranın çoğunu döktüm en sonda egede yapmıştım tüp bebeği

Derincim bende bayram sonrası inşallah spora başlamayı ve akapunktura gitmeyi düşünüyorum allahım izin verirse namazada başlarım inşallah canımyaşadıklarımız gerçekten roman olur biz bazen eşimle düşünüyoruz yaşadıklarımızı kaleme almayı ama ben bebişimiz olsun öyle yazalım tüm yaşadıklarımızı diyorum inşallah bizde bir gün bu güzel duyguyu yaşayıp yazdıklarımızı kaleme alırız bu arada şunu belirtmek isterimki kızımız olsaydı ismini derin koymayı düşünüyorduk o yüzden seninle yazışmak bana ayrı keyif veriyor ben erol hocayı çok duydum ama ben isim vermem belki uygun olmaz ama bir tüp bebek merkezine gittim izmirde orda 2 deneme yaptım ama olmadı daha sonra istanbul ve en son ankarada denedim ankarada gebe kaldım ama devamı gelmedi ama biliyormusun çok kısa bir süreliğine rağmen o gebelik duygusunu yaşamak o kadar güzeldiki o yüzden bir anne olarak yaşadığın tüm olumsuzlukları unut bak ne güzel sonunda mucizen seni bulmuş ve anne olmuşsun canım bu arada kızın kaç aylık allahım onu tüm kötülüklerden korusun:nazar:

canım çok sağol güzel dileklerin için umarım bizlerinde sabrının sonu selamet olur hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur allahım en yakın zamanda bizlerinde yüzünü güldürür inşallah en kısa zamanda burda birbirimize güzel haberlerimizi verir ve nazlı bebişlerimize kavuşuruz bu topik inşallah bizlere uğur getirir:lepi: Plumcum bu cevabı sana yazdım

Canım sağol dediğin gibi inşallah uğur getirir hepimize. Amin cnm. Bir dahaki bayramları bebeklerimizle geçirmek nasip etsin bizlere Allahım.

plum12 buna canı yürekten amin diyorum umarım seneye avatarlarımızde meleklerimizin resimleri olur ben inanıyorum olcağına sende inan inanmak kazanmanın yarısıdır bizlerde kazanıcaz inşallah.. Kızlar hepinize ıYı BAYRAMLAR .......

aralcım spora git kafan rahatlayacak bana onunda faydası çok oldu tabii allah verdi ama orada çok mutlu oldum ben hepten atmasamda çok çok üzülmüyordum artık derin benim teyzemin torununun ismi benimde çocuğum olmadığı için derini be çocuğum gibi çok sevdim ve seviyorum görsen zaten sende bayılırsın gerçi bütün bbkler çok tatlı şimdi 4 yaşına girdi derini büyüttük allah banda verdi çok şükür canım daha yeni doğum yaptım 2.5 aylık kızım teyzesi canım zaten unutuyorsun hiç yaşanmamış gibi geliyor insana ama bu tüp bbk sayfasında 2 sene zaman geçirdim gece gündüz ev hanımıda olduğum için yine aradauğruyorum kızımı nazlı bebeğim naz bebeğim diye seviyoruz babası ilede o yüzden senin başlık ilgimi çekti moral vermek açısından girdim allah versin inşallah çocuk evin neşesi ama okadar zormuşki bak akşam oldu babamızı bekliyorum işlerimi yapmak için bütün hayatın ölüyor heleki çalışıyorsun dahada zor olacak ama herşeye rağmen çokmu çok tatlı bi olay 2.5 aydır uyku yok gözümde birde benim kızım kolik yani gazı çok çok ağlıyor dayanamıyor insan çok faal birisydim ama hepsi bitti gerçi hepsine razıyım hep bu günleri bekliyordum yalnış anlama olmasında eve kapandım çocuğumu büyütüyorum işte allahtan kk varda burdaki arkadaşlarımla yazışmak en büyük lüksüm oldu uyuduğu zamanlar işte 10 dk uyudu ve şu anda bağırıyor yine iyi bayramlar canım

ah ah umarım bizde görürüz o günleri vallaha olsun tek ben uykusuzluğada eve kapanmayada razıyım onun her türlü nazına oynarım çok bekledim ben onu o yüzden razıyım her türlü sıkıntısına gerçi yaşamadan bilemez iansan ama şimdi öyle geliyor bana Allah naz ı size bağışlasın inşaallah canım sizi hiç üzmeyen hayırlı bir evlat olur canım bebişinin sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil bir şekilde zaman geçer büyür annesinin can yoldaşı olur

allah vericek inş bak sende bir kez hamile kalmışsın demekki olacak bak benim kalp atışının olmayışının nedeni tiroitlerimmiş allah korusun sakat çocuk bile olabilirmiş istersen yaptır guatr tahlillerini ben önce onun tedavisini gördüm allah verir inş canım ve çok çok mutlu olursunuz az önce babamız ağladı kızına sarılıp her bayram kendiize bayramlık alıyorduk bu bayram kızımız var onada aldık diye inan bana eşin dahada üzülüyordur bak benim eşim kızımız doğduğundan beri sürekli mutluluktan ağlıyor 12 senelik evliyim 2 aydır biçok kez kızı için ağladığını görüyorum eşimin ben bu kadar çocuk istediğini bilmiyordum belli etmiyordu pek sadece enson tüp bbk tutmayınca egenin bahçesinde bana sarılıp ağlamıştı okadar. amin canım inş hayırlı bi evlat olur şimdiden oldu bile nefesi yetiyor eskiden 1 dakk evde oturamazdım çatlardım şimdi haftada bir çıkıyorum ben ara sıra seninle muhabbete katılacağım ama inş birgün burada başlık atarsın nazlı bebeğim geldi diye

Back
X