Nazlı bebeğim nerelerdesin?

Sevgili Aral hiç birşey için ümidini kaybetme Rabbim çok büyük ınşAllah birgün seninde yüzün güler bizlere hamileyim müjdesini verirsin.

Allah kimseyi evlatsız bırakmasın.Hamile arkadaşlar bizler için dua etmeyi unutmayın.

canim allah sabir versin bizlere
insallah hepimiz bir gun bebeklerimizi kucaklariz

arkadaşlar merhaba yoğunluğum nedeniyle nete giremedim hepinizi çok özledim ya bu site insanda bağımlılık yapıyor sanki hepinizi tanıyor gibiyim benjamine asimira canlarım iyi dilelkleriniz için çok sağolun umarım en yakınzamanda bizllerde hayallerimize kavuşuruz Alahım sağlık verdiği müddetçe herşey olur önemli olan sağlıklı olmamız hepinizi öpüyorum

Evet bu konuyu açtığımda umudun bittiği yerde gibiydim ama şimdi biliyorum ki nefes aldıkça umut var demektir ve allahım vakti saati gelince veriyormuş bu yazıyı okuyan arkadaşlarım umudunuzu hiç kırmayın ben 5. dondurulmuş tedavimde gebe kaldım inşallah allahım tamamına erdirir ve oğlumu kucağıma alırım inşallah tüm bu uğurda savaşan arkadaşlarım bebeklerine kavuşurlar hepinize bol şans......... benim nazlı bebeğim nazlı oğlum sonunda gelmeye karar verdi darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…