Nazlı bebeğim nerelerdesin?

inşallah canım bebeklerimizide birlikte büyütür ve onkar için yazışmaya başlarız Allahım bize bu geçen yılların acısını untturup ikiz üçüz verip geçen yılların vermiş olduğu rahatlığı alır elimizden yıllardır iyi dinlandik evliliklerimizin tadını çıkarttık bence tam vaktidir artık sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Aycanisa sanada merhaba canım hoşgeldin topiğimize

Canım senin düşüğün çok yeniymiş düzene girceksindir. Düşükten sonra bir kaç ay şaşabilir biliyorsundur. Regli sonrası göğüs ağrısı prolaktin yüksekliği olabilir diye düşündürebiliyor. Ama cnm sen yinde doktoruna danış bunu prolaktin küçük oynamalarda kendi kendine dalgalanır iner çıkar diye biliyorum ama bayağı yüksek çıkarsa ilaçsız iniceğini zannetmiyorum.

canım çok sağol verdiğin bilgiler için canım bende prolaktine baktırtacam plum cum benim okul açıldığı için nete vakit buldukça akşamları girerim artık

slm arkadaslar ben yeni bişey duydum ada cayı yagı bunu pamuga yada tampona döküp oraya koyuyormussunuz tüplerdeki iltihabı ve tıkanıklıgı gideriyormus birde 3 litre çiğ süte 3 demet maydanoz koyup buharına oturuyormussunuz.hamile kalmak isteyenler için yeni bir kür topiğinde acıklamalı yazıyor

kızlar merhaba ben okul dolayısıyla nete giremiyorum eve gelir gelmez laptopun başına oturup sizlerle ilgili gelişmeleri okuyorum ben bu aralar bebek olayıyla fazla ilgilenemiyorum aycanisa cım verdiğin bilgiler için çok sağol

merhaba arkadaşlar okulun yoğunluğu dolayısıyla nete vakit ayıramaz oldum benim size bir soru olacaktı ben 12 gün önce regli olmuştum bir önceki ay 3 gün süren düşük sonrası az bir miktar regli olmuştum 12 gün önceki regli miktarımda çok az olmuştu şimdi daha hanüz 12 gün oluşken yeniden regli oldum sizce bu durum normal mi? ne yapmalıyım

Büyük bir ihtimalle düzene oturacaktır sonuçta vücudun hiç daha önce olmadığı değişiklikler yaşadı ama sen yinede doktoruna danış cnm. 12 gün aralıkla regli olmuşsun çünkü ıhmal etme bunu. Öpüyorum seni.

plumum sağol canım tavsiyene uyucam sende ne var ne yok bu aralar ihmal ettim buraları kendine iyi bak öptüm canım

canım okuldan fazla fırsat bılamıyorum yoğun bir proğramım var bu yüzden akşamları derse hazırlık yaptığımdan giremiyorum fazla ama aklım sizde ben iyiyim canım bu aralar bebek olayıyla ilgili hiç bir çalışmam yok anlıyacağın sadece okula odaklanmış durumdayım sende ne var ne yok tedavine ne zaman başlıyacaksın inşallah bu tedvinni sonunda bebeklerini kucağına alacaksın senin için dua ediyorum

aralcım ilk sayfanı okudum hikayeni yazmışsın...canım inş 4.denemende bebeğini kucağına alırsın....bence en büyük tesellin çalışman kafanı en basitinden dağıtıyosun okulda.....allah tüm isteyen herkese evlat nasip etsin ıNŞŞŞŞŞŞ

aral bi kez ofis histeroskopi yaptırmışsın....dr benimde ilk denememde tutup düştüğü için istedi fakat ben yaptırmadım.......sebebi ise ilk denemeyi yaptırdığım yerde yaptırmıycam 2.denemeyi......ama hep aklımı kurcalıyo yaptırmasamıydım veyada 2.denemeden önce yaptırsammı??ne düşünüyosun bu konu hakkında canım.......

aralcım merhaba tahmin ettim canım yoğunluğunu benimde ailemde 2 tane öğretmen var planlar hazırlıklar kolay gelsin cnm. Ama bir yandanda iyi oluyor senin için kafan dağılıyordur. Bende vakit öldürüyorum canım kasım gibi düşünüyoruz ikinci deneme için inşallah bir sorun çıkmaz başlarız. Benimde yeni korkum bu ilk tedavi sorunsuz çok güzel gelişmişti hoş sonu pek güzel bitmedi ama...ıkincide de problem çıkmaz inşallah sorunsuz olurum tedavimi. Sabrım tükenmeye başlıyor gibi geliyor bakalım.

çok güzel anlatmıssın duygularını hayatım hepimizin ayrı ayrı hikayeleri var kimimizin iyi kimimizin kötü ama bildiğim tek şey var derininde dediği gibi rabbim ol dedikten sonra gerisi boş herşeyin mutlaka bi zamanı var sabırlı olun arkadaşlar derin 12 yıl beklemiş ben 5 yıl bekledim çok şükür meyvelerimizi aldık ister daha uzun ister daha kısa zaman olsun rabbim alnımıza yazdıktan sonra gerisi hikaye ben 9 ay ikizlerimle olmayı hayal ettim kucağıma bi tane alabildim kısmet böyleymiş yaradanın takdiri elden bişey gelmiyor sadece dua ve sabır tavsiye ediyorum size rabbim gönlünüze göre versin inşallah hepinizin

derincim merhaba sende eskilerdensin yanılmıyorsam aynı zamanlarda hamile kalmıştık allah analı babalı büyütsün rabbim kızını sana bağışlasın inşallah

merhaba arkadaşlar hepinizin yazdıklarına tek tek cevap vermek istiyorum hilalcim bence 2. işleme başlamadan önce ofis histeroskobiyi denemeyi düşündüğün yerde yaptır dr un tam anlamıyla rahimin içini görüp problem teşkil edebilecek ufak tefek sorunlara anında müdahele edip 2. denemende bu yüzden olumlu sonuç alabilirsin sonradan pişman olup kafana takılacağına yaptır bu işlemi bence korkulacak bir işlem değil yumurta toplama gibi anestezi alıyorsun uyandığında işlem bitmiş oluyor pulmum ne olur üzme kendini sabırlı ol acele etme 2. tedavi için bence öncelikle stresini yen kaygılarını at kendini mutlu ve pozitif hissettiğin anda tedaviye başla canım ben bu şekilde daha iyi sonuçlar alabileceğimize inanıyorum sersev cim bebeğin çoooook tatlı yerim ben onu allahım ona sağlık sıhhat ve uzun ömür versin hayırlı bir evlat olup sizi hiç üzmez inşallah allahım hepime en kısa sürede senin gibi evlat nasip eyler inşallah hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…