• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nazlı kv

Oğludur nazlansın da , kefen falan bana salakça geliyor ya. kefenlemeye gelirsin dese kim kimi kefenleyecek belli olmaz anneciğim derim, susmam. ama kv dominant siz çitlembiksiniz tabirinizle. biraz gelinlik yapın 😬 zamanı gelmiş

Sürekli siz gitmek zorunda değilsiniz de ananın nazını niye çekiyorsun diye trip yapmak tuhaf geldi. Eşiniz de çözüm sun demiş, şaşırdım, normalde kavga çıkar bu lafa.
Ayrıca kalça protezi çok zor. Yıllarca ağrı çekecek belki, alistirin kendinizi

Güncelleme geldi konuya :D

Eşimin çalıştığı kurumda vakalar arttığı icin evden çalışmaya geçildi. Yani bu hafta evden çalışacak.bunu duyan Kv de e buraya gelirsiniz ozaman dedi. Kayınpeder de çağırıp durma şu cocukları diye kızdı arkadan duyduk. Eşim de anne vakalar arttı diyorum sen bizi çagırıyorsun dedi. Sinirlendi o da artık.

:)) töbe töbeeee . Ya en iyisi her dakika gidelim. Tüm işimizi bırakalım 😀 aman evimizde başbaşa oturucaz ya. Yok hemen oraya gidelim.

Oğludur nazlansın da , kefen falan bana salakça geliyor ya. kefenlemeye gelirsin dese kim kimi kefenleyecek belli olmaz anneciğim derim, susmam. ama kv dominant siz çitlembiksiniz tabirinizle. biraz gelinlik yapın 😬 zamanı gelmiş

Evet valla her gören diyor ki senin kaynanan seni yer 😁😁 boyu kilosu falan da konuşması . ses tonu vs.

Merhaba sevgili dostlarım. Öncelikle okuyan, cevap yazacak olan, olumlu ,olumsuz düşüncesini belirtecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum😊

Çok büyük bir dert demeyelim ama neticede bir dert. Benim kayınvalidem eşime nazlanıyor. Yani belki hep böyleydi ama ameliyat olduktan sonra arttırdı ve benim gözüme yeni yeni batmaya başladı. Bu arada ameliyatı kalça protez. Allah yardımcısı olsun , her türlü yardımcı oldum. Ameliyat günü ertesinde de 3 gün yanında kaldım eşimle beraber. Yani öyle kötü uzak bir gelin degilim. Vicdanım da elvermez zaten... kendi kızı olduğu hâlde ben de o kadar yakın dururum. Her istediğini yaparım bakımı konusunda. Ama aşırı aşırı nazlı. Gece birden ağlar eşimden bir şeyler ister yok yastığı bacagıma koy şunu yap bunu yap diye. Kayınpeder de arkadan güler dalga geçer çocuktan ne saçma şeyler istiyosun gibisine ve bizi ankaradan habire gelin gelin diye çağirmasına da kızar ona kalsa haftada 1 oraya gidelim benim aileme gitmeyelim başbaşa tatile gitmeyelim hep onun dibinde duralım. Kp de eşinin farkında. Ve kendisi de oğlu yokken de nazlandığıni soyledi bir kac kere. Bakanı bulmuşum tabi nazlanıcam falan dedi.

Neyse konuya gireyim. Onlar kocaelide biz ankarada yaşıyoruz. Geçen telefon geldi bir tripler bir nazlanmalar. Eşim onu aramıyormuş. Ameliyat olmuş hergün araması gerekiyormuş. Eşim de 2 günde bir arar yani iş yerindeyken falan. Kefenimi sarmaya gelirsin anca şeklinde konuşmuş.

Bugün yine eşim bir şey dedi dedigini yanlış anladı ağladi telefonda yine nazlandı trip attı. Eşim de özür dilerim anam dedi gülerek yanlış anladın beni dedi defalarca. Naz çekiyor yani. Ben de rahatsız olunca suratım asılıyor. Telefonu kapattıktan sonra acayip sinirlendim dedim ki sen naz çekmene devam et. Babana yapması gereken tüm nazları sen çekiyorsun.Neyse ben hep haklıylen haksız duruma düşürüyodum kendimi. Kızgın durarak. Bugün dedim ben karışmıyorum zaten çeken sensin buyur çek dedim.

Sonra geldi bana çözüm önerisi sun ozaman dedi. Ne yaparsam nazını çekmem annemin. Ben bilmiyorum sen söyle bana dedi.

Ah dostlarım sizce ne yapayım. Kadın bir de despot biri erkekvari. Ben de çitlenbik gibi kalıyorum yanında. Tamam beni de seviyor ama. Eşe nazlanma olayını kaldıramamakta sizce haksız mıyım haklıysam da ne yapmalıyım? Bir yol gösterin be bacılar.

Yapıyorsa oğluna yapıyor size ne demeye geldim 😀 Sizin aranızı bozacak ya da doğrudan sizi etkileyecek bi hamlesi yoksa sizi ilgilendirmez, bariz kıskançlık yapıyorsunuz

Yapıyorsa oğluna yapıyor size ne demeye geldim 😀 Sizin aranızı bozacak ya da doğrudan sizi etkileyecek bi hamlesi yoksa sizi ilgilendirmez, bariz kıskançlık yapıyorsunuz

Kabul ediyorum evet kıskançlik 😀 ... ama hepsini okuyun o da kıskanclik yapıyor bence.

Koskoca kadinin esinden baskasina bebek gibi naz yapmasi bana cok itici gelirdi.
Ama evladi sorun etmiyorsa karismayin,yapsinlar ana ogul..
Yapacak bisey yok.

Tam olarak hissettiğim bu itici gelme sebebi de bu bana da zaten. Benim annemle aynı yaştalar o kadar fark var ki.. ki benim annem koca görmemiş bir kadın.

Kabul ediyorum evet kıskançlik 😀 ... ama hepsini okuyun o da kıskanclik yapıyor bence.

Kesinlikle öyledir, hiçbir duygu karşılıksız değildir, belki önce o kıskanmaya başladı sonrasında siz bi kıl oldunuz. Ama emin olun yalnız değilsiniz o kadar klasik kayınvalide tavırları gibi geldi ki aslında çok iyi anlıyorum sizi. Mesela ben de rahatsız oluyorum bazı tavırlarından eşim uzun uzun anlatır, ben yapınca hoşuna gidiyor arada gönlünü yapıyorum farkındayım der, eğer sizin ilişkinizde doğrudan olumsuz bir etkisi yoksa bence üzerinde durup eşinizi darlamayın. Zaten uzakmış he deyin geçin. Ben bu negatif duygularımdan dolayı mesafeliyim biraz kayınvalideme, çünkü rahatsız oluyorum.

Tam olarak hissettiğim bu itici gelme sebebi de bu bana da zaten. Benim annemle aynı yaştalar o kadar fark var ki.. ki benim annem koca görmemiş bir kadın.
Ben evladima da anneme de nazlanamam.
Gerci evlat daha kucuk de.
Sanmiyorum yani buyuyunce ah vah edeyim.
Ama yaparsam da geline ne 🙊🤣
Oglu cekiyorsa hic laf etmeyin,esinize annesi degil siz itici gelirsiniz sonra.

Kesinlikle öyledir, hiçbir duygu karşılıksız değildir, belki önce o kıskanmaya başladı sonrasında siz bi kıl oldunuz. Ama emin olun yalnız değilsiniz o kadar klasik kayınvalide tavırları gibi geldi ki aslında çok iyi anlıyorum sizi. Mesela ben de rahatsız oluyorum bazı tavırlarından eşim uzun uzun anlatır, ben yapınca hoşuna gidiyor arada gönlünü yapıyorum farkındayım der, eğer sizin ilişkinizde doğrudan olumsuz bir etkisi yoksa bence üzerinde durup eşinizi darlamayın. Zaten uzakmış he deyin geçin. Ben bu negatif duygularımdan dolayı mesafeliyim biraz kayınvalideme, çünkü rahatsız oluyorum.

Allah yardımcınız olsun sizinde. Uzakken tamam da elbet çok gideceğimiz veya icli dışlı olacağımiz günler de olur, çocuk olduktan sonraki gibi mesela. Şimdilik he de geç de . Kadın her fırsatta çağırma derdinde işte. Eşim istemiyor sık gitmeyi çok şükür de. Kadının yönetici tavrı gıcık ediyor beni . " bu yıl tatile gitmezsiniz." Cümlesi mesela.. yerini bilmiyor. Kizına yapamıyor ama bize yapıyor en garibi de bu.

Ben evladima da anneme de nazlanamam.
Gerci evlat daha kucuk de.
Sanmiyorum yani buyuyunce ah vah edeyim.
Ama yaparsam da geline ne 🙊🤣
Oglu cekiyorsa hic laf etmeyin,esinize annesi degil siz itici gelirsiniz sonra.

Haklısınız. Ben cemkiren taraf olmamam lazım☺

Allah yardımcınız olsun sizinde. Uzakken tamam da elbet çok gideceğimiz veya icli dışlı olacağımiz günler de olur, çocuk olduktan sonraki gibi mesela. Şimdilik he de geç de . Kadın her fırsatta çağırma derdinde işte. Eşim istemiyor sık gitmeyi çok şükür de. Kadının yönetici tavrı gıcık ediyor beni . " bu yıl tatile gitmezsiniz." Cümlesi mesela.. yerini bilmiyor. Kizına yapamıyor ama bize yapıyor en garibi de bu.

Benim kv her akşam yemeğe çağırıyordu, abartısız her akşam. Bir gün eşim “ Anne eğer senin şu çağırmaların yüzünden Burçak yemek yapmayı öğrenemezse kaldı ki denemekten de vazgeçerse senin yakana yapışcam haberin olsun” dedi, kadın bir daha bizi yemeğe çağırmadı. Böyle saçma sapan isteklerinde tatili iptal edin ya da her hafta gelin gibi eşiniz bazen ayar çekmeli, dengeyi bulmalı bu anlamda her istediğini yapması tehlikeli aslında ,yoksa sırtını kaşımış yastığını düzeltmiş bunlar önemli değil cidden. Siz de kredinizi büyük şeyler için kullanın onun dışında ufak tefek şeyler için sürekli söylenmeyin ki konuştuğunuzun kıymeti olsun

Ben kayınvalideye nazlı prenses lakabını takmıştım yıllar önce. Kendi ve kocası dışında tüm çocukları biliyor🙈 Benimkinin hayatı, yaşam şekli, her şeyi naz. Eşim her gün en az bir doz klasik naz niyaz çeker. Hiç karışmam, ana oğul, ne halleri varsa görsün. Ama ben çekemem. Çok denedi ama olmadı. O sebeple bayramdan bayrama ararım. Birde arada kafama estiğinde...

Ana oğul ilişkisine karışmayın. Annesinin nazını elbet çeker, neden kıskanıyorsunuz ki?

Bugün eşimin annesinin memleketine gittik, ki dipdibe evlerimiz mütemadiyen görüşüyoruz. Onlar bizden bir gün önce gitti sadece. Milletin içinde oğluşum gelmiş benimmm diye yanaklarını sıkıp sarıldı benim gözüme bakarak. İnanın sadece eşimin mahçup oluşuna üzüldüm. Yoksa bana ne anne oğul bütün gün şımarsınlar birbirlerine beni dertleyen bi şey yok 🤭

Bi salın şu adamların yakalarını, annesinin size zararı yok nazı size değil, karışmayın. Tabi ki kötü olan siz olursunuz.

Ben kayınvalideye nazlı prenses lakabını takmıştım yıllar önce. Kendi ve kocası dışında tüm çocukları biliyor🙈 Benimkinin hayatı, yaşam şekli, her şeyi naz. Eşim her gün en az bir doz klasik naz niyaz çeker. Hiç karışmam, ana oğul, ne halleri varsa görsün. Ama ben çekemem. Çok denedi ama olmadı. O sebeple bayramdan bayrama ararım. Birde arada kafama estiğinde...

Ya gerçekten naz çekilmiyor.

herşeyin fazlası zarar ,

bu kadar nazlanacaksa dogurmasaymış , hee dogurdu evlendirmeseymiş oğlunu

ki kocası varken ayıp yanii

Allahım bende 20 30 yl sonra kaynvalde olcam sen blion çok amin 🤲🤲
Kadın sana bişi yapmıyor ki ... doğurup bakıp büyütüp naznı çektiği oğluna yapıo..🙄🙄 Sende çocuk yapnca oğlunun nazına kız o zaman ilerdi naz yaparsan falan aklna gelir belkii.. 😒😒

Back
X