Merhaba sevgili dostlarım. Öncelikle okuyan, cevap yazacak olan, olumlu ,olumsuz düşüncesini belirtecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum
Çok büyük bir dert demeyelim ama neticede bir dert. Benim kayınvalidem eşime nazlanıyor. Yani belki hep böyleydi ama ameliyat olduktan sonra arttırdı ve benim gözüme yeni yeni batmaya başladı. Bu arada ameliyatı kalça
protez. Allah yardımcısı olsun , her türlü yardımcı oldum. Ameliyat günü ertesinde de 3 gün yanında kaldım eşimle beraber. Yani öyle kötü uzak bir gelin degilim. Vicdanım da elvermez zaten... kendi kızı olduğu hâlde ben de o kadar yakın dururum. Her istediğini yaparım bakımı konusunda. Ama aşırı aşırı nazlı. Gece birden ağlar eşimden bir şeyler ister yok yastığı bacagıma koy şunu yap bunu yap diye. Kayınpeder de arkadan güler dalga geçer çocuktan ne saçma şeyler istiyosun gibisine ve bizi ankaradan habire gelin gelin diye çağirmasına da kızar ona kalsa haftada 1 oraya gidelim benim aileme gitmeyelim başbaşa tatile gitmeyelim hep onun dibinde duralım. Kp de eşinin farkında. Ve kendisi de oğlu yokken de nazlandığıni soyledi bir kac kere. Bakanı bulmuşum tabi nazlanıcam falan dedi.
Neyse konuya gireyim. Onlar kocaelide biz ankarada yaşıyoruz. Geçen telefon geldi bir tripler bir nazlanmalar. Eşim onu aramıyormuş. Ameliyat olmuş hergün araması gerekiyormuş. Eşim de 2 günde bir arar yani iş yerindeyken falan. Kefenimi sarmaya gelirsin anca şeklinde konuşmuş.
Bugün yine eşim bir şey dedi dedigini yanlış anladı ağladi telefonda yine nazlandı trip attı. Eşim de özür dilerim anam dedi gülerek yanlış anladın beni dedi defalarca. Naz çekiyor yani. Ben de rahatsız olunca suratım asılıyor. Telefonu kapattıktan sonra acayip sinirlendim dedim ki sen naz çekmene devam et. Babana yapması gereken tüm nazları sen çekiyorsun.Neyse ben hep haklıylen haksız duruma düşürüyodum kendimi. Kızgın durarak. Bugün dedim ben karışmıyorum zaten çeken sensin buyur çek dedim.
Sonra geldi bana çözüm önerisi sun ozaman dedi. Ne yaparsam nazını çekmem annemin. Ben bilmiyorum sen söyle bana dedi.
Ah dostlarım sizce ne yapayım. Kadın bir de despot biri erkekvari. Ben de çitlenbik gibi kalıyorum yanında. Tamam beni de seviyor ama. Eşe nazlanma olayını kaldıramamakta sizce haksız mıyım haklıysam da ne yapmalıyım? Bir yol gösterin be bacılar.