gece yarısı ağlayıp böyle saçma bir şey istiyorsa belli ki psikolojik sorunları var. Kaldı ki kocası da yaşıyor. Tabii ki annedir, oğluna nazlanacak, şakalaşacak bu onların arasında ama bir gariplik var bence. Kayınpederinizle arası nasıl? Oğullarına aşırı düşkün annelerle ilgili yapılan bir araştırmada, kocalarından cinsel anlamda ve sevgi anlamında yeterince ilgi göremedikleri gibi bir şeyler okumuştum. Freud'a göre miydi, neydi, bilinçaltında oğullarını "erkek" yerine, işte bilmem ne yerine mi koyuyorlarmış filan... Tabii bilinçli değil. Böyle bir şey bana çok mantıksız gelmişti. Sonra istemdışı etrafıma baktım, ne kadar anakuzusu erkek varsa ve bunların anneleri de oğullarına aşırı düşkün, kadınların kocalarıyla doğru düzgün iletişimi yok. Anlaşamıyorlar. Hatta bazen baba değil oğulun sözü geçiyor evde filan... Ama mesela bir kız bir oğlan annesi tanıdım. Şu kız da evlense de baş başa kalsam kocamla filan diyor yani... Oğluna da nazlanmıyor, müdahale etmiyor... Bu gibi hareketler hep psikolojik sorun işareti bence. Siz uzak durun. Yavaş yavaş da bunun normal bir şey olmadığını eşinizi kırmadan anlatın. Normal anne oğul ilişkilerini gösterin. Örnek verin.