- Emoji Skoru
- 4.419
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi duvarsaatii
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Ara bozmuyora benziyor ama gelininin ailesine ziyarete gidilmesini istemiyor. Oğluyla gelininin başlasa tatile çıkmasını hazmedemiyor. Bunları konu sahibi söylüyor. 5 yaşında çocuk gibi kocası yanındayken gece yarısı ıngaaa diye ağlayıp oğlunu yerinden kaldırıp yastığını düzelttiriyor. Tabii ki düzeltecek, annesi ne derse yapacak ama yine de garip... Belki oğlu o anda iş başında. Yastık düzeltmeye o esnada gidemezse bu kadın yine zırlayacak mı? Annelik aynı zamanda düşünceli olmaktır. İnce düşünmektir. Bencillik değil. Çocuk zaten elinden geleni yapıyormuş işte. Daha bu ne nazı... Sorunlu sorunlu belli. Yine de siz de haklısınız.
Evet bencil . Mesela eşimle benim ailem cok iyi anlaşır bi tatile gittigimizde beni aramisti rüya gordum ruyamda kötuydunuz bi sorun yok dimi sesin de kötü geliyor..
Yani mutluyuz işte geziyoruz bunu niye kaldıramaz ki. seninle de geziyoruz. Hani desem ki ben adalatsizim sadece kendi ailemle gidiyorum. Oyle de değil..bir benim ailemeyse bir eşimin ailesine. Ama yok kadına bu konuda gerçekten şaşırıyorum.
Bu yıl tatile gitmek yok buraya geliyorsunuz diyor..bu üsluba gıcik oluyorum. Eşim de e gitmicez zaten onun dedigi olmucak ki biz istedigimizi yine yapicaz niye takıyosun diyor.
şakası bi yana hele bide kocan tek evlatsa biraz zor kurtulursn bu durumdan anca eşin bir şey olacak annesinden soğuyacak