ne zormuş 2 seneye 2 hamilelik ve 3 bebek sığdırdım nazlı bana umut vermişti 49 gündür yaşar bayrama çıkar diye hep ümit etmiştim ama kuzucucuğumu morgtan verdiler kucağımıza o soğuk bedenini yapıştırdımbağrıma ama ısıtamadı yanan yüreğimle diğer bebeğimi görmediğim için yanmadı bu kadar içim oda evlattı ama bu bambaşkaydı bunu gördüm 49 gün boyunca hep elini tuttum içimi yaktın yüreğimi yaktınelim yanağımda kaldı derinlere daldım...bu filmi görmüştüm kefenli bi bebek nasıl olur bi ölüyü musallaya yatırmak nasıldır sonra toprağa koymak !!! en uyuz olduğumda sineklerdi toprağa koyarken elimle kovalıyordum ısırmasın canı acımasın die düşünmek...ölüde olsa canımızdı..ve canının acıyacağını düşünüyordum...annelik işte.. geceeler yarimiz oldu...
şimdi sana ne desemde acını hafifletsem hiç bi teselli acını hafifletmez bilirim..sadece sabır dileyebilirim Allah bu günlerde sana dayanma gücü versin...herkes gidecek yalnız kaldığında ne olur kendini düşünerek yıpratma benim gibi sağlığından olursun.seni anlayan bizleriz gel buraya yaz ne geçiyorsa içinden...yalnız değilsin olmıcaksında...SABIR SABIR SABIR...
hem merak etme o bi melek ve benim kuzuma arkadaş oldu şimdi onlar daha huzurlu ve mutlular çünkü acıları dindi...güzel güzel oyunlarını oynayıp bizi beklicekler...
sabır diliyorum melek annesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?