bence oyle hastanelerde falan yaptırma nd yag lazer ıyı fakat sadece lazer yapan bır yere gıt benım gıttıgım yerde lazer epilasyondan baska hıc bır sey yapmıyorlar uzmanlarıda epilasyonda egıtımlı ,ıstersen telını verırım gıt bır gor oyle hemen karar verme nerde yaptırıcagına ben 2 ay yer aramıstım burayı bulana kadar
gulayse gittiğin yerin nosunu yazar mıısın?
sana özel msj atamıyrm gititğin yeri öğrenmeyi çok isterim.
sevgilerle canım
Arkadaşlar bi konuya daha yazmıştım ama burada da sorayım.Nd yag lazer yaptıran arkadaşlar sorum size..Bna uygulayan kişi gözlük takmıyor uygulama yapılırken artı bana da takmıyor.Bu işte bi gariplik mi var yoksa bana mı öle geliyor..Yoksa dolandırılıyor muyum ??
Bende yüzüme lazerle epilasyon uygulatmak istiyorum bunlardanhangisi yüz icin daha iyi killarim cok koyu ve kalin degil dudak üstü uygulamasi hakkinda bir fikri olan varsa paylassin lütfen cünkü benimkiler cok rahatsiz edici degilbazi arkadaslar eskisinden daha kötü oldugunu yazmislar bu beni korkuttu fisfisfis
bende alexander lazer sıstemını kullanıordum sıyah tuylerden kurtuldum doktorum ınce kalan tuylerı nd yag lazerle yok edecegını söledı ve ona basladım gözluk banada taktı kendınede bu arada acayıp agrıdı zaten sölemıstı alexandır gıbı degıl dıe haklıda ama ınce tuylerım ılk seansa ragmen bayagı gttı lülülülülülü sonuc umarım ıstedıgım gıbı olur
sszzkk´isimli üyeden Alıntı
bende alexander lazer sıstemını kullanıordum sıyah tuylerden kurtuldum doktorum ınce kalan tuylerı nd yag lazerle yok edecegını söledı ve ona basladım gözluk banada taktı kendınede bu arada acayıp agrıdı zaten sölemıstı alexandır gıbı degıl dıe haklıda ama ınce tuylerım ılk seansa ragmen bayagı gttı sonuc umarım ıstedıgım gıbı olur
Nerde epilasyon yaptırdığınızı da söyleseniz?
bence oyle hastanelerde falan yaptırma nd yag lazer ıyı fakat sadece lazer yapan bır yere gıt benım gıttıgım yerde lazer epilasyondan baska hıc bır sey yapmıyorlar uzmanlarıda epilasyonda egıtımlı ,ıstersen telını verırım gıt bır gor oyle hemen karar verme nerde yaptırıcagına ben 2 ay yer aramıstım burayı bulana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?