Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cok dogru cunku kacınılmaz oluyo bazı seyler kesıp atılmadıgı ıcınİnsan her zaman güçlü olmalı. Taviz vermemeli... Yeri geldiğinde ilişkilerini bıçak gibi kesebilmeli... Okuduklarımdan bunu anladım... Umarım hayatının geri kalanında iyi insanlarla karşılaşırsın ve şans hep senden yana olur...
aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama yaşın daha küçük ve bu sebeple onsuz nefes alamayışını hissedişin falan.zaten olan olmuş ama inan değmiyo hiçkimse için hemde. üniv bende aşık oldum okul bitti biz ayrıldık ne evlenme hayallerimiz vardı ama hepsi ben memlekete gelince son buldu. tam 1 sene gözyaşı döktüm o dönmedi ben kendimi paraladığımla kaldım. hatta onu unutmak için şu anda sözlüm olan kişiyle çıkmaya başladım 40 gün sonra sevgilim aradı beni tekrar barışma umuduyla şu andaki sözlümden ayrıldım ne oldu değmedi yine hüsran yine gözyaşı.
babam hep derdi erkek sevicek önce kadın kendini seven değer veren erkeği zaten sever. bence bu çok doğru. sende bundan sonra umarım seni seven birini bulursun ve mutlu olursun..
Yazarken sanki yaşadım tekrar aynısı.. Ve inan anlattıklarım o kadar yüzeysel ki. Ne Dayaklar, hakaretler, maddi manevi kayıplar var anlatıl(a)mayan..
Beddua etmiyorum artık ama Allah biliyo nasıl yandığımı. İnşallah görürüm bi gün ne halde olduğunu..
Şuna inanıyorum ki ; Hiç kimse yaşadıklarının ve yaptıklarının karşılığını almadan bu dünyadan gitmiyor.
Sana on çektirir ama öyle birşey olur ki senden kat kat acısını yaşar.. Onun mutlu olacagını sanmıyorum. Fakat içimde seninle ilgili güzel hisler var,6. hissim kuvvetlidir..![]()
Gerçekten film gibiymiş yaşadıkların, ama neyse ki geçti ve bitti diye düşünmek lazım. Eminim çok yıkıcı süreçler atlattın ama artık o senden uzakta ve sinirlerini bozup, geçmişi düşünüp daha fazla üzme kendini bence.. Kendine zaman ayır, kendinedeki bu bağımlılığı tedavi etmeye çalış bence.. İstersen unutursun tüm bu yaşadıklarını ve sana sadece ilerki hayatın için tecrübe olur bunlar..
Benim o kişiden anladığım şey karakter sorunu olduğu, bu kişi evli bile olsa seninle tekrar irtibat kurmaya çalışabilir. Numaranı değiştirmeni tavsiye ederim, en küçük bir mesaj bile sana yaşadığın zor dönemleri tekrar hatırlatabilir, seni biraz daha üzmesine fırsat verme sakın..