Ne acılar yaşadım...anlattıkça ağladım

İnsan her zaman güçlü olmalı. Taviz vermemeli... Yeri geldiğinde ilişkilerini bıçak gibi kesebilmeli... Okuduklarımdan bunu anladım... Umarım hayatının geri kalanında iyi insanlarla karşılaşırsın ve şans hep senden yana olur...

İnsan her zaman güçlü olmalı. Taviz vermemeli... Yeri geldiğinde ilişkilerini bıçak gibi kesebilmeli... Okuduklarımdan bunu anladım... Umarım hayatının geri kalanında iyi insanlarla karşılaşırsın ve şans hep senden yana olur...
evet cok dogru cunku kacınılmaz oluyo bazı seyler kesıp atılmadıgı ıcın

affedilmeyecek en büyük şey aldatılmak olmalı çok korkunç kabus gibi ama üzülme bundada vardır bi hayır çok mutlu olursun inş. sadece şunu bil kadın ne kadar fedakarlık yapıp affediyosa erkek o kadar tepeye çıkıyo utanmıyo. :105::105::105::105:

arkadaşım bundan sonra mantığını devre dışı bırakma sakın. ve hiçbir zaman "hiç, hep" kelimelerini sık kullanma. ondan sonra hiç mutlu olamadım, hep beni aldattı, vs vs. bu cümleler ne böyle? senin mutluluğun başkalarına bağlı değil, sana bağlı, bunu bir kere kabullen. kendini nasıl mutlu edebileceğini tatbik ederek gör. öyle karakteri bozuklardan da bir daha Rabbim uzak kılsın seni. geçmiş olsun, kurtulmuşsun, kazanan sadece sensin emin ol :) ne eski sevgilin ne de evlendiği kız, mutlu olmaz onlar. ama senin mutlu olmak için hala şansın var, ne kadar güzel :)

çook üzücüü :18:
allah sabır versin arkadaşım.inşallah en kısa zamanda atlatırsın zor da olsa:25:

aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama yaşın daha küçük ve bu sebeple onsuz nefes alamayışını hissedişin falan.zaten olan olmuş ama inan değmiyo hiçkimse için hemde. üniv bende aşık oldum okul bitti biz ayrıldık ne evlenme hayallerimiz vardı ama hepsi ben memlekete gelince son buldu. tam 1 sene gözyaşı döktüm o dönmedi ben kendimi paraladığımla kaldım. hatta onu unutmak için şu anda sözlüm olan kişiyle çıkmaya başladım 40 gün sonra sevgilim aradı beni tekrar barışma umuduyla şu andaki sözlümden ayrıldım ne oldu değmedi yine hüsran yine gözyaşı.
babam hep derdi erkek sevicek önce kadın kendini seven değer veren erkeği zaten sever. bence bu çok doğru. sende bundan sonra umarım seni seven birini bulursun ve mutlu olursun..

Bu tarz konuları okudukça nereye gidiyoruz diyorum kendi kendime. Bu kadar mı sevgiye, ilgiye muhtaç ve bağımlı bireyler yetiştiriyoruz? Yazık, çok yazık...

Husun dark, kurtulduğuna şükret bence. İlişkiniz zaten sağlıklı bir halde değilmiş, bu yüzden bitmesi çok iyi olmuş. Ağlama, değmez. Beş kuruşluk adamlar için gözyaşı dökme, hiç değmez. Bırak onlara hakettiklerini Rab versin, yapılanların bedeli vardır elbet, kimse kurtulacağını düşünmesin...

Sen de unut, ne yaptığı vs konularını ne sor ne de merak et... Onları geçmişine göm ve çıkmasına izin verme. Kendine amaçlar bul, hayırlı evlilik için dua et. Bundan sonra da hiç ağlama, inan değmez. Sevgi de yanıltır insanı unutma, duygularına hakim ol ve hayata önce akıl ve mantık çevresinden bak yanılmamak için.

Son düzenleme:
aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama yaşın daha küçük ve bu sebeple onsuz nefes alamayışını hissedişin falan.zaten olan olmuş ama inan değmiyo hiçkimse için hemde. üniv bende aşık oldum okul bitti biz ayrıldık ne evlenme hayallerimiz vardı ama hepsi ben memlekete gelince son buldu. tam 1 sene gözyaşı döktüm o dönmedi ben kendimi paraladığımla kaldım. hatta onu unutmak için şu anda sözlüm olan kişiyle çıkmaya başladım 40 gün sonra sevgilim aradı beni tekrar barışma umuduyla şu andaki sözlümden ayrıldım ne oldu değmedi yine hüsran yine gözyaşı.
babam hep derdi erkek sevicek önce kadın kendini seven değer veren erkeği zaten sever. bence bu çok doğru. sende bundan sonra umarım seni seven birini bulursun ve mutlu olursun..

Uzun zaman geçti üstünden. Nefes alamam, yaşayamam deyişLerim çok eskide kaldı. Hastalık derecesinde bağlanmama üzülüyorum..
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..

Yazarken sanki yaşadım tekrar aynısı.. Ve inan anlattıklarım o kadar yüzeysel ki. Ne Dayaklar, hakaretler, maddi manevi kayıplar var anlatıl(a)mayan..
Beddua etmiyorum artık ama Allah biliyo nasıl yandığımı. İnşallah görürüm bi gün ne halde olduğunu..

Şuna inanıyorum ki ; Hiç kimse yaşadıklarının ve yaptıklarının karşılığını almadan bu dünyadan gitmiyor.
Sana on çektirir ama öyle birşey olur ki senden kat kat acısını yaşar.. Onun mutlu olacagını sanmıyorum. Fakat içimde seninle ilgili güzel hisler var,6. hissim kuvvetlidir.. :70:

inanmıyorum adama bak yaaaa :47::50:. canım üzme kendini onun için. değseydi gitmezdi zatenn :26:

Şuna inanıyorum ki ; Hiç kimse yaşadıklarının ve yaptıklarının karşılığını almadan bu dünyadan gitmiyor.
Sana on çektirir ama öyle birşey olur ki senden kat kat acısını yaşar.. Onun mutlu olacagını sanmıyorum. Fakat içimde seninle ilgili güzel hisler var,6. hissim kuvvetlidir.. :70:

İnşallah canımsın. Umutla doldurdun içimi. Allah razı olsun.. :54:

ne kadar büyük birşey yaşamışsın :(
ne kadar sabırlı ve ne kadar güçlüymüşsün aslında.
Allah herşeyi görüyor nasılsa, ona havale et.
sen çok daha mutlu olacaksın, geçecek.

Gerçekten film gibiymiş yaşadıkların, ama neyse ki geçti ve bitti diye düşünmek lazım. Eminim çok yıkıcı süreçler atlattın ama artık o senden uzakta ve sinirlerini bozup, geçmişi düşünüp daha fazla üzme kendini bence.. Kendine zaman ayır, kendinedeki bu bağımlılığı tedavi etmeye çalış bence.. İstersen unutursun tüm bu yaşadıklarını ve sana sadece ilerki hayatın için tecrübe olur bunlar..

Benim o kişiden anladığım şey karakter sorunu olduğu, bu kişi evli bile olsa seninle tekrar irtibat kurmaya çalışabilir. Numaranı değiştirmeni tavsiye ederim, en küçük bir mesaj bile sana yaşadığın zor dönemleri tekrar hatırlatabilir, seni biraz daha üzmesine fırsat verme sakın..

Gerçekten film gibiymiş yaşadıkların, ama neyse ki geçti ve bitti diye düşünmek lazım. Eminim çok yıkıcı süreçler atlattın ama artık o senden uzakta ve sinirlerini bozup, geçmişi düşünüp daha fazla üzme kendini bence.. Kendine zaman ayır, kendinedeki bu bağımlılığı tedavi etmeye çalış bence.. İstersen unutursun tüm bu yaşadıklarını ve sana sadece ilerki hayatın için tecrübe olur bunlar..

Benim o kişiden anladığım şey karakter sorunu olduğu, bu kişi evli bile olsa seninle tekrar irtibat kurmaya çalışabilir. Numaranı değiştirmeni tavsiye ederim, en küçük bir mesaj bile sana yaşadığın zor dönemleri tekrar hatırlatabilir, seni biraz daha üzmesine fırsat verme sakın..

Evlendiğini öğrendikten sonra bana ulaşabileceği her durumu kaldırdım ortadan. Numaramı adresimi herşeyimi değiştirdim. Ortak arkadaşlarımızla görüşmüyorum, görüşmemeye çalışıyorum artık.. :14:

Allah sabır ve şifa versin....
en kısa zamanda hayatının güzelliklerle mutluluklarlar dolmasını diliyorum...
ama inan eden buluyor bir şekilde sana ne çektirdiyse bin de o çeker çeksinde inşallah.....

mutluluk yağmuru altında kalman dileğiyle:34:

Aslında sana o kadar çok şey yazmak istiyorum ama inan yazıp yazıp siliyorum. Yaşadıklarına çok üzüldüm. Benim sevdiğim insan benim gözümün içine baka baka sınıf arkadaşımla çıktı. Okul bittikten sonra geri döndü ama karşında eski ben yoktum. Şunu unutma canım ''İnsanlar er yada geç yaptıklarının bedelini öder.'' Umarım bundan sonra mutlu olursun. Birde sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum sakın ama sakın ondan haber gelecek kişilerle görüşme :34:

Katılıyorum, ortak arkadaşlardan mümkün oldukça uzaklaşmanı öneririm ben de. Ağızları torba değil ki büzesin.. En temizi böyle bence de.. Tabii kibunları yapmanın kolay olmadığının farkındayım.. En yakın zamanda bu süreci atlatırsın umarım ..

Katılıyorum, ortak arkadaşlardan mümkün oldukça uzaklaşmanı öneririm ben de. Ağızları torba değil ki büzesin.. En temizi böyle bence de.. Tabii kibunları yapmanın kolay olmadığının farkındayım.. En yakın zamanda bu süreci atlatırsın umarım ..

Back
X