Ne acılar yaşadım...anlattıkça ağladım

Ne denirki bilmiyorum ama bir kere iki kere değil seni üzmesi sürekli neden bu kadar taviz verdin ,daha okadar küçüksünkü neden bu kadar sorumluluğun altına girdin ,çamaşır yıkamalar falan ne gereği var hiçbir şeyin değilken ,çok erken yaşıyoruz maalesef ömrümüzü israf ediyoruz,ama bundan sonra daha dikkatli olursun inşallah ,zararın neresinden dönersen kardır ,ya evlenseydin üff düşünemiyorum bile..

Ne denirki bilmiyorum ama bir kere iki kere değil seni üzmesi sürekli neden bu kadar taviz verdin ,daha okadar küçüksünkü neden bu kadar sorumluluğun altına girdin ,çamaşır yıkamalar falan ne gereği var hiçbir şeyin değilken ,çok erken yaşıyoruz maalesef ömrümüzü israf ediyoruz,ama bundan sonra daha dikkatli olursun inşallah ,zararın neresinden dönersen kardır ,ya evlenseydin üff düşünemiyorum bile..

Kesinlikle çok haklısın. Şimdi herşeyi görebiliyorum ama inan o zaman o kadar kör oluyo ki insan, çektiği çileyi bile mutluluk olarak görebiliyo. Ki ben de aynen öyle yapmışım. Her hatasında kendim bu kulp bulup "böyle yapmak istemiştir" diye kendime savundum onu. Bana vurduğunda bile 'sahipleniyo, seviyo, o yüzden vuracak kadar ilgileniyo' diyecek kadar saftım, salaktım, aşıktım..

Canııım arkadasııım :43: inan yasadıklarına okurken tüylerim diken diken oldu, Allahım seni bundan sonra iyi kalpli ve dürüst insanlarla karşılaştırsın..
O ........ elbet birgün yaptıklarının bedelini ödeyecektir, bu dünyada veya öbür dünyada. İnşallah bütün yasadıklarını en yakın zamanda atlatırsın..

öpmeyi bile bilmiyo, çok temiz o.. ben bunu okuyunca dondum kaldım:53:
nası bi insan böyle söyleyebilir ya ki sen ona o kdr bağlıyken..
bence senin için en iyisi olmuş, bundan sonra çok mutlu olursun inş:34:
eminim ki o da hakettiği şeyleri çok yakın zamanda görecektir.

canım inan çok üzüldüm okurken ama herkesin dediği gibi en iyisi bu olmuş. Bence üzüleck bir durum yok artık senin gayet mutşu olman lazım şükürki evlenip başından gitmiş. karşısındaki kız zamanı gelince seni nasıl aldattıysa onuda aldatacağını görememiş heralde. Ama tencere kapak olmuşlar belli. Sen daha evlenmeden evlilik hayatı yaşamışssın bundan sonra daha mutlu olabileceğini unutma...

:43::43::43::43::43::43::43::43:

okurken ben perişan oldum. çok kötü şeyler yaşamışsın.. ona karşı duyduğun temiz ve saf sevginin karşılığı haksızlık ve acı olarak sana dönmüş ne yazık:59: umarım bundan sonra karşına çıkacak biri seni iliklerine kadar seven, senden başkasını gözü görmeyen, sana değer veren, iyi niyetli ve güven dolu biri olur. ve geçmişini ilelebet sana unutturur.. kimsenin ahı da kimseye kalmaz.. bu dünyada olmazsa öbür dünyada mutlaka yaptıklarının karşılığını alır bunu unutma güzel arkadaşım.

ama yine de sana acı çektirenler umarım mutlu olurlar olan olmuş artık bir yuva kurmuşlar. sana kötülük edene iyi niyetle dua edersen ve onların iyiliğini istersen sen kazanırsın canım. iyi niyetini kat ve kat yüce Rabbim her iki dünyada da verir sana. çünkü canı yanan kişi acı çektirenin canı yansın mutlu olmasın ister. bunun aksini yapmak büyük bir erdemdir. ve mükafatını da alırsın kesinlikle..

Allah'ım senle olsun yüzünü güldürsün tez vakitte inş.

Allah senin karşına öyle birini çıkarır ki inşallah dersin ki iyi ki böyle olmuş da şimdikini tanımışım. nasıl dayandın nasıl atalattın tebrik ediyorum gerçekten. Allah büyük ama kimsenin ettiği yanına kalmaz buna çok inanırım ben. ha bu dünyada ha öbür dünyada illaki çıkar bi yerden. şu an ben bile sinirden ağlıyorum ki o kadar moralim bozuldu. bütün dualarım seninle hak ettiğin gibi yaşarsın inşallah bundan sonra.

Kendin etmiş kendin bulmuşsun. Zaten seni umursamadığı, arayıp sormadığı dönemde ayrılman gerekirdi. Seni sevmediğini apaçık belli etmiş. :s Nasıl böyle kör olup kendini bu kadar küçük düşürebilmişsin inanamadım. Erkekler el altında, ona ne yaparsa yapsın bağlı kalacak, her şeyi sineye çekecek, gurursuz ve kendini hiçe sayan bir kıza değer vermezler ki.

Hadi o zamanlar bunları fark edemedin deyip geçelim. Peki nasıl hala iyileşemeyeceğim gibi laflar söyleyebiliyorsun buna inanamıyorum. Nasıl bu kadar karamsar olabiliyorsun? Biraz kendine bak. Yaptığın hataların farkına var ve buna devam etme. Böyle olumsuz cümleler kuruyorsan demek ki sen hiç yaşadıklarından ders almadın. Saplatından kurtulmaya bak. Adamda yalan dolan da varmış. Bu adamın nesini seveceksin, nesini unutamayacaksın? O seni sevmemiş, istememiş, sevdiği kız diğeri. Sana uğrunda yalanlar söylediği... Aralarında problem olunca da belli ki sana sığınmış kendi duygularını tatmin etmek için, sevgiden falan değil. Üstüne bir de evlenmişler. Ohh ne ala... O keyfine baksın seni hiçe sayıp, sen ise hala geçmişi düşünüp ağla. Bu da yetmiyormuş gibi olumsuz düşüncelerinle geleceğini de karart. Valla insan azıcık kendine değer verecek. Yoksa düzlüğe çıkılmaz.

Yok bıçakmış yok öldür beni öyle git falan çok arabesk..O kadar duygusal biriyim ama nedense ben hiç etkilenmedim..Çünkü acı çekmeyi zevk edinmiş ve sürdürmüşsün canım..

okurken içim daraldı valla.. canım neydi Bu adam padişah soyundan falan mı da ihanetlerini yutup durdun ?? adamı affetmişsin ohh ne yapsam affeder dedirtmişsin.. hayır aşk sevgi değil Bu Bildiğin Bağımlılık yanii.. Biz de sevdik aşık olduk ama kendimizi de sevmemiz gerek Be canım.. önce kendine değer vereceksin önce kendini sevdirip saydıracaksın.. aynı hataları sakın ha sakın yapma Bi daha.. yazık gençliğine.. aşk Bu deil, sevgi Bu değil.. aman aman Böyle hastalıklı ilişkilerden uzak dur..

Kendin etmiş kendin bulmuşsun. Zaten seni umursamadığı, arayıp sormadığı dönemde ayrılman gerekirdi. Seni sevmediğini apaçık belli etmiş. :s Nasıl böyle kör olup kendini bu kadar küçük düşürebilmişsin inanamadım. Erkekler el altında, ona ne yaparsa yapsın bağlı kalacak, her şeyi sineye çekecek, gurursuz ve kendini hiçe sayan bir kıza değer vermezler ki.

Hadi o zamanlar bunları fark edemedin deyip geçelim. Peki nasıl hala iyileşemeyeceğim gibi laflar söyleyebiliyorsun buna inanamıyorum. Nasıl bu kadar karamsar olabiliyorsun? Biraz kendine bak. Yaptığın hataların farkına var ve buna devam etme. Böyle olumsuz cümleler kuruyorsan demek ki sen hiç yaşadıklarından ders almadın. Saplatından kurtulmaya bak. Adamda yalan dolan da varmış. Bu adamın nesini seveceksin, nesini unutamayacaksın? O seni sevmemiş, istememiş, sevdiği kız diğeri. Sana uğrunda yalanlar söylediği... Aralarında problem olunca da belli ki sana sığınmış kendi duygularını tatmin etmek için, sevgiden falan değil. Üstüne bir de evlenmişler. Ohh ne ala... O keyfine baksın seni hiçe sayıp, sen ise hala geçmişi düşünüp ağla. Bu da yetmiyormuş gibi olumsuz düşüncelerinle geleceğini de karart. Valla insan azıcık kendine değer verecek. Yoksa düzlüğe çıkılmaz.

Üzgünüm ama arkadas cok dogru yazmis

Allah kimsenin başına vermesin, gerçekten o an'lar çok farklı. Aşırı bi körlük, hiç bişey göremiyosun. En kötü hareketinden bi iyilik çıkarabiliyosun kendine.. Dedim ya 'eskide kaldı'. Evet bu yangın hiç sönmeyecek içimde. Ama hala çok seviyorum, çok aşığım diye değil. Önüme bakmayı öğrendim ben. Sadece bu yaşta yaşadığım onca şeye yanarım ben. Geçmişim koyu karanlık ama yanıma almıyorum. Almamaya çalışıyorum. İlk başta yazdığım gibi sadece anlatmak istedim bunu. Arada geliyo aklıma çünkü. Bıçak gibi saplanıyo o zaman. Tek başıma kaldıramıyorum..

canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına son cümlesine kadarda okudum içim acıdı:( allah gönlüne göre versin inşallah hayat boyu onu birdaha sana hatırlatmayacak biriyle tanışıp mutlu olursun.. şunuda unutmaki Allah insana yaşattığını yaşatmadan öldürmez oda senin yaşadıklarını yaşayacak bir gün.. Allaha emanet ol..

ah canım yaa.. okudum ben de sonuna kadar. ama okurken o kadar kızdım ki. neden dersen biz kadınlar bir kere sevince adam hayatımızın içine de etse gözümüz görmüyor. Farklı şekillerde aynı sabrı ben gösterdim. kendime de çok kızıyorum o yüzden. sırf sana değil yani. hatayı burda yapıyoruz. yeterki yanımda olsun, onu seviyorum, katlanırım diyoruz. sonuç? olan bize oluyor.

misal benim artık kimseye tahammülüm kalmadı. olmuyorsa çekemem, bu saatten sonra kimseyi de adam edemem. ama bunu anlamak için çekmek gerekiyor işte.

zamanla herşey geçip gidiyor. yaşadığınız mutlu anlardan çok sana yaptığı kötü şeyleri düşün ki atlatman daha kolay olur. zaman herşeyin ilacı. inşallah herşey çok güzel olsun senin için. ama o da ahını aldı bir kere.. iki yakası bir araya gelmez görürsün.

ah canım yaa.. okudum ben de sonuna kadar. ama okurken o kadar kızdım ki. neden dersen biz kadınlar bir kere sevince adam hayatımızın içine de etse gözümüz görmüyor. Farklı şekillerde aynı sabrı ben gösterdim. kendime de çok kızıyorum o yüzden. sırf sana değil yani. hatayı burda yapıyoruz. yeterki yanımda olsun, onu seviyorum, katlanırım diyoruz. sonuç? olan bize oluyor.

misal benim artık kimseye tahammülüm kalmadı. olmuyorsa çekemem, bu saatten sonra kimseyi de adam edemem. ama bunu anlamak için çekmek gerekiyor işte. zamanla herşey geçip gidiyor. yaşadığınız mutlu anlardan çok sana yaptığı kötü şeyleri düşün ki atlatman daha kolay olur. zaman herşeyin ilacı. inşallah herşey çok güzel olsun senin için. ama o da ahını aldı bir kere.. iki yakası bir araya gelmez görürsün.

Çok güzel anLatmışsın gerçekten. Çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yolunu açık etsin :nazar:

Canım sonuna kadar okudum sen en saf duygularınla onun için çok şey yapmışsın ama üzülme kaybeden sen değilsin o çünkü birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk inşa edilmez bakalım bundan sonraki hayatında mutlu olabilecek mi... hiç sanmıyorum ama senin mutlu olacağına canı gönülden inanıyorum :70:

o kadar severken mantıklı düşünememiş olman çok normal canım üzüldüm senin adına inş bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınn

canım hikayeni sonuna kadar merakla ve heyecanla okudum ve şok oldum böyle bi son beklemiyordum açıkcası. şimdi ne kadarda sen daha iilerine layıksın falan fılan desemde bos olur bu laflarım senın ıcın. unutmak cok zor senı cok ii anlıyabılıorum. kızsanda kufretsende bı okadar onu sevıosun. ama zman herseyın ılacı dıolar gercekten dogru.dert veren allah dermanını da veriyo. unutamam deme elbet birgün unutacaksın, izi sende hep kalacak ama eskısı gıbı acıtmayacak. karşına öyle biri cıkarkı belkıde bu yasadıklarını unutturmaya yardımcı olur. kendını artık bu konulardan uzak tut. kendıne ancak kendın yardım edebılırsın unutma bunu..

Back
X