Ne almalıyım

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
103
Ben gerekli olan bölüme yazdım cevap alamadığım icin tekrar buraya yazıyorum.

Watsonsa gideceğim de önereceğiniz cilt ürünü varsa söyler misiniz mesela ben niveanın göz temizleyicisi ve köpüğünü kullanıyorum cok memnunum bunun gibi ürünler,serumlar,kremler vs söylerseniz cok memnun olurum

Bunun neresi dert yahu keşke biraz bekleseydiniz konunun kendi alanında cevap gelmesini, ayrıca sorduğunuz soruya yönelik konular var bu forumda

cilt tiplwrimiz ayni mi ki onerelim? bi yazsaydin cilt tipini. bir de orayi bilmiyorum. tekin acr a gidwbilirsin

Yaşım 19 zaten istediğim makyaj malzemesi degil temizlik ürünleri diyelim :)
Oo cok gencsin, asiri kuru bir cildin yoksa zaten oyle kremlere falan da gerek yoktur.

Eger maddi durumun iyiyse arastir, daha dogal urunler kullan derim. Yuz yikamak icinde senin yasinda olsam benim tercihim yuz temizleme sutu olurdu :)

Makyaj temizleme için garnier i kullanıyorum. Loreali hiç beğenmedim.
Nivea temizleyisinden hiç memnun kalmadım.
Yüz kremi olarak doğal yağ kullanıyorum. Başka bir öneri aklıma gelmedi:)

Bu makyaj temizleme kremi/suyu sağlıklı mı peki ?
Yani almak istiyorum ama emin olamadım açıkçası.

Oo cok gencsin, asiri kuru bir cildin yoksa zaten oyle kremlere falan da gerek yoktur.

Eger maddi durumun iyiyse arastir, daha dogal urunler kullan derim. Yuz yikamak icinde senin yasinda olsam benim tercihim yuz temizleme sutu olurdu :)
Teşekkür ederim peki önerebilceginiz nemlendirici var mı

QUOTE="siyah kugu, post: 47513961, member: 693695"]Makyaj temizleme için garnier i kullanıyorum. Loreali hiç beğenmedim.
Yüz kremi olarak doğal yağ kullanıyorum. Başka bir öneri aklıma gelmedi:)[/QUOTE]
Bide nemlendirici sorsam :)

QUOTE="siyah kugu, post: 47513961, member: 693695"]Makyaj temizleme için garnier i kullanıyorum. Loreali hiç beğenmedim.
Yüz kremi olarak doğal yağ kullanıyorum. Başka bir öneri aklıma gelmedi:)
Bide nemlendirici sorsam :)[/QUOTE]
Nemlendirici olarak cildim kuru benim. O yüzden doğal yağ alıp akşamdan akşama onu kullanıyorum.
La poche posay ınkini önermişlerdi.

Ne yaparsan yap Neutrogena'nın bir ürününü alma! Hayvan deneyi yapıyormuş! Watsons'ın kendi markasının sıcak torbaları var özel günlerinde kullanabilirsin. Gerçekten çok iyiler. Pure and Beuty markasının CC kremi çok hoş çok güzel bir yapısı var. Watsons Macig Balm mükemmel kesinlikle tavsiye ederim. Dudakta hoş bir pembelik bırakıyor

Back
X