- 28 Ocak 2017
- 727
- 577
- 53
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Aynen indirimde Boyner’de çanta var gözlük değişiklik olabilir alabilirimApple watch
Playstation 4 (butceniz yetmezse 3)
Eger resmi ciddi bir işi varsa deri çanta
Güneş gözlüğü ( su an iyi butun markalar indirimde)
Aynen bütçeyi çoğaltıp tatil deolabilirHaftasonu tatili ayarlayin.Ben olsam bayilirdim.Saat gomlek vs artik cok klasik ya da bi hobisi felan varsa onla ilgili bi sey olabilir.
Ya bu ne bana ne eşime hitap ediyor :) biz yaşlandık galibaBen esimin yaklasık 15 tane arkadasına ulasıp hepsinden esimin dogum gününü kutlayan videolar cekmesini rica ettim sagolsunlar cekip gönderdiler..
Daha sonra ikimizin resimlerinden slayt hazırladm en sonuna da videoları ekledim flashla tvya attım..Aksam geldiginde tvyi actı ve bizim slayt basladı..
Nasıl sasırmıstı nasıl sevinmisti anlatamam..Belki hosunuza gider fikir sunmak istedim :)
Aynen bende gümüş almam zatenTesbih alacaksaniz da yine esinizin ortamina göre alin. Şimdi resmi giyinmesi gereken bir işi varsa gümüş tesbih kullanmayacaktir. Kehribari tavsiye ederim o durumda. Hem erkekler arasinda daha değerli bir sey kehribar. 800-900 tl ye çok şık gümüş baslikli seyler alinabilir.
Estagfurullah yaslanmak degil de kişilik farklılığı diyelim en iyisini siz bilirsiniz :)Ya bu ne bana ne eşime hitap ediyor :) biz yaşlandık galiba
Vaay bu iyi fikir. Ben güneş gözlüğü alayım valla süper oldu mesajı okuduğum güneş gözlüğü aklıma gelmezdi. Çok sağol canım
Rica ederim canım çok iş görecek hediye sürekli kullanabileceği
Oyun oynamazoyun oynuyorsa steam hesabına 5-6 oyun alın valla benim bile gözüm dönüyor bu fikre
Var da takmiyor :)Kol dugmesi olur mu cok zarif bi hediye bence
Bende tıraş makınası düşündüm de sordum birkaç kişiye kullanışlı olmuyor dedilersevgililer günü de yaklaşıyor. buradaki fikir alışverişi işimize yarar :)
ben traş makinesi düşünüyordum. bir de şöyle karikatürler var kişiye özel, bayıldım :)
http://www.kanvasfix.com/magaza/2-kisilik-kisiye-ozel-karikatur/
Biz kadinlar cok sevmesekte erkeklerin ilginc bir meraki var :) bence dusunebilirsiniz. Ben sıkma ates kehribar alacagim mesela isim de yazacaklar.Seviyor bu ara tesbihe merak saldı olabilir de ben sevmiyorum tesbih :) /en son düşünebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?