iyi geceler arkadaslar... iyi kotu takip edenler bilir kaynana belami onun yaptiklarini benim.soylediklerimi ... Esimin tavri her zaman ayni tepkisiz, aslinda bana hic kizmaz soyle yapacaksin boyke yapmalisin demez onun icin onemli olan kapimizi kapadigimiz zamn icerde kalan huzurdu. En azindan bana oyle soyledi bu zamana kadar ...
bazen dusunuyorum annesinede ayni mi davraniyor diye belki onada "ne yapayim anne idare ediyorum "mu diyor
kafamin icinde sorular icim icimi yiyor bazi geceler... uyuyamiyorum ayaklarima agrilar giriyor sabaha kadar dolaniyorum evin icinde...
tamam ben annesine kizsin kussun demiyorum Bu en son yapmasini isteyecegi. sey olur ama istiyorumki ben bi kusur isledigimde beni uyarsin anneside beni ezfiginde ona guzellikle anlatsin boyle olmaz desin esimi uzme anne huzurumuzu bozma desin...
hep mi boyle bu bir evin bir erkekleri... esimle tartistik yakin zamandaki mevzular yizunden, araya mesafe koymayi dusunuyorum khretsinki esime dokunmadan uyuyaniyorum ama sabirli olacagim esime ailesi yuzunden olacklari frkeysin bi kendine gelsin istiyorum.
benim gibi olup esini kendine baglayan arkadaslar var mi
gunaydin oncelikle ve tesekkur ederim okudugunuz zaman ayirip yorum yaptiginiz icin...
Bana kimsenin hak vermesini beklemiyorum istemiyorumda. Ne yapmaliyim burda bana onu yapti bunu yapti diye daha aramizda birsey yokken basladigi kotuluklerden mi baslayayim, neden ?
evet kotuyum ve yine kendi sayesinde onun olmesini istiyorum zaman zaman herkes kendi yasadigini bilir kimsenin beni anlamasini beklemiyorum.evet belki baska biri bu sekilde dusunse,yuh derdim bu kadar mi nefret eder insan derdim...
Belki size gore ezilmedim oyle varsayalim ezdirmem de kendimi kinseyide ezmem... esimin annesine kizmasini istemiyorum aramizdaki saygiyi onun korumasini bekliyorum...
bana da diyebilsin annmesaygi duyacaksin ya da herneyse solemesi gereken ... annesine de soleyecek birseyleri olsun istiyorum... benim yanimda olup annesine sirt cevirse zaten onu adamdan saymam dogru olan arayi bulmak ...
Ben kotu bir insanim kotuluk dusunuyorum hickimseyide sevmiyorum kendimden baska ...
yasadiklarim cok yabanci sanirim size oylede olmasini temenni ediyorum sizler ocin allah huzur saglik mutluluk versin hepinize
gunaydin oncelikle ve tesekkur ederim okudugunuz zaman ayirip yorum yaptiginiz icin...
Bana kimsenin hak vermesini beklemiyorum istemiyorumda. Ne yapmaliyim burda bana onu yapti bunu yapti diye daha aramizda birsey yokken basladigi kotuluklerden mi baslayayim, neden ?
evet kotuyum ve yine kendi sayesinde onun olmesini istiyorum zaman zaman herkes kendi yasadigini bilir kimsenin beni anlamasini beklemiyorum.evet belki baska biri bu sekilde dusunse,yuh derdim bu kadar mi nefret eder insan derdim...
Belki size gore ezilmedim oyle varsayalim ezdirmem de kendimi kinseyide ezmem... esimin annesine kizmasini istemiyorum aramizdaki saygiyi onun korumasini bekliyorum...
bana da diyebilsin annmesaygi duyacaksin ya da herneyse solemesi gereken ... annesine de soleyecek birseyleri olsun istiyorum... benim yanimda olup annesine sirt cevirse zaten onu adamdan saymam dogru olan arayi bulmak ...
Ben kotu bir insanim kotuluk dusunuyorum hickimseyide sevmiyorum kendimden baska ...
yasadiklarim cok yabanci sanirim size oylede olmasini temenni ediyorum sizler ocin allah huzur saglik mutluluk versin hepinize
iyi geceler arkadaslar... iyi kotu takip edenler bilir kaynana belami onun yaptiklarini benim.soylediklerimi ... Esimin tavri her zaman ayni tepkisiz, aslinda bana hic kizmaz soyle yapacaksin boyke yapmalisin demez onun icin onemli olan kapimizi kapadigimiz zamn icerde kalan huzurdu. En azindan bana oyle soyledi bu zamana kadar ...
bazen dusunuyorum annesinede ayni mi davraniyor diye belki onada "ne yapayim anne idare ediyorum "mu diyor
kafamin icinde sorular icim icimi yiyor bazi geceler... uyuyamiyorum ayaklarima agrilar giriyor sabaha kadar dolaniyorum evin icinde...
tamam ben annesine kizsin kussun demiyorum Bu en son yapmasini isteyecegi. sey olur ama istiyorumki ben bi kusur isledigimde beni uyarsin anneside beni ezfiginde ona guzellikle anlatsin boyle olmaz desin esimi uzme anne huzurumuzu bozma desin...
hep mi boyle bu bir evin bir erkekleri... esimle tartistik yakin zamandaki mevzular yizunden, araya mesafe koymayi dusunuyorum khretsinki esime dokunmadan uyuyaniyorum ama sabirli olacagim esime ailesi yuzunden olacklari frkeysin bi kendine gelsin istiyorum.
benim gibi olup esini kendine baglayan arkadaslar var mi
eşinden uzaklaşarak onu değiştiremezsin..
yani belki değişirde olumlu yönde değişmez...
üstelik eşin sana bişey söylemiyo kızmıyo diye neden rahatsız oluyosunki..
sorun arıyosun kendine anlaşılan...
sende eşin gibi kapının dışında bırak herkesi ve herşeyi...
huzuru aramak yerine yaratmaya çalış....
annesine birsey olsa ben bakicam kim bakicak saniyorsunuz, hemde bebekler gibi bakicam ama boyle devam ederek nefretle eziyetle baktiracak kendime sevgiyle merhametle degil...
Keske yapabilsem keske...
ama ben aglarken aci cekerken esimin hicbirsry yokmus gibi normal hayatina devam etmesi beni daha da cok yipratiyor ... sadece beni biraz dinlesin beni anlamaya calissin tepki bile vermiyor , aglasam ne oldu neden agliyirsun demez...
esimin kolu bacagi sizlasa sabahi sabah ederim rahat mi uyuyormu diye... annesine birsey olsa ben bakicam kim bakicak saniyorsunuz, hemde bebekler gibi bakicam ama boyle devam ederek nefretle eziyetle baktiracak kendime sevgiyle merhametle degil...
Ebru hanim ben kendimden nefret etmiyor muyum saniyorsunuz .
.. su yazdiklarimi beni taniyan biri okusa ne oldu sana ne hale geldin nedir bu nefret derdi herhalde... demogoji falan yapmiyorum ne olacak siz bana hak verince ya da beni yargilayinca benim yaralarim mi kapanacak? hayir suan benim icin her nekadar dert ortagi olsanizda sioyle yazde kayinvalidem gibi disindasiniz cemberimin ... evet biraz fazla abartiyorum belki yasadiklarimi ama ben ysiyorum
kizmis yag dokulse uzerinize caniniz nasil yanar nasil aci cekersiniz icin.oyle yaniyor benim belkide butun bunlar benim sucum daha sevgi dolu merhametli olmaliydim degil mi? Kimse olmasin benim yerimde hickimse
İnşallah sizin elinize kalmaz.
.... eşim hep bana destek olacağını sölüyor bunu istemiyorum annesine sırt çevirsin benim yüüzümden onunla arası açılsın istemiyorum ama içten içe hakettiği bu onun diyorum ama çok ayıp ettim hatalıyım ama bunu kendisi yaptı bana bu güne kadar doldurduklarıyla geldim ben bu hale ve işim acı tarafı halam kahvaltıya davetliydi ve bütün olanlara şahit oldu bilmiyorum belki çok kötü olduğumu düşüneceksiniz belki kınayacaksınız haklısınızda belki ama şuan ölmesini çok istiyorum lütfen acımasız ca eleştirmeyin sadece yazmak istedim kendime yakıştıramıyorum olanları ama bunu o yaptı halam bana inanamadı bu sen değilsin dedi bana eşim gerekirse gideriz çözümsüz değil hiçbirşey dedi burdan gidersem insanların ağzı durmaz ve annesinden kopardı dedirtemem kimseye belmiyorum günler haftalar yıllar ömür nasıl geçecek bilmiyorum çok kötüyüm ben çok kötü galiba bir psikolaga gitmeliyim ama çözüm değil bu onun da tedavi olması lazım yüzü geliyor gözümün önüne ve nefret ediyorum allahım affet beni bir kulundan bu kadar çok nefret ettiğim için bağışla beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?