Ebru hanim ben kendimden nefret etmiyor muyum saniyorsunuz .
.. su yazdiklarimi beni taniyan biri okusa ne oldu sana ne hale geldin nedir bu nefret derdi herhalde... demogoji falan yapmiyorum ne olacak siz bana hak verince ya da beni yargilayinca benim yaralarim mi kapanacak? hayir suan benim icin her nekadar dert ortagi olsanizda sioyle yazde kayinvalidem gibi disindasiniz cemberimin ... evet biraz fazla abartiyorum belki yasadiklarimi ama ben ysiyorum
kizmis yag dokulse uzerinize caniniz nasil yanar nasil aci cekersiniz icin.oyle yaniyor benim belkide butun bunlar benim sucum daha sevgi dolu merhametli olmaliydim degil mi? Kimse olmasin benim yerimde hickimse
Terbiye etmek boyle bir tabir kullanmadim ve boyle bir seyide istemiyorum neden bu kelimeye takildiniz kendi icinizde sanirim bi durum var...
neyse ne ben anlatabiliyorum derdimi ne de siz anliyorsunuz . yormayin kendinizide benide lutfen siz keyfinize bakin arkadasim hayirli mutlu huzurlu gunler diliyorum hepinize...
Evet arkadasim hadi buyrun atin tutun yazin cizin asin vurun kirin dagitin ama anlamaya calismayin
iyi geceler arkadaslar... iyi kotu takip edenler bilir kaynana belami onun yaptiklarini benim.soylediklerimi ... Esimin tavri her zaman ayni tepkisiz, aslinda bana hic kizmaz soyle yapacaksin boyke yapmalisin demez onun icin onemli olan kapimizi kapadigimiz zamn icerde kalan huzurdu. En azindan bana oyle soyledi bu zamana kadar ...
bazen dusunuyorum annesinede ayni mi davraniyor diye belki onada "ne yapayim anne idare ediyorum "mu diyor
kafamin icinde sorular icim icimi yiyor bazi geceler... uyuyamiyorum ayaklarima agrilar giriyor sabaha kadar dolaniyorum evin icinde...
tamam ben annesine kizsin kussun demiyorum Bu en son yapmasini isteyecegi. sey olur ama istiyorumki ben bi kusur isledigimde beni uyarsin anneside beni ezfiginde ona guzellikle anlatsin boyle olmaz desin esimi uzme anne huzurumuzu bozma desin...
hep mi boyle bu bir evin bir erkekleri... esimle tartistik yakin zamandaki mevzular yizunden, araya mesafe koymayi dusunuyorum khretsinki esime dokunmadan uyuyaniyorum ama sabirli olacagim esime ailesi yuzunden olacklari frkeysin bi kendine gelsin istiyorum.
benim gibi olup esini kendine baglayan arkadaslar var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?