Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin bildikleriniz dışında bir şeyler olmuşsa peki nolucak. Yani kadın bu lafları belki boşuna söyledi belki de gerçekten ümit verici bir şeyler oldu sonradan vazgeçildi de kadının içine dert oldu. Yani bencede pek dikkate almayın ama karşınızdaki kişininde sırf çamur atmak veya kıskançlık nedeniyle böyle davrandığınıda düşünmeyin.
bencede saçmalamış kadın...
ama aklıma birde şu geldi o annesi degilde kızı oladabilir yani..
içinde bişi kaldıysa kadının ve korumaya çalışıyosa, başka bi kadına dul diye hakaret etmesi kabul edilebilir birşey değildir. hele ki kız annesi bunu yapan, sanki kendi kızının dul kalma ihtimali yokmuş gibi. kadın en başta haklıysa da "dulla evlenmişsin zaten" lafıyla suçsuzsa da suçlu konumuna girer nazarımca.
ne demişler? fikrin bittiği yerde küfür başlar.
Tsk ederim arkadaslar. Durduk yere boyle bir sey cikmasi zoruma gitti sadece. esim iste sabah yedide gelecek amcasini arayacak birde kadinin numarasini bulacak.
Dul kelimesinden nefret ediyorum varya december. Hakaret gibi soylendigi icin. Diinde bile evlenmek bosanmak hak taninirken bosanana ocu gibi bakiyorlar bu dar goruslere aman vermedim ama esimi asagilarcasina "sanada bu yakisir" denmesi..
içinde bişi kaldıysa kadının ve korumaya çalışıyosa, başka bi kadına dul diye hakaret etmesi kabul edilebilir birşey değildir. hele ki kız annesi bunu yapan, sanki kendi kızının dul kalma ihtimali yokmuş gibi. kadın en başta haklıysa da "dulla evlenmişsin zaten" lafıyla suçsuzsa da suçlu konumuna girer nazarımca.
ne demişler? fikrin bittiği yerde küfür başlar.
yok canim kavga cikartmam cunku benden oncesi bir olay.. Esim allah korusun kiza yanlis bir sey yapip ortada biraksaydi yada kizla bir ask yasasaydi o zaman tepkim pis olurdu kizin gunahini aldin simdide boyle laf istiyoruz diye yayga cikartirdim Ama oyle bir durum yok yoksa kadin soylerdi yazardi yani.. Yada 1.5 seneyi beklemezdi tepki vermek icin.. esime olayi anlattim bilmem gereken bir sey varmi diye sordum yokmus daha detayli anlatti gerisi ona kalmis bir sey..ama gelismelere sahit olmam gerekiyor yoksa catlarimDecember kardesim biz seninle elele verip bir kadini
fikrinden caydiralim valla sabahleyin esine sorun cikaracak...
sen o kadına mesajla eşinin ağzından --benim eşim dul olabilir, ama senin gibi ahlaksız değil. evli bir adamı aramaya utanmıyormusun. ayrıca eşim iyi kide dul kalmış da benimle evlendi. eşimi çooooooooooooooooook seviyorum -- yaz gönder.
Dul kelimesinden nefret ediyorum varya december. Hakaret gibi soylendigi icin. Diinde bile evlenmek bosanmak hak taninirken bosanana ocu gibi bakiyorlar bu dar goruslere aman vermedim ama esimi asagilarcasina "sanada bu yakisir" denmesi..
yok canim kavga cikartmam cunku benden oncesi bir olay.. Esim allah korusun kiza yanlis bir sey yapip ortada biraksaydi yada kizla bir ask yasasaydi o zaman tepkim pis olurdu kizin gunahini aldin simdide boyle laf istiyoruz diye yayga cikartirdim Ama oyle bir durum yok yoksa kadin soylerdi yazardi yani.. Yada 1.5 seneyi beklemezdi tepki vermek icin.. esime olayi anlattim bilmem gereken bir sey varmi diye sordum yokmus daha detayli anlatti gerisi ona kalmis bir sey..ama gelismelere sahit olmam gerekiyor yoksa catlarim
valla ya yok esim hal etsin haddini bildirsin ben "not ettim bu yazdiklarini unutma gerizekali"yazabildim ancak sonra hemen telefona sarildim esimi aramak icin. sonra baktigimda cevrimdisi olmustu. Varya o kadar dengesiz insanlar olamaz.sen o kadına mesajla eşinin ağzından --benim eşim dul olabilir, ama senin gibi ahlaksız değil. evli bir adamı aramaya utanmıyormusun. ayrıca eşim iyi kide dul kalmış da benimle evlendi. eşimi çooooooooooooooooook seviyorum -- yaz gönder.
bu soktan sonraki kafamdaki tek soru neden 1.5 sene sonra.