Ne anlama geliyor bu mesaj?

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Arkadaslar selamlar hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun
Onceden tanisikligim vardi ama uzun yillar sonra 2 gundur iletisimde gectigimiz biri var
Hersey gayet guzel konuşuyoruz şakalaşır gibi olur olmaz diye iddialastik bir konuda. Olcak dedim sana diye diretiyor akli sira saka yapiyor bende tamam o zaman gidiyorum yazip asik suratli bir emoji koydum , bana yuzunu asma sonra yarin haberlerde herkes siddete hayir haberleri yayınlanir izler dedi actim agzimi yumdum gozumu tabi dunden beri birsuru yanlis anladim saka yaptım cok abartiyosun moduna gecti
Kendini belli etmek degil mi bu sizce ? Benim güvenim zaten bitmis iliskilere ondan mu cok abartiyorum?

Sadece "şaka" yapmış olsa bile espri anlayışı şiddet üstünden olan bir insanın zekasına, espri anlayışına tükürmek gerekir. Etrafınızda tutmayın böyle geri zekalıları.
Bu tür şeyleri kızlarım üstünden düşünüyorum, ister istemez feci öfkeleniyorum ya. Saçının teline kıyama, hayvanatın biri gelsin espri adı altında böyle bir şeyi ağzına alsın. Umarım bir gün biri ağzını burnunu düzler de neden bahsettiğini uygulamalı öğrenip, aklını başına alma şansı olur.

zaten anneme henuz anlatmadim cok tesekkurler yorumunuz icin

Bu şaka değil. Pasif agresif birsey. Bir partide bana bir adam "Ben seni bir yerde yalnız yakalasam bir güzel döverdim" dedi. Güya şaka yaptı ama hiç kimse gülmedi. Öküzler ya

iste ne mantikla bu cumle kurulur? Kendi kendilerine ipini cekmek gibi. Sinirlerim bozuldu dunden beri uyuyamadim vallahi okuzler haklisiniz

Şaka bile olsa espri anlayışı bu şekilde olan bir insan için zaman harcamaya değmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…