• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Anlama Geliyor Bu?

dortusyus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
291
416
33
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?

Arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, beni aydınlatır mısınız?
Benden daha iyi cevap verecek arkadaşlar elbet olacaktır. Benim bildiğim kadarıyla etkileşim halinde bulunduğunu sayfalara benzer gönderiler geliyor. Mesela bu aralsr bana Masterchef Yarışmacıların ait programı ait şeyler geliyor çünkü devamlı bu sayfalara Bakıyorum. Ne aratırsanız ya da hangi sayfaları beğenirseniz bakarsanız buna benzer sayfalar önünüze düşer

Demek ki kadınlara zaafı var. Bir tane bile normal bir öneri görmedim. Evlilik düşünüyoruz. Ne yapayım ben
Mesajlara bakıyor musunuz belki arkadaşları edepsiz sayfaları gönderiyorlarsa o da bakıyordur ve Öyle şeyler geliyordur. Ama ben de genelde nelere daha çok bakarsam onlarla ilgili şeyler oluyor keşfetimde

Algoritma diye bir şey var. Sizin ilgi alanınıza göre çalışır arama sistemi. Mesela ben Bollywood hastasıyım o yüzden keşfetim Bollywood oyuncuları, klipleri, haberleri vs dolu. Aramalarda çıkmaması bir şey değil aratmıştır silmiştir sonra. Evet çok fazla varsa keşfetinde o fotoğraflardan, öyle sayfalara girdiğini gösterir çok büyük ihtimalle.

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?

Evet kesinlikle onlara bakıyor. Mesela bende komik gönderiler çıkıyor çünkü hep o sayfalara bakıyorum. Sevgilimin keşfeti de genelde siyasi kişiler dolu onlara bakıyor. Fake hesabımdan da giyim falan takip ediyorum, hep butikler çıkıyor. Evet, erkek arkadaşınız onlara bakıyor.
Bu arada ekleyeyim, arama geçmişinde sadece kardeşi varsa anlayın zaten. Siliyor işte bakıp bakıp. Kızmayacağınız kişileri bırakıp diğerlerini siliyor. Bu arada beğeni yapıyor mu bilmiyorum ama beğenip beğenmediğini de hesap ayarlarından görebilirsiniz instagramdan

Mesajlara bakıyor musunuz belki arkadaşları edepsiz sayfaları gönderiyorlarsa o da bakıyordur ve Öyle şeyler geliyordur. Ama ben de genelde nelere daha çok bakarsam onlarla ilgili şeyler oluyor keşfetimde
Bakıyorum herhangi bir mesaj görmedim öyle.

Bunu ona söyleseniz kabul etmeyecektir . Genel olarak baktığınızda sevgiliniz Nasıl biri? Güveninizi sarsacak bir şey yaptı mı ?
Söyledim, saçmalama dedi. kendi instagramımı gösterdim bende niye bunlardan yok dedim ne bileyim ben diyor. Güvenmiyorum artık.

Back
X