Ne Anlama Geliyor Bu?

Cinsel hayatı olmayan birinin bakması bana normal geliyor. Keşfet full onlarla doluysa “tek ilgi alanın bu mu öküz” şeklinde yaklaşılabilir olaya ama başka şeyler de varsa keşfetinde, bir erkeğin ilgi alanında seksi kadınların da olması anormal değil bence, kişisel yaklaşımım.
Benimle evli iken hala bakıyor olması ve bunu benim de kazara görebileceğim kadar aşikar yapması büyük sorun olurdu ama.
bir iki tane normal birşey gördüm ama onun dışında alayı kadın temalı

Geçmişini siliyordur o yüzden sadece kardeşi vardir tamamen boş olup göze batmasın diye, sevgilinizde az çakal değilmiş vala 😒
Ayrıca ne aratırsan onunla alakalı seyler çıkar. Benim alışveriş yaptığım sahte bir hesabim var aktif değilim ama arada hayvanlara ve dizi film yorumlarına bakıyorum keşfetim hep hayvalar dizi filmlerle dolu

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?
Sinirlerim bozuldu. Açık bir şekil de o şeylere baktığı kesin. Ve siz bunu ona söyleseniz kesinlikle inkar edecek. Evet baktım demeye yemiyor çünkü.. Allahım şu dünya da dürüst bir tane adam yok mudur fhdkksks hepsimi aynı olur ya diliricim

Aramaları siliyotdur, google uygulamasına girip sağ alttan diğer i seçip pradan son ve arama etkinliği sekmelerini kontrol edin derim eğer silmediyse görürsünüz ne yapmış ne etmiş

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?
Merhaba. Bu bir reklam politikası. Mesela siz atıyorum bir markanın rujunu arattınız daha sonra alakasız bir siteye girdiniz ama kenarda köşede bir yerde bir bakıyorsunuz o markanın ruju, rimeli vs reklamları çıkıyor önünüze sürekli. İnstagramda da o şekilde. Üzgünüm ama erkek arkadaşınız o ya da ona benzer sayfalarda geziniyor. Ama siz yine de bildiğinizi çaktırmayın ona..

Back
X