Ne Anlama Geliyor Bu?

Bir ara bende eşimin sayfasında hep kadın görüyordum sinir okuyordum araştırdım takipleştiği arkadaşlarının beğendiği sayfalarda eşimin sayfasında gözükebiliyormuş. Yani takip ettiği kişilerin arkadaşlarının arttığı yada beğendiği videoların benzerleri onun sayfasında da gözükebiliyor

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?
Genellikle ilgi alanına veya hale hazırda takip ettiği kişilere göre öneri çıkıyor ama bir de şöyle birşey farketmiştik bir arkadaşla. Eğer instagram ı çok kullanmayan biriysen ve hesap ayarlarında gizlilik yoksa yani hesabın herkesin görmesi ve takip etmesine izin verilmiş durumdaysa, instagram bir süre sonra seni sapık sapık sayfalarla etkileşimdeymiş gibi algılıyor ve onları karşına çıkarmaya başlıyor. Çünkü bu sayfalar takipçi toplamak için herkesi takibe alıyor. Bir kaç tanesi seni takip edebilince o tarz öneriler katlanarak artıyor.

Genellikle ilgi alanına veya hale hazırda takip ettiği kişilere göre öneri çıkıyor ama bir de şöyle birşey farketmiştik bir arkadaşla. Eğer instagram ı çok kullanmayan biriysen ve hesap ayarlarında gizlilik yoksa yani hesabın herkesin görmesi ve takip etmesine izin verilmiş durumdaysa, instagram bir süre sonra seni sapık sapık sayfalarla etkileşimdeymiş gibi algılıyor ve onları karşına çıkarmaya başlıyor. Çünkü bu sayfalar takipçi toplamak için herkesi takibe alıyor. Bir kaç tanesi seni takip edebilince o tarz öneriler katlanarak artıyor.
Bu da olabilir. Çünkü ınstagramını aktif kullanmıyor 10-15 tane arkadaşı var paylaşım yapmıyor
zaten hesap gizli de değil hatta hesabını gizle dedim o ne ki dedi

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?
Aratıyor aramaları siliyor. Ama çok zeki değil galiba ilgi alanına göre reklam video gelir bunu düşünememiş

Cinsel hayatı olmayan birinin bakması bana normal geliyor. Keşfet full onlarla doluysa “tek ilgi alanın bu mu öküz” şeklinde yaklaşılabilir olaya ama başka şeyler de varsa keşfetinde, bir erkeğin ilgi alanında seksi kadınların da olması anormal değil bence, kişisel yaklaşımım.
Benimle evli iken hala bakıyor olması ve bunu benim de kazara görebileceğim kadar aşikar yapması büyük sorun olurdu ama.

Öyle bir bakma iki bakma ile değil sürekli like atmasa bile izliyor ben bakınıyor olduğu için düşüyordur. Algoritma bunun üzerine ben de mesela trend videolar, dekorasyona dair şeyler çıkar eski erkek arkadaşımda spor, boks üzerine şeyler çıktığına denk gelmiştim bir kere.

Back
X