- 24 Ağustos 2020
- 73
- 54
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cinsel hayatımız yok, evlenmeden istemiyorum haliyle öyle bir talebi de olmadıAktif cinsel hayatınız olduğu halde böyle arayıp durduysa vaktinizi harcamayın derim. Tam tersiyse normal geliyo bana
seviyordum seviyorum hala ama haklısınız yaniAyrılmalısınız acil.
Demek ki kadınlara zaafı var. Bir tane bile normal bir öneri görmedim. Evlilik düşünüyoruz. Ne yapayım ben
Genellikle ilgi alanına veya hale hazırda takip ettiği kişilere göre öneri çıkıyor ama bir de şöyle birşey farketmiştik bir arkadaşla. Eğer instagram ı çok kullanmayan biriysen ve hesap ayarlarında gizlilik yoksa yani hesabın herkesin görmesi ve takip etmesine izin verilmiş durumdaysa, instagram bir süre sonra seni sapık sapık sayfalarla etkileşimdeymiş gibi algılıyor ve onları karşına çıkarmaya başlıyor. Çünkü bu sayfalar takipçi toplamak için herkesi takibe alıyor. Bir kaç tanesi seni takip edebilince o tarz öneriler katlanarak artıyor.Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?
Bu da olabilir. Çünkü ınstagramını aktif kullanmıyor 10-15 tane arkadaşı var paylaşım yapmıyorGenellikle ilgi alanına veya hale hazırda takip ettiği kişilere göre öneri çıkıyor ama bir de şöyle birşey farketmiştik bir arkadaşla. Eğer instagram ı çok kullanmayan biriysen ve hesap ayarlarında gizlilik yoksa yani hesabın herkesin görmesi ve takip etmesine izin verilmiş durumdaysa, instagram bir süre sonra seni sapık sapık sayfalarla etkileşimdeymiş gibi algılıyor ve onları karşına çıkarmaya başlıyor. Çünkü bu sayfalar takipçi toplamak için herkesi takibe alıyor. Bir kaç tanesi seni takip edebilince o tarz öneriler katlanarak artıyor.
erkek değil kadınlar bornozlu iç çamaşırlı vs. kadınlarBornozlu ve çıplaklar erkekse sıkıntı büyük
baktım yabancı uyruklu bir kadını engellemişEngellı lıstesıne bak eger o tarz bırı engellı degılse onlara bakıyor engellıyse engel attıgı ıcın cıkıyordur
Konu sahibi evli degilkiBoşanın![]()
İroni yapmıştımKonu sahibi evli degilki![]()
O tarz mıbaktım yabancı uyruklu bir kadını engellemiş
Aratıyor aramaları siliyor. Ama çok zeki değil galiba ilgi alanına göre reklam video gelir bunu düşünememişMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?