Ne ara boyle olduk?

Bende rüyamda kötü gördüm diyenlerden hiç hazetmiyorum. Bir kere kuzenimin eşiyle sosyal medyada tartıştık sonra yazdıklarını sildi falan öbütir gün beni yoklayacak ya rüyamda gördüm de kötü gördüm eşinle falan yazdı yoo gayet iyiyiz yazdım benim rüyalarım çıkar da diyo bir de nasıl psikojiye sokuyor. Şimdi hamileyim erken doğum riskim var neyse ki artık az zamanım kaldı doğsa da sorun olmaz yengem aradı annemi geçrn gün annemde yanıma geldi..Demiş rüyamda gördüm de dikkat etsin hayır yani söylemeye ne gerek var zaten istirahatteyim..O an insanlar rahatsız oluyor yoklarsın iyisiniz değil mi dersin olur biter

Bende rüyamda kötü gördüm diyenlerden hiç hazetmiyorum. Bir kere kuzenimin eşiyle sosyal medyada tartıştık sonra yazdıklarını sildi falan öbütir gün beni yoklayacak ya rüyamda gördüm de kötü gördüm eşinle falan yazdı yoo gayet iyiyiz yazdım benim rüyalarım çıkar da diyo bir de nasıl psikojiye sokuyor. Şimdi hamileyim erken doğum riskim var neyse ki artık az zamanım kaldı doğsa da sorun olmaz yengem aradı annemi geçrn gün annemde yanıma geldi..Demiş rüyamda gördüm de dikkat etsin hayır yani söylemeye ne gerek var zaten istirahatteyim..O an insanlar rahatsız oluyor yoklarsın iyisiniz değil mi dersin olur biter
Dediginiz de haklisiniz ama ben konuyu yada ruyayi anlatmadim ki.kaldi ki daha once oda yaptiginda hic kotu dusunmeyip aaa hayrolsun ins demistim.demekki ben cok safim bundan sonra herseyde bende art niyet ariycam

valla bence sizde sıkıntı yok 12 yıllık dost dediğim kişiye seni rüyamda kötü gördüm iyi misin
diyemeyeceksem ölelim o zaman aşırı tepki vermiş bence
hatta g.tü kalkmış herhalde derdim içimden ben olsam
baktım aynı şekilde devam ediyor kırıyor muyum üzüyor muyum diye düşünmden
lam lum konuşuyor yüzünede derdim evlendin bir yerin kalktı diye :KK49:

valla bence sizde sıkıntı yok 12 yıllık dost dediğim kişiye seni rüyamda kötü gördüm iyi misin
diyemeyeceksem ölelim o zaman aşırı tepki vermiş bence
hatta g.tü kalkmış herhalde derdim içimden ben olsam
baktım aynı şekilde devam ediyor kırıyor muyum üzüyor muyum diye düşünmden
lam lum konuşuyor yüzünede derdim evlendin bir yerin kalktı diye :KK49:
Ben bide ozur diledim.simdiki insanlari anlayamiyorum en yakin olduguna iyi bisey desen bile tepki veriyor.en iyisi kimseyle konusmamak

Iyi pazarlar.biraz once yasadigim bir olayi sizinle paylasmak istiyorum.acaba ben mi cok abartiyorum biz ne ara boyle olduk.insanin dost dedigi kisiler de boyle yaparsa digerleri ne yapsada sasirmamak lazim.benim 12 yillik bi dostum var cok seviyorum oda beni.o karakter yapisi olarak daha baskin yani benim kalbimi kirsa da ben asla kirdin demem ama o en ufak seyde bile hemen tepki verirdi.neyse yeni evlendi bende kac gundur hep ruyamda onunla ilgili kotu seyler goruyordum.bugun msj attim canim nasilsin seninle ilgili kotu ruya gordum iyisindir insallah dedim.oda bana boyle ruyalar anlatilmaz gorduysen bile aramizdaki samimiyetten dolayi soylememeliydin dedi.ben şok ne alaka yani kotu ne yaptim ki.bende tamam haklisin bi daha yapmam dedim.sizce ben yanlis mi yaptim gercekten
Evet bende sevmem böyle şeylerin anlatılmasını benim de bir kuzenim var sürekli beni arayıp hep b gördüğü kötü rüyalarını anlatıyor yok sizi kavga ederken gördüm yok boşanırken gördüm bende her seferinde çok ıyim çok mutluyum (ki gerçekten öyleyim) diyorum kötü niyetliolmadigini düşünüyorum ama yine de hoşuma gitmiyor

Ben mi tuhafım anlamadım bu konunun nesi var ? Biri ''rüyamda seninle ilgili kötü bir şeyler gördüm'' dese buna neden alınayım,alt tarafı rüya yani :110: Ne oldu ne gördün diye sorarım hatta.

Karakter yapısı baskın,kalbimi kırsa bile söylemem falan demişsiniz.Neden ? Bakın o size söylüyor pat diye.Bence aranıza mesafe koyun.Yaptığınız ona göre kırıcı bir şey bile olsa arkadaşlık ilişkinizde siz alttan alıyormuşsunuz sanırım,bu sorduğunuz şeyden daha önemli bir nokta.Bu şekilde arkadaşlık bir yere kadar sürer,bir noktadan sonra birbirinizin kalbini daha çok kırarsınız.

Evet bende sevmem böyle şeylerin anlatılmasını benim de bir kuzenim var sürekli beni arayıp hep b gördüğü kötü rüyalarını anlatıyor yok sizi kavga ederken gördüm yok boşanırken gördüm bende her seferinde çok ıyim çok mutluyum (ki gerçekten öyleyim) diyorum kötü niyetliolmadigini düşünüyorum ama yine de hoşuma gitmiyor
Ama zamaninda aynisini o yaptiginda ben hic kotu karsilamamistim.hatta aklimdan bile gecmemisti her gun baska seylere hayret ediyorum.benim aklima hic boyle seyler gelmez kim ne dese kotu niyet aramam bile

Ben mi tuhafım anlamadım bu konunun nesi var ? Biri ''rüyamda seninle ilgili kötü bir şeyler gördüm'' dese buna neden alınayım,alt tarafı rüya yani :110: Ne oldu ne gördün diye sorarım hatta.

Karakter yapısı baskın,kalbimi kırsa bile söylemem falan demişsiniz.Neden ? Bakın o size söylüyor pat diye.Bence aranıza mesafe koyun.Yaptığınız ona göre kırıcı bir şey bile olsa arkadaşlık ilişkinizde siz alttan alıyormuşsunuz sanırım,bu sorduğunuz şeyden daha önemli bir nokta.Bu şekilde arkadaşlık bir yere kadar sürer,bir noktadan sonra birbirinizin kalbini daha çok kırarsınız.
Daha once oda bana seni gordum der anlatirdi benim hic aklima gelmemisti boyle bisey.haklisiniz ben alttan aldigim icin belkide devam etti.ben boyle biseyi bile soyleyemeyeceksem nerde kaldi samimiyetimiz.

Ama zamaninda aynisini o yaptiginda ben hic kotu karsilamamistim.hatta aklimdan bile gecmemisti her gun baska seylere hayret ediyorum.benim aklima hic boyle seyler gelmez kim ne dese kotu niyet aramam bile
Aslında ben kuzenim in ağzımdan laf almaya çalıştığını düşünüyorum bu şekilde yaparak ondan sevmiyorum sizin niyetiniz farklı olabilir tabi onu bilemem iyi niyetli olabilirsiniz ama herkes aynı olmuyor malesef.

Arkadasinz abartmis sonucta içeriğini soylememissinzki rüyanın. Ben olsam kirilirdim cvp vermezdm siz kusura bakma demissinz yanlis bsy ypmadgnz halde .

Aslında ben kuzenim in ağzımdan laf almaya çalıştığını düşünüyorum bu şekilde yaparak ondan sevmiyorum sizin niyetiniz farklı olabilir tabi onu bilemem iyi niyetli olabilirsiniz ama herkes aynı olmuyor malesef.
Niyetimin iyi oldugunu bilmeliydi yani ben olsam asla kotu dusunmezdim.cunku kotu bi dille soylemedim

Back
X