Ne ara boyle olduk?

Bi anda sert bi tepki vermiş, bana birisi böyle bişey söylese, ayy gerçekten mi ne gördün anlat hayır olsun inşallah derdim. Benmi değişiğim diye yorumlara bakarak düşünmeye başladım. Ne olcak sanki. Sizde takmayın belki eşiyle arasında bi problem yaşamıştır ondan öyle tepki vermiştir

ben iyi niyetimden sormustum uzulup acaba bisey mi oldu diye merak ettigim icin sordum.burdaki yorumlari gorunce bi daha kimseye sormam

Tamam da ısrarla yazdık. Nasılsın demenizde sorun yok.

İyi niyetli olmakla “kötü rüya gördüm” demenin ne alakası var? Böyle bir rüya görüp sadece Nasılsın yazanlar kötü niyetli mi oluyor?

Kendinize toz kondurmuyorsunuz ama düşüncesizlik yapmışsınız işte. Yeni evli arkadaşa mesaj atıp, “iyi misin kötü rüya gördüm” denmez. “Kötü bir şey mi olacak, ne olacak” diye endişe eder.

Bi anda sert bi tepki vermiş, bana birisi böyle bişey söylese, ayy gerçekten mi ne gördün anlat hayır olsun inşallah derdim. Benmi değişiğim diye yorumlara bakarak düşünmeye başladım. Ne olcak sanki. Sizde takmayın belki eşiyle arasında bi problem yaşamıştır ondan öyle tepki vermiştir
Ben olsam bende sizin gibi dusunurdum yani boyle bi tepki niye verilir.yorumlari okuyunca ben tuhafim sanirim dedim.kim ne dese hep kendim gibi iyi niyetli dusunuyorum

Tamam da ısrarla yazdık. Nasılsın demenizde sorun yok.

İyi niyetli olmakla “kötü rüya gördüm” demenin ne alakası var? Böyle bir rüya görüp sadece Nasılsın yazanlar kötü niyetli mi oluyor?

Kendinize toz kondurmuyorsunuz ama düşüncesizlik yapmışsınız işte. Yeni evli arkadaşa mesaj atıp, “iyi misin kötü rüya gördüm” denmez. “Kötü bir şey mi olacak, ne olacak” diye endişe eder.
K.bakmayin da yorumlarin hangisine sert tepki verdim olabilir diyip kendimi anlattim.toz kondurmamak bu mu oluyo yani

İçinize dert oluyorsa kimseyi alttan almayın derim. Baskın karakterinin nedeni açıksözlü olması sanırım. Bence siz de verdiği cevaptan hoşlanmadığınızı belirtmeliydiniz ya da hiç cevap vermeyip bozulduğunuzu belli etmeliydiniz.

İçinize dert oluyorsa kimseyi alttan almayın derim. Baskın karakterinin nedeni açıksözlü olması sanırım. Bence siz de verdiği cevaptan hoşlanmadığınızı belirtmeliydiniz ya da hiç cevap vermeyip bozulduğunuzu belli etmeliydiniz.
Ben ozur diledim yorumlara bakinca haksiz oldugumu dusundum.benim iyi niyetli oldugumu bilmesini isterdim

Yorumlari okuyunca ben hata yapmisim diyorum yada herkes degismis
Dostluk bu değil valla. Artık kendi içi nasılsa arkadaşının karşıdakini öyle kötü görmüş. Benim arkadaşlarım da mesaj atar rüyamda gördüm iyi misin diye, iyiyim iyiyim merak etme canim derim .Niye kendini kötü birşey yapmışsın gibi hissediyorsun ki? 12 yıldır seni tanıyamamış ve altında kötü niyet ariyorsa kendi rahatsızlığıdır.

Ben şöyle düşünüyorum.
Üstte baskın demişsiniz.
Arkadaşınız size ne hissediyorsa ve düşünüyorsa şak diye söylüyor değil mi?
Siz de ona söyleyin demek ki kaldırabiliyor.
Özür de dilemeyin öyle tek tarafın alttan aldığı bir ilişki olmasın bence.
Mesela bu olay için, ben rüyalarla ilgili böyle bir bilgiye sahip değildim iyi niyetle sordum, sanırım yanlış anladın, diyebilirsiniz. Şu an duygu durumunuz bu çünkü.

Ben ozur diledim yorumlara bakinca haksiz oldugumu dusundum.benim iyi niyetli oldugumu bilmesini isterdim

Ben şöyle düşünüyorum.
Üstte baskın demişsiniz.
Arkadaşınız size ne hissediyorsa ve düşünüyorsa şak diye söylüyor değil mi?
Siz de ona söyleyin demek ki kaldırabiliyor.
Özür de dilemeyin öyle tek tarafın alttan aldığı bir ilişki olmasın bence.
Mesela bu olay için, ben rüyalarla ilgili böyle bir bilgiye sahip değildim iyi niyetle sordum, sanırım yanlış anladın, diyebilirsiniz. Şu an duygu durumunuz bu çünkü.
Evet oyle biri onu seviyorum iyi biri aslinda ama bisey oldu mu hemen pat diye soyler suratina.demekki beni hic taniyamamis

Arkadaşınız hakli, bütün günü insanın berbat geçer.

Iyi düşünün ki iyi olsun, nasılsın deseniz yeterliydi.

Ayrıca art niyet bile arardım ben olsam.

Arkadaşınız hakli, bütün günü insanın berbat geçer.

Iyi düşünün ki iyi olsun, nasılsın deseniz yeterliydi.

Ayrıca art niyet bile arardım ben olsam.
Aramizdaki iliskiyi bilseydiniz boyle demezdiniz.kaldi ki kendisi bile kac defa bana seni gordum kotuydun falan der hatta ruyasini anlatirdi.ben bi kere olsun kotu dusunmedim art niyette aramadim.yani daha once de yasandi aramizda ama hic boyle bi tepki vermedi

Aramizdaki iliskiyi bilseydiniz boyle demezdiniz.kaldi ki kendisi bile kac defa bana seni gordum kotuydun falan der hatta ruyasini anlatirdi.ben bi kere olsun kotu dusunmedim art niyette aramadim.yani daha once de yasandi aramizda ama hic boyle bi tepki vermedi
O zaman kötü bi anına denk geldiniz.
Sizde ufak bi adim atın, üstelik bayram da kırgınlık olmaz.

Ben olsam rüyamda seni gördüm aklımdaydın bi halini hatrını sorayım dedim derim
Çünkü birine senle ilgili kötü şey gördüm demek bence hoş değil

Back
X