Ne ara bu kadar yalnızlaştım...

shibalba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
742
638
103
Öncelikle günaydın herkese..
Şuan bi cafede yalnız oturuyorum,kahvaltı ettim,çayımı yudumluyorum.
Ve uzun süredir bu şekilde devam ediyorum.
Eskiden arkadaşlarıml çıkar, birlikte oturur,muhabbet eder,kahkaha atardık.
Bu ara hiç tat vermiyo,hoş zaten arayacak pek arkadaşımda kalmadı son dönemde.
Olanlarda memleketine gitti..
Çok mu yalnızım ne :(

Yaz tatili bitip rutin hayat başlayınca tekrar değerlendirin durumunuzu. O zaman da aynı şekildeyse yeni uğraşlar edinirsiniz ama gerek kalacağını sanmam. Yaz tatili herkes bir taraflara savrulur, zaman bulamamış olabilirler

Al bndende o kadar.. Herkes bıryere gıttı..

hahaha aynı benim durumum.arkadaşların yazlığı var.herkes biryerlere gidiyor,birkaç aylığına.ben de diyorum ki;kendime mevsimlik arkadaşlar bulacağım.yazın İstanbul da kalan birileri varsa görüşebiliriz.

Selam herkese... Çoook uzun zaman sonra foruma baktım, yalnızlığımı burada yazmışım, içimi buraya dökmüşüm.. Çok zor günler geçirmişim resmen. Ama hergün şükrettim.. Şimdi çok çok güzel ilişkim var, çok çok mutluyum elbette

Selam herkese... Çoook uzun zaman sonra foruma baktım, yalnızlığımı burada yazmışım, içimi buraya dökmüşüm.. Çok zor günler geçirmişim resmen. Ama hergün şükrettim.. Şimdi çok çok güzel ilişkim var, çok çok mutluyum elbette
Ne oldu sevgiliyi bulunca arkadaşa gerek kalmadı değil mi öyle olur zaten 😁

Ne oldu sevgiliyi bulunca arkadaşa gerek kalmadı değil mi öyle olur zaten 😁
Hahha😁 yok yok.. Burada bissürü konu açmıştım, kötü bi nişanlılık geçirmiştim, herkes ayrıl fln demişti😁 4 yıl hayatıma kimse girmedi, nadasa çektim. Ama şimdi değdi diyorum, onu paylaşmak istedim😍😇

Back
X