Ne ayak bu adam hanımlar?

Queenqo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
205
45
Merhaba ben yeniyim ve fikrinize ihtiyacım var. Sevdiğim bi cocuk var farklı şehirlerdeyiz ve gorusmeyeli 7 6 yıl oldu ama ben birden buna ilgi duymaya başladım neyse bi şekilde ulaştım ona ilgimi belli ettim uğraştım bayagi. 6 ay oldu. Ben arayinca normal konuşuyoruz iyi güzel ertesi gün o ariyo ama sonra kesiliyor. Bazen beni kıskandı gibi hissediyorum. Hatta bi ara gittiğin yerden haberim olacak falan dedi sen evlenecek kizsin falan ama adım atmiyo? Kendisi boğa burcu sizce ne yapmalıyım?

Farklı şehir olmaz gözden uzak olan gönüldende uzak olur yıpranırsın

Merhaba ben yeniyim ve fikrinize ihtiyacım var. Sevdiğim bi cocuk var farklı şehirlerdeyiz ve gorusmeyeli 7 6 yıl oldu ama ben birden buna ilgi duymaya başladım neyse bi şekilde ulaştım ona ilgimi belli ettim uğraştım bayagi. 6 ay oldu. Ben arayinca normal konuşuyoruz iyi güzel ertesi gün o ariyo ama sonra kesiliyor. Bazen beni kıskandı gibi hissediyorum. Hatta bi ara gittiğin yerden haberim olacak falan dedi sen evlenecek kizsin falan ama adım atmiyo? Kendisi boğa burcu sizce ne yapmalıyım?

koşarak uzaklaş

acı çekersin

nasıl yani 6 7 yıldır görüşmüyorsunuz ve birden ben bu adamdan hoşlanıyorum mu dediniz

yani bildiğim bişey varsa o da boğa erkeğinin istediği kadını gidip elde ettiğidir bi şekilde...peşinde koşmuyo ve üstüne düşmüyorsa seni bekletiyodur, dikkat!

Meslegin saygi duyulmasi gereken bir meslek neden begenmedigini anlamadim..
Asik bir boga burcu gibi davranmiyor, Bilgece'ye biraz katliyor gibiyim:) senin burcun ne?
Ona tam olarak nasil acilmistin? onun tepkisi neydi?
Detaylari bilmedigim icin fazla yorum yapamiyorum..ama anlattiklarina bakilirsa ya gercekten ilgisi yok (ki kardesimin en samimi arkadasi boga burcu su aralar asik kardesim onunla durmadan dalga gecer ama o telefonu bir saniyeligine elinden birakmaz) ya da taktik uyguluyor...

Sevgili arkadasim queenqo,
Bir boga burcu kadini olarak diyebilirim ki boga eger gercekten seviyorsa kesinlikle belli eder. Sana boyle davraniyorsa zorlamanin alemi yok. Birak surunsun serefsiz. Akli sonradan basina gelecektir ama o zaman sen yeni kocanla bogaza karsi kahveni yudumluyor olacaksin.... Esenlikle kal......

X