• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne babalar organizasyonuymuş arkadaş yaaaa

Sinsi_poncik

ve benim devrim başladı.....
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
295
236
18
Arkadaşlar gerçekten bütün gün stres yaptım bu konuyu delirdim sonunda...
Ben boşandım ilk okula giden kızım var sömestr bitiyor ve okulunda veliler arası watsap gurubu vardı bütün gün bikaç veli önümüzdeki hafta sonu babalarında olduğu bir kahvaltı ayarlayalım ikinci yarıyılın ilk haftası güzel olur diye yazdılar. Hicbirsey yazmadım durumum belli gidemem çünkü... şu zamana kadar veli ile ilgili olan herşeye katılım sağladım kızım için üzülmesin diye işyerinden de hep idare ettiler sagolsunlar... bikaç organizasyon duzenlemisligim de var ve çok başarılı eğlenceli olmuştu.
Neyse sadece okuyorum ve biri x hanım organizasyonu siz yaparmisiniz bu konuda en iyi sizsiniz diye yazdı. Şimdi yazdım arkadaşlar ben katılım saglayamayacagim kusura bakmayın dedim. Senmisin bunu yazan..
Bizi sizinkilere kayıtsız katıldık yok efendim söyle yok efendim böyle.. birkaç veli durumumu biliyordu ve babalar gelmeşe ne olçakmış ne gerek varmış diye yazdı ki konu kapanıp benı didiklemesinler diye neyse herkes sitemli birsekilde yazınca bende açıkladım
Arkadaşlar ben boşandım kızımı alıp hafta sonu gelemem herkesin babası yanında olacak oda çok üzülecek bunu oda bende kaldıramayiz kusura bakmayın diye yazdim ve yazarken ağladığımı farkettim...
Bazı veliler aaa öylemi ozaman iptal edelim falan yazdı bende olurmu öyle şey bu benim özel durumum siz keyfinizi bozmayın dedim. O bikaç veli nevar canım sizde katılım tam olsun istiyoruz biz bu mazeret değil dedesi varsa dedesini getirin yazdı ben şok..
Bu çocuk babasız değil sehirdisinda gelemez zaten biryana bu yüzden eksik eee küçükte yavrum anlamaz normal olarak katılım saglamicam. Sırf yapılan organizasyon tam katılımlı olsun diye küçücük bir çocuğun mutsuzluğuna nasıl müsade ediyorlar anlamadım.
Ve çok sinirlendim 2 saat once yazdım. Ben katılım sağlamıyorum mecburiyetimde yoktur davet için tşkler diye
Direk gelen cevap
al işte.....
İyice sinirlendim birdaha benimle muhattap olurken üslubuna yazdıklarına dikkat edeceksin birdaha uyarmam... katılmıyorum konu kapandı yazdım. Ve bazı veliler beni desteklercesine tavır gösterip iptal etmeye bile kalktılar ben daha birsey yazmadım
Ama bu saat oldu üzüntüm geçmedi çok güçlü bir karskterim var ama söz konusu kızım olunca çok çabuk çöküyorum...
Gerçekten benmi hassasım insanlar mı bencil yaaaa bukadar olmak zorundalarmiydi...
Ben iyi bir anne olucam derken herşey çok üstüme geliyor sadece içimi dökmek istedim kızlar çok bunaldımmmm yaaa :(

Canımm kıyamam ya üzülme. Bazı insanlar gerçekten gereksiz oluyor malesef ki. Vurdumduymaz, bencil. Bu sürekli bir organizasyon kutlama artık bana gereksiz gelmeye başladı. Herkesle mırç mırççok samimi olmaya gerek yok ama malesef. Keşke herkes haketiği çevrese yaşasa ama birtane eksik akıl illa çıkıyor.

O ne densizlik ya hala katılım tam olsun diye zorlamak nedir ya ne anlayissiz insanlar var o küçük çocuğu hiç mi düşünmüyorlar herkes babasının yanında o orda onları mi izlesin .

İş arkadaşım epey çekti bundan...

Kızı anaokulunda nerdeyse tüm anneler ev hanımı biri de kendini sınıf annesi ilan etmiş bikacta yancı bulmuş yok brunch yok anneler günü yemeği yok bilmem kimin doğumgünü poyraz abi oluyor partisi derken cılkı çıkmıştı, benim arkadaş en sonunda hanımlar ben çalışıyorum sizin türkünüze göre oynayamam dedi bu seferde havalı oldu adı çalışıyo diye bize büyükleniyo demişler

Zamane Veli modelleri işte. Hayır bırak çocuğun rahat rahat okusun neden her şeye bu kadar müdahil oluyorlar?
Hiç sevmem böyle şeyleri. Çocukları da hayattan her şeyden soğutuyorlar iki aktif olacaklar diye.
İyi yazmışsınız boşverin.

Aynen ya artık fenalık geldi .

Sizden daha çok kızınızın yaşayabileceği duygu durumlarını anlıyorum.
Gitmemekle iyi yapmışsınız.
Boşverin siz dış kapının mandallarını.
Sanki çocuk salaktı da “herkesin babası varken benim neden dedem?” Muhakemesini yapamıcaktı kendince.
Ne mal , dangalak insanlar var ya.
Sert çıkmakla çok iyi yapmışsınız.
Böyle dangalaklara böyle yapmak lazım.
Bir insan katılamayacağını söylüyorsa asla ısrar etmem.
Vardır elbet bir bildiği. Bazı insanların bazı şeylerde diretip, sırf kendilerinin istedikleri şeyleri dikte etmelerinden nefret ediyorum !

Bende sevmiyorum grup konusmalarini..

Senin durumunda kim olsa siniri bozulur.. su okul disi, is disi etkinlikleri hic sevmiyorum. Yok yemek yok bowling yok muze gezisi..mumkun oldugunca gitmiyorumda ben. Konu cocugun olunca tabii durumlar bambaska

İş arkadaşım epey çekti bundan...

Kızı anaokulunda nerdeyse tüm anneler ev hanımı biri de kendini sınıf annesi ilan etmiş bikacta yancı bulmuş yok brunch yok anneler günü yemeği yok bilmem kimin doğumgünü poyraz abi oluyor partisi derken cılkı çıkmıştı, benim arkadaş en sonunda hanımlar ben çalışıyorum sizin türkünüze göre oynayamam dedi bu seferde havalı oldu adı çalışıyo diye bize büyükleniyo demişler
Ay yhaa bazi ev hanimlarinda bu kompleks gercekten oluyo ne yazikki..

Simdi ev hanimlari cullanmayinda

O an verdiğiniz tepki de duygusallaşmanız da son derece olağan, hiç sıkmayın canınızı. O tarz insanlara dert anlatmak mümkün değil maalesef.

Back
X