Ne bahtsızım yaaaa:((

melsa34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
1.292
7
66
İstanbul
Ah benim dertli başım ahhhh....
Şu son 2 haftadır,bütün eski sevgililerim ya da bir dönem tam sevgili olacakken kıyısından döndüklerim ki toplam 4 kişiler,hepsi sözleşmiş giibi aramaya yada whatsapp tan falan yazmaya başladılar bana..yok seni unutamadım,yok görüşelim,yok sen başkasın..
Biliyorum denenmişi denemek olmaz,biliyorum bana yeni,taze,aklı başında bir aşk lazım ama işte yok anacım,hep eskiler bitiyo yanıbaşımda.Şimdi diyeceksiniz ki konuşma falan ama,hem hiçbiriyle kötü ayrılmadım hem de şu an hayatımda kimse olmadığı için cevap veriyorum konuşma veya yazışmalarına sadece..o lanet olası boşluktan..

Bu bi dönem mi böyle yaşamam gereken,tekrar denesem mi acaba bilemedim ki.başkalarına akıl vermek kolay da başrolde insanın kendisi olunca işte böyle acabalara takılıp kalıyor?????

ne güzel...
kimsecikler seni unutamamış ve hepsiyle dostça ayrılmışsın..
bence önemli olan nokta bu....
bu durumda madem kalıcı ve aklı başında bi ilişki düşünüyosun hepsiyle birden yazışman bana yanlış geldi...
bi süzgeçten geçirmen ve mantığına en çok yatandan yana oyunu kullanman daha mantıklı olur...
yook hiçbiri geçemiyosa bu durumdan ve duygusal bişey hissetmiyosan beklemede kalabilirsin...

bence bu yazışmalrı uzat biraz.eminim onlar da senin gibi çok kişiyle yazışıyorlardır.elinde hangisi kalırsa senindir :27:

Ah benim dertli başım ahhhh....
Şu son 2 haftadır,bütün eski sevgililerim ya da bir dönem tam sevgili olacakken kıyısından döndüklerim ki toplam 4 kişiler,hepsi sözleşmiş giibi aramaya yada whatsapp tan falan yazmaya başladılar bana..yok seni unutamadım,yok görüşelim,yok sen başkasın..
Biliyorum denenmişi denemek olmaz,biliyorum bana yeni,taze,aklı başında bir aşk lazım ama işte yok anacım,hep eskiler bitiyo yanıbaşımda.Şimdi diyeceksiniz ki konuşma falan ama,hem hiçbiriyle kötü ayrılmadım hem de şu an hayatımda kimse olmadığı için cevap veriyorum konuşma veya yazışmalarına sadece..o lanet olası boşluktan..

Bu bi dönem mi böyle yaşamam gereken,tekrar denesem mi acaba bilemedim ki.başkalarına akıl vermek kolay da başrolde insanın kendisi olunca işte böyle acabalara takılıp kalıyor?????

eskiye şans vermemek diye bişe yok bence. geçmişte belki çocukluklar oldu ve kötü bitmemiş şuan ben anlaşıosam hala hoşalnıosam ve onunda bazı şeyleri aştığını görebiliyorsam görüşür konusurum yaLnız hepsiyle değil:)

ya aslına bakarsan hiçbiri mantığıma yatmadığı yada o kadar yoğun yaşanmadığı için bitmişti ama hani insanın ruhu okşanır ya eskı sevgilin seni arayınca özledim falan deyınce
benımkı tamamen egoistçe bir duygu.ha hiçbirine yeşil ışık yakmıyorum o ayrı ama hepsi mi sözleşir arkadaş:((

eskiye şans vermemek diye bişe yok bence. geçmişte belki çocukluklar oldu ve kötü bitmemiş şuan ben anlaşıosam hala hoşalnıosam ve onunda bazı şeyleri aştığını görebiliyorsam görüşür konusurum yaLnız hepsiyle değil:)

yok bıtanem tabii ki hepsiyle görüşmem,güldürdün beni akşam akşam:)
ama güven meselesi işte,yenilere de güvenim yok o ayrı ama eskilere hiç yok,zamanında akılları neredeydi:)

ya aslına bakarsan hiçbiri mantığıma yatmadığı yada o kadar yoğun yaşanmadığı için bitmişti ama hani insanın ruhu okşanır ya eskı sevgilin seni arayınca özledim falan deyınce
benımkı tamamen egoistçe bir duygu.ha hiçbirine yeşil ışık yakmıyorum o ayrı ama hepsi mi sözleşir arkadaş:((

duygusal bişeyin yoksa sadece egon tatmin olduğu için baaak nasılda bana döndüler unutamadılar dediğin için konusuosan hiç konuŞma :)

bence bu yazışmalrı uzat biraz.eminim onlar da senin gibi çok kişiyle yazışıyorlardır.elinde hangisi kalırsa senindir :27:

ya şundadır ya bunda mı yapsam ya da:)yada geri dönmüşse zaten benimdir dimi hepsi,haremmi kursam napsam:)))
ilahi alemsiniz kızlar:))

Bence hic boyle bir sey yapma
Cunku gercekten o dort kisiden biri onemli olsaydi,
biri digerinin yerine gecemezdi ...

Ne kimsenin vaktini al, ne de sen vaktini bosa harca

Belki onlar da bosluk doldurmak istiyorlardir
Bunu hic dusundun mu?

bence herkes ikinci bi şansı hakeder...
bi değerlendirmeye al derim...

duygusal bişeyin yoksa sadece egon tatmin olduğu için baaak nasılda bana döndüler unutamadılar dediğin için konusuosan hiç konuŞma :)

tamam işe bi anlamda böyle baktığım doğru ama o yaşanan GÜZEL günler de aklıma gelmiyor değil hani,acaba yeniden diye de sorular geçiyor aklımdan???

Bence hic boyle bir sey yapma
Cunku gercekten o dort kisiden biri onemli olsaydi,
biri digerinin yerine gecemezdi ...

Ne kimsenin vaktini al, ne de sen vaktini bosa harca

Belki onlar da bosluk doldurmak istiyorlardir
Bunu hic dusundun mu?

hepsi aynı anda mı??
üstelik kimseyle flört ettiğim yada bu tarz bir muhabbet etmişliğim yok
şimdilık sadece onlar ıtıraf ediyorlar ve eskı günderi yaad ediyoruz efendice..
ama kimin hoşuna gitmez ki bu dönüşler??
kim asla asla konuşmam diyebilir ki,yalnızsa bide???

tabi aslında en güzeli bunların hiçbiriyle görüşmemek ve yeni birini dahil etmek hayatıma ama o yeni biri yok işte ve evet eminim onlar da şu anda bile oyle çok yanıp tutuşmuyorlar benim için ama işte ruhumu okşuyorlar ve hoşuma gidiyor açıkcası..merka ettiğim siz olsaydınız ne yapardınız,tecrübeleriniz???

tabi aslında en güzeli bunların hiçbiriyle görüşmemek ve yeni birini dahil etmek hayatıma ama o yeni biri yok işte ve evet eminim onlar da şu anda bile oyle çok yanıp tutuşmuyorlar benim için ama işte ruhumu okşuyorlar ve hoşuma gidiyor açıkcası..merka ettiğim siz olsaydınız ne yapardınız,tecrübeleriniz???

valla ben de olsam senin gibi hepsiyle konuşup eleye eleye finale kalanla devam ederim....:7:

Konusabilirsin fakat bana sorasan geri donme hic birine canim.
Seninde dedigin gibi
Taze yeni bir ask/heyecan daha guzel olabilir senin icin...
Birde soyle dusun
Belki onlarda senin gibi bir boslukta ve ondan yaziyorlar sana?

Back
X