Ne bahtsızım yaaaa:((

yeni gelecek olanında eskilerin arasına katılma ihtimali var nasıl olucak.

Konusabilirsin fakat bana sorasan geri donme hic birine canim.
Seninde dedigin gibi
Taze yeni bir ask/heyecan daha guzel olabilir senin icin...
Birde soyle dusun
Belki onlarda senin gibi bir boslukta ve ondan yaziyorlar sana?

hepsi aynı anda boşluğa düştüyse bedevinin önde gideniyim be bidanem:)
yok ya boşluğa falan düşmemişlerdir,gerçekten kıymetimi anlamış ve özlemişlerdir beni dimi:)

What’s up? Seni unutamadım. Sen başkasın gibi tavırlar bana çok lakayıt geliyor… yani nasıl gezdim gezdim aradım taradım, dolaştım, gönlümü eğlendirdim olmadı. Yine sana gelsem olur mu? Canım sıkılınca giderim yine… der gibi bence…
Bence sadece öylesine konuş adını koyma bir süre hiç birine.
Ama sen arayıştasın bence… hani başkası olsa yüzüne bakmayacaksın bunların.
Bence bir boşluk için gereksiz yere zaman harcama. Her insan bir şey öğretir ama her insan da bir şey götürür..

What’s up? Seni unutamadım. Sen başkasın gibi tavırlar bana çok lakayıt geliyor… yani nasıl gezdim gezdim aradım taradım, dolaştım, gönlümü eğlendirdim olmadı. Yine sana gelsem olur mu? Canım sıkılınca giderim yine… der gibi bence…
Bence sadece öylesine konuş adını koyma bir süre hiç birine.
Ama sen arayıştasın bence… hani başkası olsa yüzüne bakmayacaksın bunların.
Bence bir boşluk için gereksiz yere zaman harcama. Her insan bir şey öğretir ama her insan da bir şey götürür..

kesinlikle daha doğru biri ve düzgün biri olmuş olsaydı zaten hayatımda,kesinlikle bunların hiçbirinin suratına bakmazdım...
açık açık geleyimmi diyen de yok yiğitliklerinden....
zaman harcama??o kadar boş zamanım var ki:)ama bu sefer çok temkinli olucam biliyorum,evet atlamıcam hemen ve adını koymıcam,muhakkak aralarından sıkılıp giden olacak ve belkı kalanla yoluma devam edicem yada kimse kalmayacak???

Astroloji yazılarını oku orda bu dönemler özellikle eskiler gündeme gelir bu onlarla devam edeceğin manasında değil sadece onlarla ilgili hesapları kapatman icin dönerler. Eğer kabul edersen marttan sonra bi bakmışsın hepsi de yok olmuş. Bence onlarla sadece eğer varsa icinde bi yara kırgınlık veya senin yaptıgın bi davranış vs onları kapatmaya calıs cünkü yeni gelecek olana kalbinde yer açma dönemi eğer eski bağlar gitmezse yeniye yer acılmıyor.

Hep döndüler...:10:
Hep kabul ettim...:31:
Ama her seferinde başaramadık....:ssz:
Umarım kararın ne olursa olsun mutlu olursun!!!:34:

denenmişi denemenin bı faydası olacağını sanmıyorum

ama yınede bu 4 kişinin arasından hiç biri birnin önunde değil yanı hangısı senı daha çok heyecanlandıryor

en azından ona şans ver

benimde evlenmeden once senınkı gıbı bır durum geldi başıma senı ıyı anlıyorum kafan karıstı demı bırden nıye hepsi aramaya basladılar dıye ama ben denemıstım hepsını acaba dıger kız arkadaslarınada oyle yazıyorlar mı dıye guvenemedım ve benı hiç bırakmayan daha dogrusu benım onu bıraktıgım ve sonradan gerı ona dondugum bırıyle evlendım vee cok mutluyum dogru karar vermısım dıyorum her zamann..:44: dıgerlerının sozune ınansaydım mutsuz olacaktım belkıde bence içinden geleni yap senın için ıns hayırlısı olur

Akışına bırakın bence. Su akar yolunu bulur demişler :)

Ah benim dertli başım ahhhh....
Şu son 2 haftadır,bütün eski sevgililerim ya da bir dönem tam sevgili olacakken kıyısından döndüklerim ki toplam 4 kişiler,hepsi sözleşmiş giibi aramaya yada whatsapp tan falan yazmaya başladılar bana..yok seni unutamadım,yok görüşelim,yok sen başkasın..
Biliyorum denenmişi denemek olmaz,biliyorum bana yeni,taze,aklı başında bir aşk lazım ama işte yok anacım,hep eskiler bitiyo yanıbaşımda.Şimdi diyeceksiniz ki konuşma falan ama,hem hiçbiriyle kötü ayrılmadım hem de şu an hayatımda kimse olmadığı için cevap veriyorum konuşma veya yazışmalarına sadece..o lanet olası boşluktan..

Bu bi dönem mi böyle yaşamam gereken,tekrar denesem mi acaba bilemedim ki.başkalarına akıl vermek kolay da başrolde insanın kendisi olunca işte böyle acabalara takılıp kalıyor?????

Aklında soru işaretleri varsa uzak dur Canım.. Umarım hayırlısı olur

benimde evlenmeden once senınkı gıbı bır durum geldi başıma senı ıyı anlıyorum kafan karıstı demı bırden nıye hepsi aramaya basladılar dıye ama ben denemıstım hepsını acaba dıger kız arkadaslarınada oyle yazıyorlar mı dıye guvenemedım ve benı hiç bırakmayan daha dogrusu benım onu bıraktıgım ve sonradan gerı ona dondugum bırıyle evlendım vee cok mutluyum dogru karar vermısım dıyorum her zamann..:44: dıgerlerının sozune ınansaydım mutsuz olacaktım belkıde bence içinden geleni yap senın için ıns hayırlısı olur

çok sevindim hayatım darısı başıma:)

gerekli eleme kendiliğinden gerçekleşti zaten haftasonu,geriye 2 kişi kaldı ve eminim yakında onlar da gidecekler....
can sıkıntısı muhtemelen onların ki,benim de..
yine Voltron ı oluşturamadılar anlayacağınız,bakalım....

Back
X