Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahatsız oluyorsanız eğer afedersiniz demeniz yeterli bence,ben olsam böyle söyler bir daha da muhattap olmamaya çalışırdım.
Böyle tipler var ya kadınlarla muhabbet etmiyorlar,bir şey sorunca kafalarını çeviriyorlar falan.
Yüzünüze bakmıyorsa adam katı kurallara sahip bir tarikata bağlı olabilir belki. Öyle inandığı için bakmanızdan rahatsız olmuştur. Bunu da esprili bir şekilde sizi kırmadan dile getiriyordur. Dışarıdan nasıl biri gibi görünüyor? Hal ve hareketlerinden anlaşılır koyu dindar olup olmaması.
Sizinle iletişim kurmak için bahaneler üretiyor da olabilir. Biraz yakın davransanız işi ilerletebilir. Umarım bu ihtimal değildir.
dindar değil ilk zamanlar böyle değildi sonradan oldu,yüzüme bakmıyo o kaçıyor ben kaçıyorum muhattap olmamaya çalışıyoruz,bu gayret onda da var daha doğrusu onda bu eğilimi gördükten sonra bende kaçmaya başladım yoksa neden kaçayım iş arkadaşımla muhattap olmaktan
Bi daha derse "bi saniye" diyip daha dikkatli bakın sonra "bit mi o" "ay zipladi valla bit" diyin.. ogretmensiniz o da mudur Yard. falan her halde.. durup durup bayan ogretmene neden baktın bilmem ne.. ne abuk konuşmalar..
dindar değil ilk zamanlar böyle değildi sonradan oldu,yüzüme bakmıyo o kaçıyor ben kaçıyorum muhattap olmamaya çalışıyoruz,bu gayret onda da var daha doğrusu onda bu eğilimi gördükten sonra bende kaçmaya başladım yoksa neden kaçayım iş arkadaşımla muhattap olmaktan
Sizin bir hareketinizi yanlış anladı ve uzak duruyor olabilir. Ya da içten içe sizden hoşlanmaya başladı ondan kaçıyor.
Yukarıda bir üyenin değdiği gibi takıntılı da olabilir. Zaman geçtikçe niyetini daha iyi anlarsınız. Ona göre de tavrınızı belirlersiniz.
Bence siz biraz gelin güvey olmuşsunuz. yani sevgili olmak istemiyorsunuzdur tabiki evli adamla ama sanki sizden etkilenmis olma fikri hosunuza gitmis de onu tasdiklemeye çalışıyorsunuz gibi burada.
Ben tuhaf bir sey göremedim, tekrar ederse niçin sordunuz nasıl bakıyorum deyin, saygısızlık demek degildir bu.