Ne başlayabildik ne de bitirebildik...

Sen zamanında ısrarla arkadaşlık istediğin için şu anki niyetinden emin olamıyor belki.
Ya da taktik uyguluyor.
her ne yapıyorsa, kendince seni kazanmak için yapıyor gibi geldi bana.
Yazmadığında ya da atamadığında, hiç tepki vermiyor musun?
Ya bir de ben onun çok yakın arkadaşına ilgi duyuyordum .Ama onunla arkadaş olduğunu bilmiyordum.Hatta belki malum şahıs yardımcı olur diye düşünüyordum.Hiç bilmese de hissetmiş midir acaba diye düşünüyorum.Sonra olmadı tabi.Bana göre değilmiş dedim kapattım konuyu.Sonra başka bir arkadaşın ilgisini fark ettim.Okul küçük.Öğretmeniz. Onu tanımaya çalıştım,elle tutulur bir şey olmasa da fazlasıyla ilgi duydum ona da o da bana.Tabi bı da olmadı.Bütün bunlara rağmen olma diye düşündüm.Yani hoş olmaz dedim.Ama o yaklaştı ,o ilgi duymaya devam etti.Şimdi onlar orda kaldı ama.Bilemiyorum,normal Bşr durum mu?

Kaçan kovalanır taktiği uyguluyor gibi. Aranızdaki mesafe uzak mı şuan? Belki de uzun mesafe ilişkisi istemediği için kafası karışık ama hala ilgisi devam ediyordur bu da tavırlarına dengesizlik olarak yansımıştır.

Kaçan kovalanır taktiği uyguluyor gibi. Aranızdaki mesafe uzak mı şuan? Belki de uzun mesafe ilişkisi istemediği için kafası karışık ama hala ilgisi devam ediyordur bu da tavırlarına dengesizlik olarak yansımıştır.
Evet, uzak mesafedeyiz.

Bana göre en güzel taktik yem atmak tabiri.Niyeti ciddi ise zaten dökülecektir.Bir evlilik ilişkisi için kararsız kaldığınızı fikirlerini önemsediği izi söyleyebilirsiniz.

Ben üsteleme taraftarı değilim zaten ,hep o yazıyor.Hatta ben ayıp olmasın diyorum bazen.O esnada da geri vites yapıyor.Haklı olabilirsiniz zaten kendisi ağır Abidir biraz da evlilik korkusu var zaten bahsetmişti.Ama benim ilişkiden beklediğim de hep bekleyen olmak değil.Olmayacak galiba.
Olmayacak diyorsanız olmaz zaten. Ama kendisinin ciddi olduğu çok açık, siz istemezseniz ve farkederse bilmiyorum aynı şeyler olur mu. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemez. Hayırlısı olsun diyelim.

Zamanında ısrarla arkadaşlık isteyen birisi yeni şehre gidince benimle ilgilenirse bir durup düşünürüm

Boşta kalmış benimle takılıyor ama ortamı olunca “bana yine yalnızlar” olur mu acaba diye

Bence o nedenle biraz da o kaçıp kovalayıp kovalamadığınıza bakıyor
Aslımda olabilir.Haklısınız.

Bence adamında kafası karışmış. Bıkmış, yılmış olabilir veya şimdi bu kız niye bana yaklaşmaya çalışıyorki falan diye afallamış anlam verememiş olabilir.
Senin açından bakıncada sanki sen yaysın o da ucundaki cisim ve sanki bir F=k.x kuvvetinin etkisiyle sana x kadar yaklaşıp senden x kadar uzaklaşıyor. Bu can sıkıcı bir durum istersen cismi çıkarabilirsin yaydan böylece sistem bozulur 😄.

Bir evlilik ilişkisi içinde olduğunu söylerse adam geri çekilir. zaten arkadaşlıktan öteye gidip gidemeyeceğini tartıyor.

Aramadığı zaman , aramasını beklediğini ifade edecek şekilde bir mesaj yaz.
biraz biraz ilgini belli et artık. Tamamen ona bırakmışsın.
Seni isteyen biri, senin istediğin birinden daha çok mutlu eder seni. Bu fırsatı kaçırma bence .

Erkeklerdeki evlilik korkusu nedir anlamıyorum? Neyden korkuyorlar ? Özgürlüklerinin ellerinden alınması mi?
Ara ve açık açık sor. O ilk tepkisinden hisseder anlarsın zaten. Yine kafan bulanirsa vakit kaybetme yorulma daha fazla.

Aramadığı zaman , aramasını beklediğini ifade edecek şekilde bir mesaj yaz.
biraz biraz ilgini belli et artık. Tamamen ona bırakmışsın.
Seni isteyen biri, senin istediğin birinden daha çok mutlu eder seni. Bu fırsatı kaçırma bence .
Ben ona ilgi gösterdim.En son mesaj da attım bir şeyler bahane ederek.Daha ne yapabilirim ki?

Ama o da dengesiz davranınca kalbim kırılıyor.
İyi de adamı 2-3 kişi için reddedip cebinde tutan sizsiniz. Size nasıl neden güvensin?
Siz yalnız kaldığınız için ona yanaştınız, adam da bunun farkında ve size ne kadar güvenebileceğini bilemiyor olabilir.
O yüzden açık açık konuşmak size düşer. Bu kez karar verme sırası onda.

İyi de adamı 2-3 kişi için reddedip cebinde tutan sizsiniz. Size nasıl neden güvensin?
Siz yalnız kaldığınız için ona yanaştınız, adam da bunun farkında ve size ne kadar güvenebileceğini bilemiyor olabilir.
O yüzden açık açık konuşmak size düşer. Bu kez karar verme sırası onda.
Bunun benimle ya da onunla alakası yok ki..Demek ki o zamanlar dikkatimi çekmemiş.Şimdi dikkatimi çekmeye başladı yine bu da kendi sayesinde oldu.Ben adım atıyorum .Adımlarıma karşılık vermiyor.Onu rahatsız ettiğimi düşünüp geri çekiliyorum sonra kendisi yazıyor.Ben de şaşırdım.

Back
X