- Konu Sahibi sonsuzluk_
-
canım öncelikle böyle bir şey yaşamana üzüldüm
sözlümü sevmiyorum demişşiniz
sevmediyseniz niye sözlendiniz
senin yaraların cok yeni ve bence üstünü örtmeye çalısıyorsun
ilerde pişman olabilirsin sözlüne aşık olabilme ihtimalini bekleyeceksin ya olamazsın aşkın olmadığı bir evlilik düşünemiyorum ben
canım keşke sözlenmeseydin...aradan ne kadar zaman geçti bilemiyorum ama,bugün bunları buraya yazıyosan şayet hala canını acıtan bişeyler var demektir.belki özlem değil,pişmanlık değil ama yine de üzgünsün hala belli.bazen bazı şeylerin küllenmesi için zaman gerekir.zamanında ben de kendime böyle bi zamanı vermemişken üzerine başka yanlış bi adım daha attım.oysaki doğru olduğuna okadar inanımştım ki,ya da inanmak istemiştim.ama yanılmışım ....şimdi keşke acele etmeseydim biraz daha kendimi toplasaymışım diyorum.çünkü nişan atmak zorunda kaldım malesef...
sen zaten kendin söylemişsin sözlünü sevmediğini,umarım herşey dediğin gibi olur ve çok mutlu olursun ...
kötü seyler yasamisin gercekten cok üzüldüm
ve belli ki güclü ve gururlu bi kizsin, bu konuda cok takdir ettim seni
ama 3 hafta önce sevgilinden ayrilip, bu 3 hafta icinde nasil baskasiyla tanisip sözlendin?
kendine bunu niye yaptin?
Ben onlar kadar adi olamadım, sözüm daha dün akşam oldu. Karar vermiştim aslında bir daha onunla olmayacaktı. Ama o kadınla olduğunu görünce hele birde bana sadece bana kullandığı bana yakıştırdığı hitabı onada kullanınca bizim şarkılarımızı ona ithaf edince zaten yalan yaşadığımı anladım. Böyle bir insanı sevmiş olamam sadece aldanmışımdır. Evet zaman gerek hafızamdan herşeyin silinmesi yada acıtmaması için 1,5 yıl sonuçta ve ilk ilişkim. Ama sözlümle daha fazla vakit geçirip hayaller kurup onun iyi niyetine sarılmaya çalışıyorum. Belki o beni gerçekten sevgisiyle mutlu eder. Bilmiyorum ama inşallah yanlış olmaz çünkü geri adım atamam asla geri dönüşü yok artık. Belki istediğim buydu onursuz olup ona dönüp bakmaktansa sevmediğim birine ömrümü adarım başım dik olur daha iyi.
canım yaaa,ama sen inat uğruna sözlenmişsin gibi olmuş onlar birlikteler diye o üzüntünle yapmışsın,niye ona kızgınlığını kendi hayatından çıkarıyosun ki.sen daha sözlünü tanımıyosun bence,inşallah yanılmazsın ama sana bakınca kendimi gördüm.ben de çok ani bi ayrılığın ardından 5 ay sonrasında nişanlıydım.insan salak gibi oluyo bazı şeyleri farkedemiyo.sonra sonra uyandım resmen...inşallah senin için hayırlı olur canım.içine sinmeyen şeyleri zamanla görebilirsin dikkatli ol.evlilik için acele etme sakın.
kirgin olman cok normal,
ayrilmisiniz 1.5 sene sonra
ayrildiktan hemen sonra baskasiyla ciktigini ögrenisiniz
üstelik cikti sizin tanidiginiz ve dertlestiginiz bi insan
ve size söylediklerini söylemesi cok sinir bozucu
kolay hazmedilebilecek seyler degil.
umarim dogru bi karar vermisinizdir ve mutlu olursunuz
canım keşke acele karar vermeseydin
bilemezsin ki sinirden mi, öfkeden mi böyle davrandığını
hadi burda biyanlışlık yapmışsın sakın ha evleneyim falan deme !
sevemezsen uygun bi dille anlatır bitirirsin
yaşın kaç canım
ya canım cok uzucu bır durum ama emın degılsın bence ıyıce dusun derım artık sozlendım mecburum dıyede dusunme ınan ılerde pısman olursan daha kotu olur sımdı belkıde avutuyrosun kendını nıye bunu sozlunle yaptın kı arkadaslarınla vakıt gecır kurslara gıt kuafore gt kendını yenıle sureklı bır seylerle oyalan bence hayatını tekrar mahvolasına ızın verme sozlum ıyı dıyorsun ama bılemezsın cok ıyı dusun canım
Ama artık vazgeçemem vazgeçmem için ancak bu evi terk etmem gerek. Resmen elim-kolum bağlı bu konuda. Ve korkuyorum biliyorum o yine gelecek eğer sözlü olursam direnebilirim ama yalnız kalırsam direnemem ona. Çok zayıfım ona karşı. Ve hala ona ne hissettiğimden bile emin değilim. Acaba erteliyomuyum duygularımı tekrar canlanırmı karşıma dikilirse diye dışarı çıkmıycam neredeyse bu olmasın diye. Hayır hayır ben sözlümü sevicem ona dönmektense kendimi ezdirmektense sözlüme bir ömür köle olurum daha iyi. Başım dik olur hiç değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?