Merhaba benim geçen ay 10 gün gecikince hamileyim sandım doktora gittim kan vermeye ertesi gün de sonucu alıcaktm Kan verip eve geldim bi bakayım kırmızılar gelmiş adet olmuştum. Biz istiyorduk bebek. Yani adetiniz gelebilir de gelmeyebilir de. Bunu öğrenmenin tek yolu test yapmak bence
bbbnTest yapın.
Hiç bir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamıyor maalesef.
Olsa çıkardı canım kan testindeAaa durun bende araya sorumu sıkıştırayım
Bu ay herkese bir haller oldu sanırım benimde 5 gün gecikti kan testi verdim negatif çıktı olsa çıkardı herhalde değil mi? Kafam karıştı. Göğüslerimde ağrı var olacak gibiyim ama olmuyorum.
Teşekkürler canım,mevsim geçişinden dolayı gecikti sanırımOlsa çıkardı canım kan testinde
Öyledir diye düşünüyorum canım bu mevsim değişikliği yüzünden geçen ay 10 gün gecikti bu ay 2 gün önce geldi benim deTeşekkürler canım,mevsim geçişinden dolayı gecikti sanırım
Bence de öyle,bir sıcak bir soğuk etkilendik hepimiz canım,bekleyelim bakalımÖyledir diye düşünüyorum canım bu mevsim değişikliği yüzünden geçen ay 10 gün gecikti bu ay 2 gün önce geldi benim de
Aynen canım hakkımızda hayırlısıBence de öyle,bir sıcak bir soğuk etkilendik hepimiz canım,bekleyelim bakalım
Yumurtlama günümü bilmiyorum. Inanın çok korkuyorum kalbim sıkışıyor. düşündükçe.. her ay böyle stresle mi geçecek. Ptesiye kadar oazsa mecburen gidecegimKorkunun faydası yok
Stres yaptığınız için de gecikiyor olabilir
En iyisi test yapıp sonucu öğrenmek
Prezervatif doğru kullanıldıysa hamilelik olduğunu sanmam
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Yaklaşan adet tarihi başlangıcından 14 gün önceye denk gelir yumurtlama gününüz. 20 günde bir görüyorsanız 16 gün öncesidir. Tabi aksi bir durum söz konusu değilseYumurtlama günümü bilmiyorum. Inanın çok korkuyorum kalbim sıkışıyor. düşündükçe.. her ay böyle stresle mi geçecek. Ptesiye kadar oazsa mecburen gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?