ya ben yeni evliyim ikisini de yaşadım sayılır ama bi fark göremedim
Çişini tut bırak tut bırak, sonra bunu çişin yokken yap. İşte bu.
Vajinal disardan klitoral icerden uyarim. Neyini bulamadin ki netten her yer bilgi dolu.
Hem kadının daha kolay orgazm olmasına hem vajina kaslarının formda kalmasına hem de ilişki anında yapıldığında erkeğe ekstra zevk vermeye yarıyor.bu ne işe yarıyor...bunu ben hiç duymadım...
Vajinal disardan klitoral icerden uyarim. Neyini bulamadin ki netten her yer bilgi dolu.
Çişini tut bırak tut bırak, sonra bunu çişin yokken yap. İşte bu.
ben ona katılıyom.Bende yazarken kendimle tartısıyordum bu durumu..yınede yazıp yolladım:)
Hem kadının daha kolay orgazm olmasına hem vajina kaslarının formda kalmasına hem de ilişki anında yapıldığında erkeğe ekstra zevk vermeye yarıyor.
Seks gurusu gibi hissettim kendimi la.
Hem kadının daha kolay orgazm olmasına hem vajina kaslarının formda kalmasına hem de ilişki anında yapıldığında erkeğe ekstra zevk vermeye yarıyor.
Seks gurusu gibi hissettim kendimi la.
ben ona katılıyom.
ayrıca kadında da erken boşalma olabiliyor.
Evet ters yazmisim kafasi calisan anlar anlamayan da gugillarŞimdi bunları ters çevir :) doğrusu vajinal içeriden klitorsl dışarıdan :)
Bir de zincirleme orgazm var diyip kafanı iyice bulandırayım.hep kadın daha kolay olur derler ama fiiliyatta tam tersi oluyor
Yahu ben hastayim hem de çok yaa bunu yeni öğrendim 6.5 yillik evliyim bir kez bile olmadi yav.
Yeni evlisin ve bunu yasamissin ne mutlu sana bravoooo.
Niye burdakiler ikna edici oluyor? Uzman mi burdakiler?öyle deniliyor ama iki his arasında bir fark var mı onu sordum nette çok şey yazıyor ama burda yaşayan ve bilen birinin söylediği daha ikna edici olur
Valla herkes vajinal orgazm var diyor ama şöyle bir tam yaşayanı var mı ya da nasıl ayırt ediyorsunuz?
Evet hatta bu kadınlara has bir şey,erkeklerde yok.Multiple orgasm deniyordu sanırım.Bir de zincirleme orgazm var diyip kafanı iyice bulandırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?