ne başlık yazsam bilemedim :(

Ya odaklanmak derken gerçekten o anda sadece o ise odaklanincami yasiyorsunuz orgazmi bayanlar ya. Yaşayanlara soruyorum tabi. Ben odaklanamiyormuyum? Yoksam benim dugmemi bozuk ya? Ciddi soruyorum olanları okuyunca komplekse girdim puffff.

Ya odaklanmak derken gerçekten o anda sadece o ise odaklanincami yasiyorsunuz orgazmi bayanlar ya. Yaşayanlara soruyorum tabi. Ben odaklanamiyormuyum? Yoksam benim dugmemi bozuk ya? Ciddi soruyorum olanları okuyunca komplekse girdim puffff.
Nerde hareket orda bereket diyerek ufak bir ipucu veriyorum...

Gülümm sana doktora git demiyorum baliimm nette uzman yazilarini oku videolarini izle burda bir suru bilgi kirliligi oluyor herkes yalan yanlis dolduruyo bi seyler diyorum

teşekkür ederim haklısın aynen öyle oluyor keşkem sormasaydım :(

Doğru kelime odaklanmak değil aslında.
O anda kendini 'seksi' hissetmen gerek. Kafanda sadece yaşadığın şey olmalı, ama öyle "şu an seks yapıyorum, şu an sevişiyorum evet sevişiyorum hadi kızım orgazm ol" tarzı zorlamayla değil. Doğalından olcak.

ya şu o kadar da önemli mi aman bunu mu dert ettin diyenler sizi hiç samimi bulmuyorum burda bi şey soruluyor hemen bunlar çıkıp yok şöyle yok böyle madem sana saçma geliyo madem ilgilenmiyorsun neden gelip kafa şişiriyorsun :KK45:

Ooof ben hep kocamın gıcıklıklarını düşünüyorum..
Hiç tartışma ustune sevişemicem sanırım..
Kurmaktan,konsantre olamıyorum..

He ya dimi? Kavga edersin üstüne barışıp tutkulu sevişirsin falan. Bende de yalan oluyor. Bize göre değil. Ağzına bi tane çakasım varken olmuyor.

Çok utanarak soruyorum nette kesin bi cevap bulamadım da :) vajinal orgarzm diye bişey gerçekten var mı? yoksa hepsi klitoral mi ?

Ikisi de klitoris uyarılması sonucu olur.Yani ya disaridan bir şekil uyarılir ya da Penis içeride iken uyarılma gerçekleşir. Ama tabii Penis içeri girmeden önce uyarılması kadın açısından daha iyi.vajinaya girilirken acı olmaz ya da daha az olur.Ve zevk meselesi kimine göre değişir. Mesela bazı kimseler Penis icerde ken disaridan da uyarı isteyebilir.Deneyip çift olarak Karar vermeniz lazım. .

Yalnız dikkat etmen şu ki erkekler kadınlar gibi değil yani erkek bosaldiginda spermleri gördüğünde yanılgı ya kapılıp Ayy benim afacanlar bu kadar cçok değil ben orgazm olamıyor muyum acaba diye düşünme. Orgazm olduğunda zevk alıyor musun ona bak sen.Cunku çoğu kadın bu tür şeyleri birbirine karıştırıyor. Anlıyor ama anlayana kadar..

Zamanla ilişkiniz rayına oturur merak etme.Orgazm olamiyorsan ayni zamanda olsun derken zamanlamayi tutturamiyor olabilirsiniz.Kendinizi hazır hissettiğiniz de söylemekten çekinme ya da ondan önce davran:KK53:Neyse daha fazla konusmayayim, ben bugun seks hakkimi ziyadesi ile doldurdum:KK55:

ya şu o kadar da önemli mi aman bunu mu dert ettin diyenler sizi hiç samimi bulmuyorum burda bi şey soruluyor hemen bunlar çıkıp yok şöyle yok böyle madem sana saçma geliyo madem ilgilenmiyorsun neden gelip kafa şişiriyorsun :KK45:

Seks gayet önemli bir şey,insanlığın binlerce yıldır vazgeçmediği tek aktivite.Gayet önemli bence:KK45:

şunu biliyorum ki vajinal orgazm on numara bişey...ve çok az kadına nasip oluyor :KK53:

Back
X