- 16 Eylül 2006
- 1.680
- 1.335
- 358
Kegel yapamıyorum,bir tuhaf oluyorum
öyle böyle değil :)
puhaaaaaa aynen cicim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde hareket orda bereket diyerek ufak bir ipucu veriyorum...Ya odaklanmak derken gerçekten o anda sadece o ise odaklanincami yasiyorsunuz orgazmi bayanlar ya. Yaşayanlara soruyorum tabi. Ben odaklanamiyormuyum? Yoksam benim dugmemi bozuk ya? Ciddi soruyorum olanları okuyunca komplekse girdim puffff.
Ötekileştirdiğim yok.Bence sapıklıkla alakası yok seks doğanın kanunu,ilk insandan beri oluyor yani,bu kadar ötekileştirmemeliyiz.
Vajinalde mi oluyor klitoralde mi? Buna cevap verene ödül var.![]()
Gülümm sana doktora git demiyorum baliimm nette uzman yazilarini oku videolarini izle burda bir suru bilgi kirliligi oluyor herkes yalan yanlis dolduruyo bi seyler diyorum
içinizin tuhaf olması kegeli dogru yaptıgınızın bir işareti...bende ne zaman yapsam içim kımıl kımıl oluyor![]()
Gel vereyim sana ödülvajinalde
çünkü klitorelden sonra lübrikasyon (kayganlık) durur
ödülümü isterim![]()
Doğru kelime odaklanmak değil aslında.Ya odaklanmak derken gerçekten o anda sadece o ise odaklanincami yasiyorsunuz orgazmi bayanlar ya. Yaşayanlara soruyorum tabi. Ben odaklanamiyormuyum? Yoksam benim dugmemi bozuk ya? Ciddi soruyorum olanları okuyunca komplekse girdim puffff.
Aa o kadar şey yazdık beğenmedin mi?teşekkür ederim haklısın aynen öyle oluyor keşkem sormasaydım![]()
Aa o kadar şey yazdık beğenmedin mi?![]()
Ooof ben hep kocamın gıcıklıklarını düşünüyorum..
Hiç tartışma ustune sevişemicem sanırım..
Kurmaktan,konsantre olamıyorum..
Çok utanarak soruyorum nette kesin bi cevap bulamadım da :) vajinal orgarzm diye bişey gerçekten var mı? yoksa hepsi klitoral mi ?
ya şu o kadar da önemli mi aman bunu mu dert ettin diyenler sizi hiç samimi bulmuyorum burda bi şey soruluyor hemen bunlar çıkıp yok şöyle yok böyle madem sana saçma geliyo madem ilgilenmiyorsun neden gelip kafa şişiriyorsun![]()
He ya dimi? Kavga edersin üstüne barışıp tutkulu sevişirsin falan. Bende de yalan oluyor. Bize göre değil. Ağzına bi tane çakasım varken olmuyor.