- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
- 133
Gülmekten katılıyorum şuan :) Ne sapık hatunlarsınız ya :) neyi ni merak ediyorsun ki ? Sex çok da önemli bişi değil bence...
o kadar değilde biraz önemli yaa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülmekten katılıyorum şuan :) Ne sapık hatunlarsınız ya :) neyi ni merak ediyorsun ki ? Sex çok da önemli bişi değil bence...
Sana özel ders vereyim bari ben.hahhahha hiç gülecegim yoktu hakkaten haydariye sin sephoraaa
bu zincirleme şeysini de ben duymadım allahım ben bişi duymamşı yahu![]()
Sen vajinal orgazmı yaşadığına emin misin?
Klitoral olan vajinalın yanında hafif kalıyormuş diyorlar.
Kıyas yapılamazmış bile. Bence bir tuhaflık var bu işte.
Ooof ben hep kocamın gıcıklıklarını düşünüyorum..Göbeğim çıkmış mı diye düşünürsün bi an hopp konsantrasyon ve orgazm uçtu gitti![]()
Bence sapıklıkla alakası yok seks doğanın kanunu,ilk insandan beri oluyor yani,bu kadar ötekileştirmemeliyiz.Gülmekten katılıyorum şuan :) Ne sapık hatunlarsınız ya :) neyi ni merak ediyorsun ki ? Sex çok da önemli bişi değil bence...
Dur şurda da bir iki bişey kap. Lazım olur ilerde.gerçi duysam ne yapıcaksam koca yok eş yok bişi yok...
ben en başta dedim burdan ben gideyim diye...![]()
Sana özel ders vereyim bari ben.
Aklıma Sade'nin kitapları geldi,gece gece çok yanlış yönlere doğru sürükleniyorum.Sana özel ders vereyim bari ben.
Bir de zincirleme orgazm var diyip kafanı iyice bulandırayım.
İnşallah tez zaman da bitane bibi bulursun kendineo kadar değilde biraz önemli yaa :)
Vajinalde mi oluyor klitoralde mi? Buna cevap verene ödül var.Peşpeşe olanı diyorsunkafaları karıştıralım biraz..
Gülümm sana doktora git demiyorum baliimm nette uzman yazilarini oku videolarini izle burda bir suru bilgi kirliligi oluyor herkes yalan yanlis dolduruyo bi seyler diyorumneden bu kadar taktığını anlamadım gereksizse cevap vermezsin ben doktora soramıyorum böyle şeyleri...
ayrıca ona da gittim gitmedim değil ama daha bir aylık evliyken vajinal muayene yaptı ve artık bi daha nasıl giderim kadın doğuma bilemiyorum![]()
Vajinalde mi oluyor klitoralde mi? Buna cevap verene ödül var.![]()
g noktası diye de bir şey vardı,kesin onla da ilgisi çıkar.Vajinalde mi oluyor klitoralde mi? Buna cevap verene ödül var.![]()
G noktası yalan oldu kız, yokmuş öyle bişey.g noktası diye de bir şey vardı,kesin onla da ilgisi çıkar.![]()
ne zamandır arıyorum,yazıklar olsun...G noktası yalan oldu kız, yokmuş öyle bişey.