- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
düşünce özgürlüğü başkaa elbettede olacakk ama nefret ile sen başındaki bir başkana hakaret edemessin.. bu kadar özgürlüğü kimsye vermezlerr.. oy vermelerinle duruşunla rengini belli edersin hakaretlerle değill..ben cumhurun başkanıyım diyen yalnızca kendi seçmenlerinin başkanı olduğunu söylediği sürece,yalnızca övenleri seven değil , eleştiren HALKI da seven ve eşit duran bir başkan olsaydı bu böyle olmazdı.
Bakınız biz burada halkız ve kendi aramızda konuşurken bile adama vızıltı,bik bik diyorlar eleştiriye tahammül etmiyorlar.
Düşünce özgürlüğü denilen herekese lazımmm.(siz sonda çift harf sevdiğiniz için yaptım)
Siz tanımıyorsunuz ya tırı vırı vızıltı bla bla...
Reisimize boynum kıldan ince deseydi kesin tanırdınız di mi?
düşünce özgürlüğü başkaa elbettede olacakk ama nefret ile sen başındaki bir başkana hakaret edemessin.. bu kadar özgürlüğü kimsye vermezlerr.. oy vermelerinle duruşunla rengini belli edersin hakaretlerle değill..
başkan derken Cumhurbaşkanı demek istedimm yada diğer liderlerekime ne kadar özgürlük verilecek ? bunu kim belirleyecek ? Kanunlar denilmesi gerekiyor cevap olarak ama kanunlar kimin elinde ?
Hakarete bende karşıyım kişiye sevgim saygım olmasada makamına saygım var.Sonuçta Türkiye Cumhuriyeti makamları hakaret edilemez.Bu arada" başkan" demeniz de ayrı olmuş.Ben hala Cumhuriyetle yönetildiğimizi düşünüyordum
düşünce özgürlüğü başkaa elbettede olacakk ama nefret ile sen başındaki bir başkana hakaret edemessin.. bu kadar özgürlüğü kimsye vermezlerr.. oy vermelerinle duruşunla rengini belli edersin hakaretlerle değill..
Bazı arkadaşlar bazı sanatçıların başta kim varsa onun yalakası olmalarına o kadar alışmışlar ki düşündüğünü dile getiren insanlar rahatsızlık veriyor.
Sanatçı dediğin düşüncelerini ona buna doğru eğip bükmeden söyleyebildiği zaman tam anlamıyla sanatçı olur.
bu kim ya ben hiç bi yerde görmüyorum bunu. of vızıltı kim takar seni
Hakaret ettiyse açarlar davasını. Yapmadıkları şey mi?düşünce özgürlüğü başkaa elbettede olacakk ama nefret ile sen başındaki bir başkana hakaret edemessin.. bu kadar özgürlüğü kimsye vermezlerr.. oy vermelerinle duruşunla rengini belli edersin hakaretlerle değill..
Neyse...
Cevap verip kendimi yormaya bile degmez...
illa cevap ver bak darılırım
Lütfen tartışmaya girmeyiniz ve üsluplara dikkat ediniz.
Levent Üzümcü'nün sanatını severim, tiyatro oyunlarını seyretmek hiç nasip olmadı ama sinema filmlerinde müthiş bir performans sergileyen iyi bir oyuncudur.
Levent Üzümcü hakaret etti mi etmedi mi bilmem, ettiyse dava açılır yargılanır ama sanatçı kimliğinden evvel çoluk çocuk sahibi bir baba olarak ekmeğinden edilmemeliydi.
Rızkın elinden alınmasına sevinir olduk, ne kötü.
rıskı bırak öldürülse sevinecekler var, adam ne yaptıysa bu kadar nefret edilecek kadar, hırsız değil, katil değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?