ne bicim bi duruma dustuk anlayamiyorum

Yaşın küçük diye ezmeye kalkıyor galiba seni kayınvaliden sende susma boşver o kadın demek ki susmakla hanım hanımcık olmakla anlamayacak sende sana her bir şey dediğinde kendi fikrini düşünceni ortaya koy ezdirme kendini karnında bir bebisin var :KK51:

Ben zaten.ne derse desn karslik vermyorm esime anlatiyorm oa ona kiziyo aramiza griyon diye. Kendside benm bi yalnsimi gorse nye byle yaptn demiyoda gdip skayet ediyo bnde karslk olarak oyle yapyorm artk

neden düzgün yazmıyorsun, çok mu zamandan kar ettin kelimeleri eksik harfle yazınca biz konunu okuyup anlamaya çalışıyoruz karşındakine biraz saygı göster.

Ne aceleniz vardida 20 yasinda evlendiniz, hadi evlendiniz ne mecburiyeti ayni evde kaliyorsunuz, hadi onuda gecelim 5 aylik huzursuz bi evlilikte bide hemen bebek...Hata üstüne hata, olmus artik demeklede gecmiyor maalesef, insan hata yapar ama hatalardan ögrenmek önemlidir, siz hic akillanmadan yenileri eklemissiniz... Kadinin evi, kadinin hayati, kadinin oglu, pat diye girmissiniz ortasina oda demekki rahatsiz, bide bu yönden bakalim, aaaa kv hakli cikiyor!!! Yani KV ler genelde sorunludur, gelinlere cektirir, ama kimi gelinlerde zorla kendilerini bu duruma sokar... Siz ona tüm firsatlari vermissiniz oda kullaniyor, esim benim arkamda diyorsunuz, öyle degil iste, öyle olsa annesini engeller, ama belliki annesi onuda parmaginda oynatiyor... Allah yardimciniz olsun ne diyim, koca kaciyormus gibi herseye boyun egmissiniz simdi onun ceremesini cekiyorsunuz...:KK14:

Back
X