- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
Yok evi yeni aldk borcnu oduyorz biz ckamayz onunda ckacgini sanmiyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilip blmedn konsma telefonm bozlms yazdm saniyorm ama basmiyo farknda
olmyorm
Ayni benmleKayinvaliden aslen hangi memleketten canim?
Ayni benmle
harikasınYerinde olsam eşim evde olmadığı zaman kadına bağırıp çağırıp bu lafları etmesine pişman ederdim sonra eşin eve gelince de inkar ederdim.
Madem öyle görsün kim oyuncu.
Ne aceleniz vardida 20 yasinda evlendiniz, hadi evlendiniz ne mecburiyeti ayni evde kaliyorsunuz, hadi onuda gecelim 5 aylik huzursuz bi evlilikte bide hemen bebek...Hata üstüne hata, olmus artik demeklede gecmiyor maalesef, insan hata yapar ama hatalardan ögrenmek önemlidir, siz hic akillanmadan yenileri eklemissiniz... Kadinin evi, kadinin hayati, kadinin oglu, pat diye girmissiniz ortasina oda demekki rahatsiz, bide bu yönden bakalim, aaaa kv hakli cikiyor!!! Yani KV ler genelde sorunludur, gelinlere cektirir, ama kimi gelinlerde zorla kendilerini bu duruma sokar... Siz ona tüm firsatlari vermissiniz oda kullaniyor, esim benim arkamda diyorsunuz, öyle degil iste, öyle olsa annesini engeller, ama belliki annesi onuda parmaginda oynatiyor... Allah yardimciniz olsun ne diyim, koca kaciyormus gibi herseye boyun egmissiniz simdi onun ceremesini cekiyorsunuz...![]()
Nerdn anladn sivasiSivas miydi? Sivaslilari pek tanimam. Kayinvalideni daha cok eli masali karadenizlilere benzettim
esim sabah cok erkn gdip aksm cok gec geliyo gormeye zamani bile yokkiBenden sana tavsiye eşine gün içinde kv ile yaşadığın tartışmalardan bahsetme sorun çıkaran sen olma. Emin ol erkekler salak değil ortalıkta neler dönüyor cok iyi gözlemliyorlar. Birde hamilesin stresin 2 kattır bir defaya mahsus kv ile otur kavga etmeden konuş. Baktın olmuyor onun dediği hic birşeyi yapma midem bulanıyor başım dönüyor numaraları yap.