ne bicim bi duruma dustuk anlayamiyorum

sustukça ezilirsin..zaten susmasanda hep sen suçlusun en iyisi konuş altta kalmak değil bu kendini savunmak. terbiyesizlik saygısılıkta değil.. 1 konulur 2 konuşur 5 konuşur ama en sonunda susar yada daha az kırıcı olmaya başlar.. Yada al karşına bak benim annemsin 24 saatimiz beraber geçiyor ve geçecekte bu şekilde olmaz en büyük destekçi sensin bende sana en büyük destekçiyim. Dışarıda ki insanlarla laflarla bizim ailemize zarar verirsin de. Anlarsa tabii...

Ah be kardeşim en baştan kaynananla aynı evde oturmaya razı oluyorsun sonra da dedikodumu yapıyor vs. diyorsun neden kabul ettin? ayrıca evliliğin oturmadan kaynananla aynı evi paylaşırken daha 5 aylık evlilikte neden hamile kaldın? senin dedikodunu yapıyor da bunu sana kim söylüyor dedikodunu yapıyor diye. Ayrıca ne söylüyor çok mu kötü şeyler. Kaldı ki şu anda yapabileceğin birşey yok ayrı eve çıkacak durumun herhalde yok orada kaldığınıza göre, her ne kadar eşin kızsa da annesi konuşmamazlık yapamaz. Elinden de birşey gelmez kendi hayatını kurmadığın sürece aynı evde yüz yüze bakmak zorundasınız her kaynana az çok dedikodu maalesef yapar yaparsa yapsın seni bilen zaten biliyordur eşinle de anlaşıyorsan takma eşine de şikayet eder gibi değil güzellikle söyle üzüldüğünü ifade et. Bir de o eve çocuk doğacak.

Benden sana tavsiye eşine gün içinde kv ile yaşadığın tartışmalardan bahsetme sorun çıkaran sen olma. Emin ol erkekler salak değil ortalıkta neler dönüyor cok iyi gözlemliyorlar. Birde hamilesin stresin 2 kattır bir defaya mahsus kv ile otur kavga etmeden konuş. Baktın olmuyor onun dediği hic birşeyi yapma midem bulanıyor başım dönüyor numaraları yap.

Ne aceleniz vardida 20 yasinda evlendiniz, hadi evlendiniz ne mecburiyeti ayni evde kaliyorsunuz, hadi onuda gecelim 5 aylik huzursuz bi evlilikte bide hemen bebek...Hata üstüne hata, olmus artik demeklede gecmiyor maalesef, insan hata yapar ama hatalardan ögrenmek önemlidir, siz hic akillanmadan yenileri eklemissiniz... Kadinin evi, kadinin hayati, kadinin oglu, pat diye girmissiniz ortasina oda demekki rahatsiz, bide bu yönden bakalim, aaaa kv hakli cikiyor!!! Yani KV ler genelde sorunludur, gelinlere cektirir, ama kimi gelinlerde zorla kendilerini bu duruma sokar... Siz ona tüm firsatlari vermissiniz oda kullaniyor, esim benim arkamda diyorsunuz, öyle degil iste, öyle olsa annesini engeller, ama belliki annesi onuda parmaginda oynatiyor... Allah yardimciniz olsun ne diyim, koca kaciyormus gibi herseye boyun egmissiniz simdi onun ceremesini cekiyorsunuz...:KK14:

Aslinda hatalardan ders alinir da.. Bir hata yapıp hemen ardina diğeri gelince zaman kalmiyor ders cikarmaya...

ben 20 yaşında üniversitede günümü gün ediyordum keşke erken evlenmeseydin

Benden sana tavsiye eşine gün içinde kv ile yaşadığın tartışmalardan bahsetme sorun çıkaran sen olma. Emin ol erkekler salak değil ortalıkta neler dönüyor cok iyi gözlemliyorlar. Birde hamilesin stresin 2 kattır bir defaya mahsus kv ile otur kavga etmeden konuş. Baktın olmuyor onun dediği hic birşeyi yapma midem bulanıyor başım dönüyor numaraları yap.
esim sabah cok erkn gdip aksm cok gec geliyo gormeye zamani bile yokki

Back
X