Ne biçim insanlar var yaşından utanmaz

ervaduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
71
31
88
İstanbul
5 dakika önce kayın peder eşime bişeyler fisildiyo zannediyo ki ben fark etmiyorum işyerinde ki kız senin için ne hoş biri espirili dedi bende kacirdin onu dedim sonra kızın resmini gösteriyor bak ne güzel kız sende onu kaçırdın eşimin cevabı hııım Allah bağışlasin gerçi misafirliğe gittiğimizde öbür kaynim içinde keşke bu ev sahibini kızıyla evlenseydi demişti nasıl bi insandır bu yaşından başından da utanmiyo çok sinirliyim şuan yazıp rahatlamak istedim

5 dakika önce kayın peder eşime bişeyler fisildiyo zannediyo ki ben fark etmiyorum işyerinde ki kız senin için ne hoş biri espirili dedi bende kacirdin onu dedim sonra kızın resmini gösteriyor bak ne güzel kız sende onu kaçırdın eşimin cevabı hııım Allah bağışlasin gerçi misafirliğe gittiğimizde öbür kaynim içinde keşke bu ev sahibini kızıyla evlenseydi demişti nasıl bi insandır bu yaşından başından da utanmiyo çok sinirliyim şuan yazıp rahatlamak istedim

Andropoz halleridir muhtemelen..
Mazur görün..

Esiniz babasinin ne karekterde oldugunu biliyor ve sizi seviyor ki hic muhatap bile.olmamis yani ilgisiz davranmis verdigi.cevapla.

Cok igrenc

Ne zamandir evlisiniz?

hiç haz etmem böyle saçma esprilerden .kendilerince komiklik yapıyo. biri gidip kayınvalidene göstersin onun eşine gösterdiği gibi:KK53:sizinde gülmeye ihtiyacınız var dimi:KK53:

ilginç, demek kendisinin içinde kaldıysa gençken :KK53: boşver konu sahibi, bir yaştan sonra insanlar ağız ishali oluyorlar böyle.. bak eşin bile geçiştirmiş, sende takılma..

amca genç olsaymış demek ki konu sahibinin kayınvalidesini boşayıp o çok beğendiği kızlardan birini alacaktı.

ben yaşayamadım çocuklarım yaşasın bari kafasında

andropoza girmiş işte bahane ile kızların resimlerine bakıyo amiyane tabirle karı kız muhabbeti ediyo
beybaba huuu oğlunu alan aldı evlendirdin onu sen:KK62: tepki vermeyin boşverin.

Keşke sende duydugunu belirten bir tepki verseydin ayıp olmuyormu gibisinden.Belki bir daha demeye çekinirdi. Adam evlenmiş barklanmış daha neyin derdindeler acaba.Alzheimer hastası falanmı evli oldugunu unutuyormu acaba. Dalga geçmek için sormadım bunu.Eşimin babaanneside alzheimer hastası ne zaman eşimi görse oglum seni everelim artık der :)

Back
X