Ne biçim yenge bu..

Nişanlıyım evde. .
Telefon çaldı. .
Annem açtı. .
-"yenge nasılsın? "
-iyiyim sen nasılsın?
-"ya kız nişanlısıyla kaçtı mı ?":KK57:
-yoo çocuk yanımda oturuyoruz. .:KK45:

İnsanlar çok enteresan. .:KK12:
Kıskançlık. .:63:

yok artık ya :D
Rüyasında gördü zaar..

Dedikodu kimden çıktıysa onu aramanız gerekir.
Ancak size tavsiyem amcanızın evde olduğu bir zaman arayın. Hatta amcanızın telefonundan arayın.
Kırgınlığınızı dile getirin. Onunla konuşunca bundan sonra iki kez düşünmeniz gerektiğini söyleyin.

Akşam amcamı aradım çok kırıldığımı söyledim.
O da bana çok korkmuş da gerçekten boşanıyorum sanmış da benim için çok üzülmüş de o yüzden babama "hesap" sormaya gitmiş. Neden aile içinde paylaşılmıyor diye.
Olmayan bir şeyi kimse paylaşmaz amca dedim. Bu konuyu buraya getiren de senin karındır, daha düğünde gördün bizi boşanacak hal mı vardı bizde falan dedim işte ama araya koydum artık tavrımı..

ben boşandığım zaman zaten muhattap olmadığım ve konuşmadığımız yenge ve amca bozuntuları arkamdan atıp tutmuşlar bir sürü millete laf vermiş boş yere.ben bunu duydum mu,babam zor tuttu mecbur peşime düşüp geldi,dayandım kapılarına hak ettikleri ağızda hak ettikleri cümlelerle çıngar çıkardım hatta mahkemeye verdim şikayetçi oldum.... asla tahammülüm yok bunlara heleki akraba ise. tavrıını koy tatlım bir iki derken yuzsuzlukle canını yakarlar. ama eşinede cok açıkca anlatma bir gün ufak tartışmanız olur ona koz verme. erkekler belli olmuyor biliyorsun. ne kadar kötü olsa da yengenın yaptığını koz olarak kullanabıleceğini unutmadan,senin sülalen böyle zaten demesine fırsat vermeden açıklama yap

Eşime söyledim yengem yanlış düşünmüş falan dedim ama ona bile çok kızdı. durduk yere evimin huzurunu bozacak ya..

Back
X