Ne?! Bir sürü kız mı?! Kıskançlık..

-Turuncu

❄️
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
18
9
1
Erkek arkadaşımı çok kıskanıyorum. Şunu belirteyim: ben duygularımı içimde yaşayan biriyim. Asla erkek arkadaşıma kıskandığımı belli etmiyorum, hiç de etmedim.. Kendisi çarşıda esnaf, bijuteri işletiyorlar. Epey tanınmış bir dakika bile boş kalmayan bir yer. Ki sürekli de çarşıda toptancıları geziyor. Bildiğiniz gibi çarşı o kadar kalabalık ki her gün. Dün bende işlerimi halletmek için çarşıya gittiğimde erkek arkadaşımın yanına uğradım beş dakikalığına. O sırada transparan tayt giymiş bir kız dikkatimi çekti. Bilirsiniz popo ve diz kısmı transparan taytları. (Model üstünde olmasa taytlar fotoğrafı buraya koyacağım taytın, ama sanırım uygun değil buraya öyle bir fotoğraf koymak) Popo kısmı tamamen gözüküyor, erkek arkadaşımın zaten görmemesi imkansız. Ki Allah için çok da güzel bir kızdı. Sakın yanlış anlamayın bende açık bir kadınım, asla asla hele ki bir kadının kıyafetini eleştirecek haddi kendimde bulmam. Elbette istediğimiz gibi giyeneceğiz. Sadece bu his.. kıskançlık.. Kendimi çok kötü hissettim o an..

Buluştuğumuz günlerde de nadir de olsa gözünün kaydığını birkaç saniye içinde de gözlerini yere çevirdiğine tanık oluyorum. Bakması beni çok rahatsız ve kötü hissettiriyor. O an içime öyle bir soğuma geliyor ki.. Uzun yıllardır birlikteyiz, gerçekten çok iyi karakterli bir insandır. Bir yanlışını hiç görmedim. Ama bu durum beni çok üzüyor. Ki işi gereği zaten günde kaç kadınla diyalog halinde. Çarşı aşırı aşırı kalabalık zaten. Elbette kadın erkek bir arada olacak, aksi absürt olurdu. Ama hislerime engel olamıyorum. Çok rahatsızım..

Kendim çok güzel sayılmam, gören “çok tatlısın, bıcır bıcırsın, gözlerinin içi gülüyor” gibi şeyler söylerler hep, fix.. O da çok sıcakkanlı olmamdan kaynaklı diye düşünüyorum. Çekici bir yanım yok. Ama özgüvensizde değilim. Bilemiyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var, içime ata ata kendimi mahvettim...

(Taytın fotoğrafını 4. sayfaya koydum, yok efendim öyle taytlar nerede, öyle şey yok giyen de yok diyenlere bizzat link atacağım)

Son düzenleme:
açık olmakla transparan giyinmek aynı değil. bende istediğim herşeyi giyerim ama yerine göre. yerine göre giyinmek çok önemli. transparan tayt nedir yahu.
(çok) kıskanç biri değilim asla ama sevgilimin yanında da öyle birini görmek istemem.

ama kız orda mı çalışıyo. ama erkek bakıyodur. valla bende erkeklere bakıyorum. sevgilim olsa da olmasa da bakıyorum yani :)

Nasil bir taytmis o? Transparan taytlar var çesit çesit kimisi şeritli, kimi diz ustu, diz alti vsvs ama hiç arkasi(popo kismi) tamamen transparan tayt gormedim, oyle gezende gormedim. Fantazi camasircilarda belki vardir ama disarda giyen sanmiyorum...
Bende hayel ettim,gözümde canlandırdım şöyle açıkta bir popo fakat olmadı
Bende hiç görmedim öyle bir tayt
Çok cesaret işi olmalı Türkiye’de
Neyse geleyim konuya
Yapacak bişey Yok kadınlar güzel kadınlar her yerde

Bence iki insan artık arkadaş gibi degil de evlenecek iki insan konumuna girip sevgili oluyorsa kadin da erkek de mümkünse disaardaki güzel kadınlara ve yakışıklı erkeklere bakmayiversin.
Hayatında kimse olmaz onu anlarım . derim o zaman kendine birini arıyor ama hayatında birisi varken gözü dışarda olan insan bence kiskanilmak yerine kafasına tavayı yemeli.

Ben kendimi hic dışarda erkeklere bakarken bulmadım. Çünkü eşimi seçtim ve diğerleri umurumda degil. Isterse dünyanın en en yakışıklı si olsun dönüp bakmam.

Konu sahibi haklısın. Valla uslubun o kadar hoşuma gitti ki. Tayt giyip popolari bıngıl bıngıl dışarda olanları dislamiyoruz tabi ama anlatım şeklin cok hoşuma gitti. Yinede o görüntüyü ben hic sevmiyorum. Yani fazla dikkat çekmenin anlamı yok bence. Bence bedeniyle dikkat çekmeye çalışan kadinlar benim icin gerçekten tehlike degil ama basit geliyorlar. Lutfen bu dediğimi yanlış anlamayın. Herseyin bi üslubu olur. Buna giyinmekte dahil.

Giyinirsin istediğini istediğin şekilde hemde .ama hani hal hareket durusun tavrın da önemlidir. Basit geliyor dediğim bu kisimdi. Ben tayt giyip kiviranida gördüm tayt giyip üstüne hırka giyinenide. Ne bileyim ya.
Tayt ve kilotlu çorap arasında hiçbir fark yok bence.

Kaçamak bakması kötü bir durum. Beni de rahatsız ederdi. Gerçi alımlı bir kadın görünce ben bakıyorum:oops: ama eşimin gizli gizli bakması beni kızdırır.

Bu kadınlar sadece bijuterilerden alışveriş yapmıyorlar. Sevgilinin başka bir mesleği olsaydı yine kadınlarla muhatap olacaktı ..günde 100 tane kadın gelir , bakımlısi da var bakımsızı da .. bunları düşünürsen kafayı yersin .güveniyorsan önce düşüncelerine set çek ve kendine güven ..her kadını potansiyel sevgili/eş avcısı olarak görme/görmeyin . Sevgiline söyle nalbur dükkanı falan açsın .kadınlar oraya az gidiyor :KK53:

Offff varya dükkana gelen transparan ablalar nede güzel yerler aslan gibi çocuğu erik gibi kütür kütür :KK53:
Kardeş sakamısın sen? Bence sorunu sen kendinde ara, zira insanların poposunu transparanlarına kadar inceleyen bizzat sensin.
Bir yanlışını görmedin diyosun, durust ekmeğinde bir insan ise bu eziyeti en basta kendine neden yaparsinki. arada gozu takiliyor olayida gayri ihtiyari bir sekilde gozune ilişince kafasini ceviriyorsa bitti gitti.
Sanmaki ben kiskanmaya karsiyim, tam tersi seven kıskanır kardeşim, kiskanmamak asil sorun. Fakat seninki bir başka boyut yani.

Bende hayel ettim,gözümde canlandırdım şöyle açıkta bir popo fakat olmadı
Bende hiç görmedim öyle bir tayt
Çok cesaret işi olmalı Türkiye’de
Neyse geleyim konuya
Yapacak bişey Yok kadınlar güzel kadınlar her yerde

Sanmiyorum hic bir kadinin totosu acik carsida gezecegini.

:D Bir uye daha vardi. Sevgilisi carsida kuyumcuydu ve konu sahibi habire kiskanclik krizlerindeydi. O uyenin sevgilisi de kizlara pek bakmazdi, cok iyi karakterliydi filan. Kuyumcuya da habire kızlar geliyordu hic bos kalmiyordu. Konu birebir ayni sadece kuyumcu yerine bijuterici olmus bu sefer. :D

Benim eşim de esnaf, dükkana günde belki 200 kadın giriyor.
Hiç müşteriden kıskanmak aklıma gelmedi.
Arkadaş deseniz neyse de, adam için müşteri yemekteki domates gibi bir şey yani.

Ben yalan söylemeyeyim bekarken tam olarak aynı aynı aynı senin gibiydim... :) hislerim düşüncelerim hissettiklerim... ama evlenince kalmıyor ya saklayamıyorsun adamı bir kutu da. Hayatın içinde çok güzel alımlı kızlar var onları da saklayamıyorsun bir yer de. Yani hayat devam ettikçe bir yerde elbet kayıyor gözler çaktırmadan :) bakıyorsun olay sana oluyor içine ata ata. Sonraaa umursamamayı öğreniyorsun. Sonuçta yanında ki de dünyanın en yakışıklısı en alımlısı değil. Bi Kıvanç değil mesela :confused: (yani benim ki öyle değil seninkini bilemicem kardeş) :) velhasıl kelam etrafta yakışıklı adam da dolu. seninde gözler çaktırmadan kaysın için soğuyor biliyormusun İnan.azıcıkta o bozulsun.

Erkek arkadaşımı çok kıskanıyorum. Şunu belirteyim: ben duygularımı içimde yaşayan biriyim. Asla erkek arkadaşıma kıskandığımı belli etmiyorum, hiç de etmedim.. Kendisi çarşıda esnaf, bijuteri işletiyorlar. Epey tanınmış bir dakika bile boş kalmayan bir yer. Ki sürekli de çarşıda toptancıları geziyor. Bildiğiniz gibi çarşı o kadar kalabalık ki her gün. Dün bende işlerimi halletmek için çarşıya gittiğimde erkek arkadaşımın yanına uğradım beş dakikalığına. O sırada transparan tayt giymiş bir kız dikkatimi çekti. Bilirsiniz popo ve diz kısmı transparan taytları. (Model üstünde olmasa taytlar fotoğrafı buraya koyacağım taytın, ama sanırım uygun değil buraya öyle bir fotoğraf koymak) Popo kısmı tamamen gözüküyor, erkek arkadaşımın zaten görmemesi imkansız. Ki Allah için çok da güzel bir kızdı. Sakın yanlış anlamayın bende açık bir kadınım, asla asla hele ki bir kadının kıyafetini eleştirecek haddi kendimde bulmam. Elbette istediğimiz gibi giyeneceğiz. Sadece bu his.. kıskançlık.. Kendimi çok kötü hissettim o an..

Buluştuğumuz günlerde de nadir de olsa gözünün kaydığını birkaç saniye içinde de gözlerini yere çevirdiğine tanık oluyorum. Bakması beni çok rahatsız ve kötü hissettiriyor. O an içime öyle bir soğuma geliyor ki.. Uzun yıllardır birlikteyiz, gerçekten çok iyi karakterli bir insandır. Bir yanlışını hiç görmedim. Ama bu durum beni çok üzüyor. Ki işi gereği zaten günde kaç kadınla diyalog halinde. Çarşı aşırı aşırı kalabalık zaten. Elbette kadın erkek bir arada olacak, aksi absürt olurdu. Ama hislerime engel olamıyorum. Çok rahatsızım..

Kendim çok güzel sayılmam, gören “çok tatlısın, bıcır bıcırsın, gözlerinin içi gülüyor” gibi şeyler söylerler hep, fix.. O da çok sıcakkanlı olmamdan kaynaklı diye düşünüyorum. Çekici bir yanım yok. Ama özgüvensizde değilim. Bilemiyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var, içime ata ata kendimi mahvettim...
eşim işi gereği sürekli fabrika ziyaretleri yapar
firmaların bakım ve satınalma bölümleri ile görüşür
satınalmacıların çoğu bayan ve eğer eşim o işi bağladı ise ; sonrasında telefon konusmaları da mailleşmeleri de sık sık olur hatta bazen gün ayarlar toplantı yaparlar
bunun yanında eşim bayi ziyaretleri yapar, orada da çok fazla bayan mevcut.
bazen eşimin whatsapına bakarım dolu bayan ekli iş için.

ben de bazen aralarında cok guzeller varsa içten içe kıskanırım ama ne yapalım , iş hayatını kadın erkek ayıramayız.
ben de gun içinde bircok erkekler diyalog içerisindeyim.
ben de eşimin yaptıgı işi yapıyorum yani bende de erkekler oluyor.

içini rahat tut.
giyim kuşam konusunda haklısın, her kıyafetin yeri yordamı olmalı ama günümüzde ne kadar açarsan o kadar medenisin kavramı var.

Eğer baktıktan sonra erkek arkadaşın gözünü çevirip engel oluyorsa kendine bir sıkıntı yok bence. Bakmam diyen yalan söyler. Önemli olan bakmasinin doğru olmadığını bilip kendine engel olması diye düşünüyorum

bır sure gozlemle bence. dıger kızlara bakması cok ıtıcı gelır bana da. eger hayatında sen varsan sana saygı gostermelı

Buna benzer bir konu daha vardı önceden, aynı kişi değilsiniz dimi ?

Allah başka dert vermesin kardeş :KK51: Bunlar çok ufak şeyler bunları kafana takma bence.. Biz de yeri geliyor yakışıklı bir erkeğe ister istemez bakmıyor muyuz? Yani göz bu.. İster istemez kayıyor.. Bizim erkeklerden tek farkımız bakıp geçiyoruz.. Onlar (kötü niyetli olanlardan bahsediyorum)iç geçiriyorlar.. Seninkinde öyle bir durum oldugunu sanmıyorum... Allahtan esnaf ya kuaför olsaydı, deli olurdun herhalde.. Takma kafanı kendini yıpratırsın.. Güven sevdiceğine , kendine de:KK19:

Sanmiyorum hic bir kadinin totosu acik carsida gezecegini.

:KK70: Bir uye daha vardi. Sevgilisi carsida kuyumcuydu ve konu sahibi habire kiskanclik krizlerindeydi. O uyenin sevgilisi de kizlara pek bakmazdi, cok iyi karakterliydi filan. Kuyumcuya da habire kızlar geliyordu hic bos kalmiyordu. Konu birebir ayni sadece kuyumcu yerine bijuterici olmus bu sefer. :KK70:
Evet o üyeyi hatırlıyorum ama ben tayta takıldım daha

Insanız biz bu hissettiklerinin hepsi normal . Ama şöyle düşün erkek arkadasın seni seviyor ki kaç seneden beri seninle birlikte ce seninle mutlu .

Back
X