- 10 Nisan 2018
- 18
- 9
- 1
Erkek arkadaşımı çok kıskanıyorum. Şunu belirteyim: ben duygularımı içimde yaşayan biriyim. Asla erkek arkadaşıma kıskandığımı belli etmiyorum, hiç de etmedim.. Kendisi çarşıda esnaf, bijuteri işletiyorlar. Epey tanınmış bir dakika bile boş kalmayan bir yer. Ki sürekli de çarşıda toptancıları geziyor. Bildiğiniz gibi çarşı o kadar kalabalık ki her gün. Dün bende işlerimi halletmek için çarşıya gittiğimde erkek arkadaşımın yanına uğradım beş dakikalığına. O sırada transparan tayt giymiş bir kız dikkatimi çekti. Bilirsiniz popo ve diz kısmı transparan taytları. (Model üstünde olmasa taytlar fotoğrafı buraya koyacağım taytın, ama sanırım uygun değil buraya öyle bir fotoğraf koymak) Popo kısmı tamamen gözüküyor, erkek arkadaşımın zaten görmemesi imkansız. Ki Allah için çok da güzel bir kızdı. Sakın yanlış anlamayın bende açık bir kadınım, asla asla hele ki bir kadının kıyafetini eleştirecek haddi kendimde bulmam. Elbette istediğimiz gibi giyeneceğiz. Sadece bu his.. kıskançlık.. Kendimi çok kötü hissettim o an..
Buluştuğumuz günlerde de nadir de olsa gözünün kaydığını birkaç saniye içinde de gözlerini yere çevirdiğine tanık oluyorum. Bakması beni çok rahatsız ve kötü hissettiriyor. O an içime öyle bir soğuma geliyor ki.. Uzun yıllardır birlikteyiz, gerçekten çok iyi karakterli bir insandır. Bir yanlışını hiç görmedim. Ama bu durum beni çok üzüyor. Ki işi gereği zaten günde kaç kadınla diyalog halinde. Çarşı aşırı aşırı kalabalık zaten. Elbette kadın erkek bir arada olacak, aksi absürt olurdu. Ama hislerime engel olamıyorum. Çok rahatsızım..
Kendim çok güzel sayılmam, gören “çok tatlısın, bıcır bıcırsın, gözlerinin içi gülüyor” gibi şeyler söylerler hep, fix.. O da çok sıcakkanlı olmamdan kaynaklı diye düşünüyorum. Çekici bir yanım yok. Ama özgüvensizde değilim. Bilemiyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var, içime ata ata kendimi mahvettim...
(Taytın fotoğrafını 4. sayfaya koydum, yok efendim öyle taytlar nerede, öyle şey yok giyen de yok diyenlere bizzat link atacağım)
Buluştuğumuz günlerde de nadir de olsa gözünün kaydığını birkaç saniye içinde de gözlerini yere çevirdiğine tanık oluyorum. Bakması beni çok rahatsız ve kötü hissettiriyor. O an içime öyle bir soğuma geliyor ki.. Uzun yıllardır birlikteyiz, gerçekten çok iyi karakterli bir insandır. Bir yanlışını hiç görmedim. Ama bu durum beni çok üzüyor. Ki işi gereği zaten günde kaç kadınla diyalog halinde. Çarşı aşırı aşırı kalabalık zaten. Elbette kadın erkek bir arada olacak, aksi absürt olurdu. Ama hislerime engel olamıyorum. Çok rahatsızım..
Kendim çok güzel sayılmam, gören “çok tatlısın, bıcır bıcırsın, gözlerinin içi gülüyor” gibi şeyler söylerler hep, fix.. O da çok sıcakkanlı olmamdan kaynaklı diye düşünüyorum. Çekici bir yanım yok. Ama özgüvensizde değilim. Bilemiyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var, içime ata ata kendimi mahvettim...
(Taytın fotoğrafını 4. sayfaya koydum, yok efendim öyle taytlar nerede, öyle şey yok giyen de yok diyenlere bizzat link atacağım)
Son düzenleme: