Maalesef haklısınızBir ilişki bu kadar insanı yormamalı, kafasını karıştırmamalı. Hele ilk başlarda ilişki su gibi akmalı, insanı mutlu etmeli.
Erkeklerin her hareketini yorumlamaya çalışmak nafile bu ara. Bence bir erkek hoşlanıyor ya da seviyorsa gayet güzel belli eder. Kafanı bu kadar karıştıran biri sevmiyordur, net.
Konunuzun başından sonuna kadar ilgisizlik geçiyor bu herif sevmiyor sevse ilgilenir özen gösterir ama yok işte sevmiyor kesin iletişimi rahatlayın.Erkek arkadaşımla ilgisizlikten dolayı bitirmek istedim. Kabul etmedi ayrılığı. Tekrar görüştük buluştuk her şey güzeldi. Son görüşmeden sonra birden iletişimi kesti. 3 haftadır konuşmadık. Ama instagramda fotoğraf attığımda beğendi hep. Attığım storylere anında bakardı. Yanıtlardı hikayelerimi. Bende bu belirsizlikten sıkıldım ilişki var mı yok mu belli değil şeklide mesaj attım instagramdan mesaja görüldü bile yapmadı açmadı. Sinirlenip whatsaptanda yazdım ona da cevap vermedi. Sildim her yerden. Benim anlamadığım konuşmak istemiyorsa yazsın istemiyorum diye mesajı okumamak yazmamak nedir? Çıkmak isteyeni sanki zorla mı tutuyorum hayatımda hem arada kendini hatırlatıyor yazan o hem yazınca cevap yok bu dengesizliğin nedeni ne
Her yerden engelledim zatenKonunuzun başından sonuna kadar ilgisizlik geçiyor bu herif sevmiyor sevse ilgilenir özen gösterir ama yok işte sevmiyor kesin iletişimi rahatlayın.
Yedektesiniz.bu dengesizliğin nedeni ne
Nedeni sizi ilgilendirmez, hayatında bir yeriniz olsaydı size söylerdi zaten. O yüzden neden aramayın. Huyu bozuktu diyin eskisinErkek arkadaşımla ilgisizlikten dolayı bitirmek istedim. Kabul etmedi ayrılığı. Tekrar görüştük buluştuk her şey güzeldi. Son görüşmeden sonra birden iletişimi kesti. 3 haftadır konuşmadık. Ama instagramda fotoğraf attığımda beğendi hep. Attığım storylere anında bakardı. Yanıtlardı hikayelerimi. Bende bu belirsizlikten sıkıldım ilişki var mı yok mu belli değil şeklide mesaj attım instagramdan mesaja görüldü bile yapmadı açmadı. Sinirlenip whatsaptanda yazdım ona da cevap vermedi. Sildim her yerden. Benim anlamadığım konuşmak istemiyorsa yazsın istemiyorum diye mesajı okumamak yazmamak nedir? Çıkmak isteyeni sanki zorla mı tutuyorum hayatımda hem arada kendini hatırlatıyor yazan o hem yazınca cevap yok bu dengesizliğin nedeni ne
Artık değilYedektesiniz.
Hayırlısı.Artık değil
Güncelleme: Dün mesaj attı şu şekilde “Affedersin konuşuruz ama beni bekle çok zor zaman geçiriyorum. Kusura bakma ama gerçekten çok zor zaman geçiriyorumErkek arkadaşımla ilgisizlikten dolayı bitirmek istedim. Kabul etmedi ayrılığı. Tekrar görüştük buluştuk her şey güzeldi. Son görüşmeden sonra birden iletişimi kesti. 3 haftadır konuşmadık. Ama instagramda fotoğraf attığımda beğendi hep. Attığım storylere anında bakardı. Yanıtlardı hikayelerimi. Bende bu belirsizlikten sıkıldım ilişki var mı yok mu belli değil şeklide mesaj attım instagramdan mesaja görüldü bile yapmadı açmadı. Sinirlenip whatsaptanda yazdım ona da cevap vermedi. Sildim her yerden. Benim anlamadığım konuşmak istemiyorsa yazsın istemiyorum diye mesajı okumamak yazmamak nedir? Çıkmak isteyeni sanki zorla mı tutuyorum hayatımda hem arada kendini hatırlatıyor yazan o hem yazınca cevap yok bu dengesizliğin nedeni ne
Diğer konuştuğundan tepiği yedi size yanlıyor. Engelleyin. Böyle birini düşünmeniz bile kendinize haksızlık.Güncelleme: Dün mesaj attı şu şekilde “Affedersin konuşuruz ama beni bekle çok zor zaman geçiriyorum. Kusura bakma ama gerçekten çok zor zaman geçiriyorum“ ben de hiç bişey yazmadım cidden dengesizlik artık bu
Çok zor Zaman geçiriyorsa desteği sizin omzunuzda araması lazımdı. Bu çocuk iyi niyetli değil. Hiç bir paylaşımı yok. Derdi ne bilmiyorsunuz bile. Kendinizi biraz olsun seviyorsanız affetmezsiniz kafanız bile karışmaz. 3 hafta arayıp sormamak nedir? Resmen saygısızlık.Güncelleme: Dün mesaj attı şu şekilde “Affedersin konuşuruz ama beni bekle çok zor zaman geçiriyorum. Kusura bakma ama gerçekten çok zor zaman geçiriyorum“ ben de hiç bişey yazmadım cidden dengesizlik artık bu
Düşünsene bununla ne olduysa kazara evlenmişsin, 1 hafta eve gelmiyor, zor zamandayım diye mesaj atıyor.Güncelleme: Dün mesaj attı şu şekilde “Affedersin konuşuruz ama beni bekle çok zor zaman geçiriyorum. Kusura bakma ama gerçekten çok zor zaman geçiriyorum“ ben de hiç bişey yazmadım cidden dengesizlik artık bu
Şu erkekler bir kere şaşırtsın yaaa.Bahaneler hep aynı ,kopyala yapıştırGüncelleme: Dün mesaj attı şu şekilde “Affedersin konuşuruz ama beni bekle çok zor zaman geçiriyorum. Kusura bakma ama gerçekten çok zor zaman geçiriyorum“ ben de hiç bişey yazmadım cidden dengesizlik artık bu
Vallahi öyle sinirlendim yazacaktım çok şey yazmadım direkt görüldü attımBilerek sana kafayı yedirtmek için yapıyor .
Birden fazla kızla görüşüp kimseye bağlanmıyor bu tipler.
Sende ortada ilişki var sanıyorsun.
Bu tip erkek çok var piyasada.
Bunlarla baş edebilmek için hiç bir zaman ciddiye almicaksin.
Sende açık olucaksin flortlere.
O zaman kendine gelir.
Yoksa bu tiplere değer verip ciddiye alırsan iyice palazlanirlar.
Iyi yaptın muhattap olma.Vallahi öyle sinirlendim yazacaktım çok şey yazmadım direkt görüldü attım
İlişkinin bitmesi için bitirdim demesi mi lazım?Aramamak, umursamamak ,cevap bile vermemek bitti demektir bilginize...Erkek arkadaşımla ilgisizlikten dolayı bitirmek istedim. Kabul etmedi ayrılığı. Tekrar görüştük buluştuk her şey güzeldi. Son görüşmeden sonra birden iletişimi kesti. 3 haftadır konuşmadık. Ama instagramda fotoğraf attığımda beğendi hep. Attığım storylere anında bakardı. Yanıtlardı hikayelerimi. Bende bu belirsizlikten sıkıldım ilişki var mı yok mu belli değil şeklide mesaj attım instagramdan mesaja görüldü bile yapmadı açmadı. Sinirlenip whatsaptanda yazdım ona da cevap vermedi. Sildim her yerden. Benim anlamadığım konuşmak istemiyorsa yazsın istemiyorum diye mesajı okumamak yazmamak nedir? Çıkmak isteyeni sanki zorla mı tutuyorum hayatımda hem arada kendini hatırlatıyor yazan o hem yazınca cevap yok bu dengesizliğin nedeni ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?