Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sütün yaramadı bebeğe sen gittikten sonra midesinde na varsa kustu de sen ona da süt annelik hevesi kusağında kaldın arsızın

O kadar kizginim ki şu an en başta kendime
Benim bir kuzenim var aynı sokakta oturuyoruz
Eskiden daha çok gorusurdum son 1 yıldır pek muhatap olmamaya bakıyorum
Onun çocuğu 3 yaşına girecek
Yakın ve samimi olduğumuz için birlikte baktık herseyin kostum bunu alnim ak biliyorum
Şimdi benim de çocuğum var ve ara sıra geliyor napiyoruz diye bakmaya
Dün yine geldi çay içiyoruz benimki huysuzlanmaya başladı dedim ki sana çay koyayım sonrada kızımı doyurayim aglamadan o ara çayını iç sen de dedim ver mamasini dedi yok emzirecegim dedim içeri geçtim çayı koydum geldim ki ne göreyim çocuğumu emziriyor
Ne yapıyorsun sen dedim
Allah aşkına elleme emsin çekilmez günah dedi
Sacmalama ver çocuğu dedim
O ara ben sesimi yükseltip çocuğu birden alınca kızım ağlamaya başladı hemen meme verdim almadı bi iki kere reddetti sonra aldı
Ben süt kardes istemiyorum sen nasıl böyle birşey yaparsın bana demeden dedim benin panik olduğumu görünce
Süt kardes olacakları aklıma gelmedi zaten süt yok bende kızma falan dedi
Ama çocuğunu Kasım ayin da kesti sütten sütü vardı Dr artık kes dedi
Yani bilmiyorum belki hala sütü vardı
Yoksa bile umrumda değil süt sen nasıl benim çocuğumu emzirirken
Bu benim kızımla aramda özel bir bağ özel bir etkileşim sen buna nasıl dahil olursun
Sürat yaptım kalktı gitti
Sonra onu kırdım diye üzülürken whatsapp dan yazdı
Kızın benim mememi geri çevirmedi emdi çok mutlu etti beni artık o benimde çocuğum sayılır kızıma iyi bak sana birsey olursa ona ben bakacağım
Ya bu nasıl bir mesaj kafayı yedim
Hani süt yoktu dedim
Süt annesi değilim meme annesiyim o zaman dedi
Plastigi de emiyor bebek o ne anlar dedim
Benden sonra seni emmek istemedi kokumu aradı heralde dedi
Yani suan gidip ağzını burnunu kırmamak için zor tutuyorum kendimi
Sonra ablam aradı
Çocukları süt kardes yapmışsınız diye gidip hemen ona da yazmış emzirdim süt annesiyim artık diye
Sonra yine kuzenimden bir mesaj ben o çocuğu çık seviyorum bu yüzden emzirdim öylesine ama sütun biterse devam ederim
Sana gerek yok sen çocuğuna bak dedim
Bozuldugum belli yani daha ne üstüme geliyor gerizekalı yani hala gözümün önünde o an ve nefret ettim ondan böyle birşey yapilirmi ayıptır günahtır ya aklıma geliyo cildiriyorum psikolojimi bozdu 2 günde cidden çok kafaya taktım sanki çocuğum bana ihanet etti gibi seni reddetti beni emdi dedi ya o an sildim onu demin de aradı acmadim konusucam bu hareket beni rahatsız etti görüşmek istemiyorum bir daha dicem ama sonra ben suçlu olacağım galiba

süt kardeşlik ancak iki yıl içinde emzirirseniz olur. o sebeple diyanete eksik bilgi vermiş olabilirsiniz onlarda tek bir damlaya süt kardeşlik verebilir. kuzeninizin çocuğu 3 yaşında olduğu için süt kardeş olmuyrlar bu sebeple içiniz rahat olsun.
tabi bu kuzeninizin hareketini normalleştirir mi? tabi ki hayır

Fetva hatti bana dedi ki yaşı büyük olsa da
süt kardeşlik ancak iki yıl içinde emzirirseniz olur. o sebeple diyanete eksik bilgi vermiş olabilirsiniz onlarda tek bir damlaya süt kardeşlik verebilir. kuzeninizin çocuğu 3 yaşında olduğu için süt kardeş olmuyrlar bu sebeple içiniz rahat olsun.
tabi bu kuzeninizin hareketini normalleştirir mi? tabi ki hayır
Evet arkadaslarda 2 yıl dedi bunu diyanete soyledim süt kardeş dedi .. ama bugun konuştuk emziren kişi ile sütü yokmuş zaten süt kardeş anne falan olmadı yani çok şükür

Okurken ben dişlerimi sktm ya sinirden bu nasıl bisey Allah akıl fikir versin ona noluyoms ben olsam saçını başını yolardm heralde bu mesajlardan sonra
Sandalyeyi alıp kafasına geçirdiğimi hayal ettim böyle arrğğğhh alamadım hırsımı bir türlü. O mesajlardan sonra evine molotof atardım ya uyuz mudur nedir :KK62:

Allah aşkına dini yorum yapmayın, yasak diyorum her topikte dini yorum yazılıyor.
Belki böyle yazınca kurallara uyarsınız.

Sandalyeyi alıp kafasına geçirdiğimi hayal ettim böyle arrğğğhh alamadım hırsımı bir türlü. O mesajlardan sonra evine molotof atardım ya uyuz mudur nedir :KK62:
Başımıza öyle bisey gelmez inşallah okurken nasıl sinirlendim yaptn bi hata daha ne mesajı atysn biseyler diyosn

chiLL chiLL kızgınlığın ve kırgınlığında son derece haklısın ancak anlamadığım bir şey var. Kan bağı bile insanları bağlamazken senin çocuğun ile bu kadın arasında ne bağ olabilir?

Kadının memesinin çocuğumun ağzında işi ne diye çıngar çıkar, iznim olmadan çocuğuma Nasıl dokunur diye bağır... Ama arada bağ kuruldu vs... Bunlar saçma. En basidi biyoloji okudun lisede, değil mi? Ne gen akar, ne huy sapar. Bu sade ve sadece tacizdir.

Süt bankası bir şey var, anneler sütlerini bağışlıyorlar; tanımadıkları milyonlarca çocuğa gidiyor bu sütler. Bir bağ mı var arada? Hayır. Sen de gerisini dert Etme lütfen.

chiLL chiLL kızgınlığın ve kırgınlığında son derece haklısın ancak anlamadığım bir şey var. Kan bağı bile insanları bağlamazken senin çocuğun ile bu kadın arasında ne bağ olabilir?

Kadının memesinin çocuğumun ağzında işi ne diye çıngar çıkar, iznim olmadan çocuğuma Nasıl dokunur diye bağır... Ama arada bağ kuruldu vs... Bunlar saçma. En basidi biyoloji okudun lisede, değil mi? Ne gen akar, ne huy sapar. Bu sade ve sadece tacizdir.

Süt bankası bir şey var, anneler sütlerini bağışlıyorlar; tanımadıkları milyonlarca çocuğa gidiyor bu sütler. Bir bağ mı var arada? Hayır. Sen de gerisini dert Etme lütfen.
Konu güncel değil zaten suan dert etmiyorum sutum yok dedi ilerde çocuğuma seni emzirdim süt ananim falan diyemeyecek bu beni rahatlattı.
Ben en çokta bundan rahatsizlik duymustum ve deli cesaretinden neyse ki suan sakinim biraz daha teşekürler

İnşallah gelmez, çok sinirlenir insan. O mesajları kanıt olarak saklar dava bile açabilirdim.
Ben daha önce aileden birine daha daha haklı sebeplerle farklı bir konuda dava açtım sonra araya çok giren eden yorum yapan oluyor hiç gerek yok

sen sakin ol canım görüşme olsun bitsin senin gerginliğin ona yansır bak az önce uyumuyo diye sinirlendim oğluma oda inatla uyumamak için diretti sonra bu neye yarar ki dedim sakinleştim sevdim sakin konuştum oda sakinleşti 3 dakika içinde uyudu bide senin gerginliğinin ona nasıl yansıycağını düşün sütün bile kesilir allah korusun delinin tekiymiş boşveeeerrr

Tamam bos bulundun emzirdin,cocugu ver deyince niye vermiyon,anlamsiz bi hareket olmus.
Sonucta bu tek tarafin verecegi karar degil yani.
Bende eltimin oglunu emzirdim ama onnda gonlu vardi izinsiz yapmasi cok ayip olmus,msaj olayina girmiyom bile cok itici.

sen sakin ol canım görüşme olsun bitsin senin gerginliğin ona yansır bak az önce uyumuyo diye sinirlendim oğluma oda inatla uyumamak için diretti sonra bu neye yarar ki dedim sakinleştim sevdim sakin konuştum oda sakinleşti 3 dakika içinde uyudu bide senin gerginliğinin ona nasıl yansıycağını düşün sütün bile kesilir allah korusun delinin tekiymiş boşveeeerrr
Çok haklısın teşekkür ederim

sanırım o kadının problemleri var. hangi akı seliminsan böyle yapar ki. üstüne bide msj atmış. tamamen şuursuz.

Back
X