Ne bu halim benim

Hainkoca

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
223
88
13
Offf offffoffff kendimi kötü hissediyorum. Sinirliyim mutsuz bir halim var.düşünceliyim.bu eşime de yansıyor.aslında bu halimin sebebi belki de o bilemiyorım.ama dünden beri bütün enerjim bitti.bu eşimede yansıdı.sabahtan beri hiç yere laf söyledim.ama neden böyleyim sebebini bilmiyorum.adet de yakın değil ına bağlasam.belki de eşimle hiç ortak paylaşımımız yok hiçbir sısyalhayatımız yok.sadece ailelerle görüşme vs...bu akşamda yürüyüş yapalım dedi canım istemiyor dedimsebeosiz konuşmuyoruz zaten.aldatılıyor muyum diyorum geçmişte bunu yaşadık çünkü.sevilmiyor muyum diyorum.sekste de çok bencilll .bilmiyorum ama mutsuz keyifsiz hissediyorum.oturup onunla konuşmaya bile halim yok onunla budurumumu.geçtim odama .en iyisi KK dedim.iyi ki varsınız.iyi kötü yazılan her yorum bir bakış açısı benim için.dertleşmek istedim galiba.anneme ablama acarsam mıralleri bozulur dedim.içimi döktüm.iyi ki varsınız.

Öncelikle eve kapanmak ruhsal daraltiyor önce biraz esinle disari cikin yeni sevgili gibi el ele tutusun ortak birsey yapin birbirinize bi süre aşk tazeleyin daha sonra bu konularda yoğunlaşip esinizle konusun siz biraz disarda birseyler paylastikca belki renklenir birseyler.

Geçmiste yasadiklariniz ne derece hafiffletici ama aldatilmissiniz birde ve kabullenip affetmisiniz sanirim ama bu sizi icten ice yaralayan sebep belki de uzman yardimi alabilirsiniz eğer evliliği sürdürme taraftariysaniz.

Bu mutsuz depresif hallerinizin sebebi mutsuz evliliğiniz.
Aldatılmışsınız güven sorunu var haliyle, sevilip sevilmediğinizi bilmiyor ve cinsellikte çok bencil biri ile yatağa giriyorsunuz.
Siz seviyor musunuz bu adamı?
Kısacık ömrü böyle biri ile böyle bir evlilikle heba etmeye değer mi?

bence heves kırmamak çok önemli bir şey karşınızdaki soğur yoksa çok aykırı bişey olmadıkça ne isterse yapılmalı bence karşılıklı bunlar.

Back
X