• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Bu Şimdi

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Şimdi ben 4-5 gün önce sevgilimden ayrıldım ama bayağı kavgalı bir ayrılık oldu neyse biz konusmuyoruz hiç derken ben bir saat kadar önce buna yazdigm denemelerden birini attım ve 5 dk sonra aynı soyadli biri bna slm yazmis
Ne hikmetse bu kişi de İstanbul da yaşıyor tuttugu partiler ayni ve pardon taniyamadm dediğim zaman tanisablr miyiz dedi hayr lütfen rahatsız etmeyin beni dedm.peki dedi ve peki kelimesini de benm eski.sevglm çok.kullanırdı tamam yazmazdi genelde peki yazardı. Simdi bir tek bana mi bu işte bir oyun var gibi geliyor. Birde eski sevgilimin bende ekli olmayan bir facr hesabı vardi ve benim o hesabı bildiğimi bilmiyordu. Akrabalari falan ekli o hesapta ve bana mesaj gelmesinden 5 dk sonra o hesaptan engellendim.

ekleme:bu kişinin bunun akrabası olduğuna dair elimde kapı gibi kanıt var şimdi ne yapayım ben atayım mı buna salağa mı yatayım

Son düzenleme:
Bişey anlamadım? Nereye attın sen duvarına mı? Aynı soyad derken adı da mı aynı?

Kavga guruldu ayrilmissiniz ask denemesi mi attin yani :d

Bağırıp çağıran bendim aslında :))

Bişey anlamadım? Nereye attın sen duvarına mı? Aynı soyad derken adı da mı aynı?

Hayır telefona msjla attım
Soyad aynı mesaj atan kişinin. Yaşadıkları il aynı siyasi parti aynı sdce isim farklı ve resmdrki kişi ile eski sevglm brbrlrne benziyor

beyin devreleri yandi. soyadi sevgilinle ayni sen ona mesaj atiosun soyadi ayni olan cocuk sana tanisalim mi diye mesaj atiyo sen kavga edip ayrilmissin vs vs vs bence erkeklerin kafasi bu kadar komplike calismio tesaduf olmus ya da ac sevgiline sor. ayrica sevgilinin senin bilmedigi bi face hesabi var ve sen ses cikarmiosun millet face inden eski bi arkadasini arasa olay cikarir sen nasi bu kadar sessiz kalabilmissin buna ay yok cozemedim ben. bosver zaten ayrlmissin yolver gitsin faceinin guvenlik ayarlarini kuvvetlendir onune gelen mesaj atamasin

Çocukca :KK53:

Hayatımda hiç bir erkeğe aşk denemesi yazmadım bana çok kro geldi bu
olsa olsa ben cocuguma olan sevgimi yazarım :KK53::KK53::KK53:

Adam seni deneyecek olsa neden her şeyi aynı yapsın ?
Ayrıca aşk denemesi yazacak kadar seviyorsanız ne diye kavga ediyorsunuz?
Neresinden tutsam deneme
:KK53::KK53::KK53::KK53:

Ayrıldığınız sevgilinize aşk denemesi neden attınız anlamadım.
Size mesaj atan o olabilir de olmayabilir de.

benım beynım yandı :KK53:
Baya kavgalı gürültülü ayrlıyorsunuz ve sen bu adama konusu aşk olan bır deneme gönderiyorsun.
Woaawww iyi cesaret gercekten ..:KK20:

Sen barışmayı kafana koymuşsun.
engelleyerek de "bak başkalarına kapalıyım" mesajı vermişsin.
Yerine ulaşmıştır.
Gönlü varsa döner, bekle.

E tamam sevgiline sor bu soruyu yazmak icin daha mantikli bi neden olur ask denemesinden

sordum soyad benzerliği mi tanıyor musun diye ? başka soruma cevap verdi onu görmezden geldi

Kuzenidir kuzeni

ya kuzeni ya kardeşi

beyin devreleri yandi. soyadi sevgilinle ayni sen ona mesaj atiosun soyadi ayni olan cocuk sana tanisalim mi diye mesaj atiyo sen kavga edip ayrilmissin vs vs vs bence erkeklerin kafasi bu kadar komplike calismio tesaduf olmus ya da ac sevgiline sor. ayrica sevgilinin senin bilmedigi bi face hesabi var ve sen ses cikarmiosun millet face inden eski bi arkadasini arasa olay cikarir sen nasi bu kadar sessiz kalabilmissin buna ay yok cozemedim ben. bosver zaten ayrlmissin yolver gitsin faceinin guvenlik ayarlarini kuvvetlendir onune gelen mesaj atamasin

canım sırf ailesi ekli facede akrabaları falan bende iş ile ilgli olan facesinde ekliyim zaten faceden konuşmadık bile doğru düzgün.

Çocukca :KK53:

Hayatımda hiç bir erkeğe aşk denemesi yazmadım bana çok kro geldi bu
olsa olsa ben cocuguma olan sevgimi yazarım :KK53::KK53::KK53:

terbiyesizlik yapmayın kro ne ya. bütün deneme kitapları aşk şiirleri vs gökten zembille inmiyor herale

Adam seni deneyecek olsa neden her şeyi aynı yapsın ?
Ayrıca aşk denemesi yazacak kadar seviyorsanız ne diye kavga ediyorsunuz?
Neresinden tutsam deneme
:KK53::KK53::KK53::KK53:

hahah ayrıldıktan sonra biz kavga ettik.

Ayrıldığınız sevgilinize aşk denemesi neden attınız anlamadım.
Size mesaj atan o olabilir de olmayabilir de.

karşımdaki kişiye dedim ayıp ya utan evli barklı kadına mesaj atılır mı diye ( :) gülücük ikonu attı sadece arkadaş dalga geçer gibi. )

benım beynım yandı :KK53:
Baya kavgalı gürültülü ayrlıyorsunuz ve sen bu adama konusu aşk olan bır deneme gönderiyorsun.
Woaawww iyi cesaret gercekten ..:KK20:

ne alaka cesaretle. ayrıldıktan sonra kavga ettik.

Sen barışmayı kafana koymuşsun.
engelleyerek de "bak başkalarına kapalıyım" mesajı vermişsin.
Yerine ulaşmıştır.
Gönlü varsa döner, bekle.

aynen öyle canım

Back
X