• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Bu Şimdi

Tamam konucta kavga etmıssın ve daha sonra
Konusu aşk olan bır deneme gndermişssin
Buda demek oluyorkı sen cocugu tekarra geri istıyorsun aama sanırım o pek ıstemıyor.

Makale tarzı kısa yazılara deneme denmez. Makale ve deneme birbirinden çok farklı şeyler. Bence sevgilin de değil o. Ben olsam o kadar benzerlik bulunan bir hesaptan hem de siz bana yazdıktan beş dakika sonra selam yazmam.

Tamam konucta kavga etmıssın ve daha sonra
Konusu aşk olan bır deneme gndermişssin
Buda demek oluyorkı sen cocugu tekarra geri istıyorsun aama sanırım o pek ıstemıyor.

çok kırdım adama resmen o sinirle küfür ettim ama küfrün ayrılıkla alakası yoktu ukalalık yaptı bana

Yok bence istemese hiç öyle fake hesaptan mesaj atayım falan diye uğraşmaz dimi

Makale tarzı kısa yazılara deneme denmez. Makale ve deneme birbirinden çok farklı şeyler. Bence sevgilin de değil o. Ben olsam o kadar benzerlik bulunan bir hesaptan hem de siz bana yazdıktan beş dakika sonra selam yazmam.
onun parmağı olduğu belli

Seni deniycek olsa aynı soyadlı bir hesapla dener mi ?
Biraz aklı varsa farklı bambaşka bir hesapla mesaj atar. Partiye kadar aynı diyorsunuz. Bence onun parmağı yok bu işte. Eğer varsa da kendi kazdığı kuyuya kendi düşmüş :) Biraz farklılık gösteren bilgiler ve farklı bir soyada sahip hesaptan yapaymış bu işi.. :D

Seni deniycek olsa aynı soyadlı bir hesapla dener mi ?
Biraz aklı varsa farklı bambaşka bir hesapla mesaj atar. Partiye kadar aynı diyorsunuz. Bence onun parmağı yok bu işte. Eğer varsa da kendi kazdığı kuyuya kendi düşmüş :) Biraz farklılık gösteren bilgiler ve farklı bir soyada sahip hesaptan yapaymış bu işi.. :KK70:
bnce benm soracağımı sandı şu kişinin neyi oluyorsunuz falan filan diye ama tabi bende sormadm ble

bu kişinin bunun akrabası olduğuna dair elimde kapı gibi kanıt var şimdi ne yapayım ben atayım mı buna salağa mı yatayım

Back
X